- 5 Temmuz 2011
- 11.804
- 8.937
Bende lazerde yok aradaki zaman uzadıkça huzursuz oluyorumValla bende aynıyım.
Giyime özenmeye başladım makyaja da.
Ama bakım günleri falan kaydı hep
Allahtan lazer yapıyorumda çok kıllı olmuyorum hiç bi zaman
Mesajın motivasyon dolu heveslendim birden
Evet bakımlı olunca çabuk hazırlanılıyo
canım yüz için 4 yıldır aynı nemlendiricimi kullanıyorum nutricia su bazlı nemlendirici inidirmdeyken 5 kutu alıyorum çook seviyorum. makyaj bazı olrakta kullanılablir çünkü hiç yağlı his bırakmıyor hemencik emiliyor.bu ara yazamıyorum ama bakımlı olmaya gayret ediyorum. makyaj yapmaya basladimmnnmm
bakimli olunca cildi ışıl ışıl olunca ozelliklede tuysuz dolaşınca ne kadar özgüveni oluyor insanın
ve aniden biyere gitmek gerekince eşle beraber hemencecik hazır olmak, aceleyle insana benzemeye çalışmak yerine o sürede giyim ve suslenmeye zaman bulup normalden çok daha çekici olmayı başarmak superrrrr birseymis
kullandığı nemlendirici den memnun olan veya şu ruju mutlaka almalısın diye tavsiye edecek olan varmi
çok sağol canım evet olablir hiç aklıma gelmemişti :)pembesu33 canım vücut için ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum çok memnunum. hemde doğal kek kurabiye ye bile kullanilan bir şey oldugu icin gönül rahatligiyla kullanabilirsin zararsız.
doğamizda var sanırım hep fazlasını isteriz yetmez. Aslında çok güzel rutinlerin varmış. geçen gün özel hastanede gördüm ücretsiz cilt analizi falan yazmislar. belki böyle bişey yaptırıp kozmetikcilerde de yapıyorlar sonrasında uzmanlar nasıl bir cilt bakımı uygulaman gerektiğini söylese o zaman bakimlarin icine siner belki canım. hatta bende bakım rutinlerim iyice yerine oturduğu zaman tamam oldum artık ben deyince bende yaptirayim saç Cilt analiziOff kızlar ben de yazamamışım uzun zamandır. Saç, makyaj, giyim ben her zaman yaparım zaten. Epilasyona da gidiyorum düzenli. Ama ben bunları bakımdan saymıyorum.
İstediğim gibi bakımlı değilim. Saç ve cilt bakımı için ekstra bişy yapmıyorum. Her gün yüzümü niveanın köpüğüyle yıkayıp, kremimi de sürüyorum. Sigara içmediğim için de şanslıyım aslında.
Ben neden hala bakımlı hissetmiyorum..
bence sorun tamamen sosyal medyada yada dizilerde gördüğümüz pırıl pırıl ciltlere odakladık bu yüzden kendi bakımızın yetersiz hissettiriyor. aslında orada gördğümüz insanlarda o şekilde deil tammaen üzerinde oynuyolar estetik dolgu botoks ne ararsan var kendimiz öyle olmadığımız için bakımımız yetersiz gbi geliyor benim fikrim bu şekilde :)doğamizda var sanırım hep fazlasını isteriz yetmez. Aslında çok güzel rutinlerin varmış. geçen gün özel hastanede gördüm ücretsiz cilt analizi falan yazmislar. belki böyle bişey yaptırıp kozmetikcilerde de yapıyorlar sonrasında uzmanlar nasıl bir cilt bakımı uygulaman gerektiğini söylese o zaman bakimlarin icine siner belki canım. hatta bende bakım rutinlerim iyice yerine oturduğu zaman tamam oldum artık ben deyince bende yaptirayim saç Cilt analizi
Hindistan cevizi yağı süperkızlar akşam bakımlarımı yaptım epilasyon duş ve cildim çok kuruyor vücuduma bolca bebeyağı sürdüm kuruyunca birde üstüne vucut losyonu sürdüm ama banamısın demedivarmı şöööyleee iyice nemlendiren vucut losyonu bildiğiniz
Ruj :)haydi herkes kendine hangi bakımı uyguladığında kendini özel ve havalı hissediyor yazsın kızlarr.. buna göz makyajı dudak makyajı gbi makyaj türleride dahil parfümler bile dahil
Bende bendepembesu33 Ben ayrıntıcıyım biraz. Epilasyon, tertemiz olmak,güzel kokmak, hafif makyaj, güzel giyinmek, topuklu ayakkabı...
Ne maskesi canımSacima maske yaptim cok guzel oldu
KeratinNe maskesi canım