Bakımlı Olma Topiği :)

Kızlar 2017 yi bitirdik. Yeni yılda kendi adımıza da yeni başlangıçlar yapalım. 2018 yılı için hedeflerimizi gerçekleştirelim inşallah...

bikaç gundur pek birşey yapmadım. Yarın epilasyon günüm. Ardından duş kese fırça krem. Birde oje surerim belki:süslü: bu arada ben manikür pedikür fln yapmıyorum hiç. tırnak etim yok. yinede yapmalimiyim acaba

Evet kızlar Doğuma son 1 ay kaldı heryerlerim şiş epeydir kendime bişey yapmak gelmedi içimden iyice bakımsızlaştım dün gece yatmadan yüzümü temizleyici jelle yıkadım siyah nokta bandı kullandım sonra burnumun üstüne limon sürdüm sabah içimden gelmedi şimdi yüZümü jelle yıkadım yumurta akı bal maskesi yapıcam saçıma da epeydir bakım yapmadım şimdi süt maya bal yumurta sarısı karıştırıp sürcem 2 saat sonra Bebiş uyuyunca banyoya girerim :anneadayı::anne::KK15:

Daha öncede saçıma çok maske yaptım yağ bakımları fln ama bu Harika oldu saçım inçe telli ve çok sönükleşmişti ciddi hacim verdi ve çok güzel parlıyor tavsiye ediyorum tarif ortaya karışık tamamen ben koyduklarımı yazayım 1 yk kuru maya yarım çay bardağı ılık süte koyup 15 dk mayalandırdım 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı bal 1 ykçörek otu yağı ve 1. Yk kadar keçiboynuzu özü kattım hacim hangisinden kaynaklı bilemiyorum kuruyunca koku kalmıyor merak etmeyin

ben burdayım takipteyim :KK200::KK200:
bu Topic çok çok iyi geldi bana. artık vasat değilim. zaman zaman saliyorum kendimi ama burası sayesinde tekrar toparlaniyorum:KK49:
günlük bakımlar dışında bugün maske günümdü. yosun maskesi yaptım.
kızlar soru soruyodunuz herkes cevapliyodu çok güzeldi ya. benim aklıma soru gelmiyo. yokmu soru sorabilecek yaratıcı bir hatun.

bu arada bimden makyaj organizeri aldım. geçen a101 e gelmişti kacirmistim. yaşasın düzen, sadelik:KK76:

Suan 1yasinda bebegim var dogum sonrasi biraz saldim kendimi.bende biraz toparlasam kendimi cok iyi olacak

begenirmisiniz bilmem ama bir soru sorayım herkese
aniden tatile gidiyorsunuz. (ister sahil kenarı ister kültür turizmi için bir şehir yurtdisi:KK53:) hangi bakım malzemeleri olmadan gitmesiniz

ben: hindistancevizi yağı, rimel, ruj ve saç duzlestirici diyorummmm

İyi akşamlar kızlar. Ben biraz motive edeyim sizi. Gün aşırı duş alırdım. Artık her gün yapıyorum. Saçlarım daha iyi görünüyor ve ben kendimi daha iyi hissediyorum. Deodorant mutlaka duştan sonra. Çalışıyorum ve her gün makyaj yapıyorum. Fondoten gibi kapatıcı şeyler sürmem, cildime zarar vermek istemiyorum. Göz kalemi, rimel ve allık vazgeçilmezim. Parfüm mutlaka... giyinmekle birlikte 15 dk. da hazırlanıyorum dışarı çıkarken.
Temizlik çok önemli benim için. Epilasyon için gittiğim güzellik salonu var. Her ay adet bitiminden bikaç gün sonra gidip komple hallediyorum tertemiz.

selam kızlar hoşuma gitti bu topic:KK200: bende her gün düzenli makyaj yapıyorum akşam acı badem sütüyle makyajımı çıkarıp eşek sütü sabunuyla yüzümü yıkıyorum sonra tekrar acı badem sütüyle cildimi siliyorum yaklaşık 1 haftadır böyle düzenli yapıyorum öncesinde ıslak mendille silerdim

Tanıdığım tüm başaklar aşırı titiz ve bakımlı balıklar da ben gibi aldığı kremi sürmeye useNip tarihini geçiriyor o yüzden dedim ama tabi kişiden kişiye de değişir
Hakikaten ya, bu tamamen burçla mı alakalı. Hiç bi krem pleling falan bitirmedim tarihi geçti attım. Sizde mi böylesiniz ?

X