Bakımlı Olma Topiği :)

kızlar haftada 1 saçıma hindistan cevizi yağı+bemiks+bepanthene ampul kullanıyorum.
iyi mi kötümü yapıyorum bilemiyorum.çünkü sacım ince az ve yağlı...

son dönemde niyeyse cok daha incelip yok gibi oldular.

Günaydınlar
ben kullandığım ürünleri göz önüne koyuyorum.
sonra kendimi motive ediyorum 5 dk zamanını alır hadi yaparsın diyorum :)
düzenli yapınca alışkanlık haline geliyor.

Merhaba arkadaşlar topiği yeni farkettim. Ve bakımlı olmaya çok ihtiyacım var. Evde ingilizce makale çeviriyorum. Öyle yoğun ki kendime çok az vakit ayırıyorum. Ben epilasyon için bile zorlanıyorum. Siz nasıl bakım yapıyorsunuz? Cilt, saç, tırnak, epilasyon neler yapıyorsunuz? Bir de uyumadan önce mi yapıyorsunuz? Bu arada ben de balığım ve arkadaşın dediği gibi ben de üşengecim

Selam kızlar bu topigi yeni kesfettim hemen yazmam lazim cunku bakimli olmaya bayiliyorum:))) her gun az da olsa spor yaparim. Sacima ozen gosteririm pek sekilsiz gezmem her firsatta kestiririm bakimini fonunu ihmal etmem. Makyaj her gun yaparim. Full yaparim genelde seviyorum makyaj yapmayi. Mesela bugun makyajim bordo mat ruj hafif allik hafif dumanli goz makyaji kapatici surdum fondoten veya bb surmedim.

Eve geldim yemek bulaşık isler derken bu saat oldu yeni oturdum. Aynaya bakarken farkettim diplerim gelmis yarin sac boyasi alip yapmam lazim. Gece yatmadan once sacimi yikamadan bi dus alicam. Bebe yagi surucem. Banyoda topuklarimi ponza tasiyla yumusaticam duzenli yapmazsam cok sertlesiyo cunku. Dudaklarim cok kurudu yatarken vazelin surucem

biraz saldim kendimi. yine ipin ucunu kaçırdım. acil tekrar toparlanmam lazim rutin listemi tekrar düzenleyip değişiklikler yapıcam.
yeni gelen arkadaslar hosgelmisler. kalabaliklasiyoruz bakımlı hatunlar

Ben calisirken daha bakimliydim simdi evdeyim ama elimden geldigince yapmaya calisiyorum sabah yuzumu temizledim sacimi tarayip topladim bir yere cikmiyorsam makyaj yapmiyorum pek..
Elimden dusup kırılan alligimi krem allik haline getirdim
Kiz rujumu kapatmadan kapagi kapatinca rujum kirilmis onu tamir ettim
Makyaj fircalarimi yikadim.
Takilarim karismis onu duzenledim

Selam kizlar bebegim cok yordu beni 2 3 gundur pek bakamadim kendime 2 gundur sacimi topluyorum sadece hafif bi makyajla gunu gecistiriyorum. Bu aksam insallah babasi biraz tutarsa bebisi sacimi yikayip fon cekicem. Sabaha da 15 dk erken kalkip masa yapmayi dusunuyorum. Kiyafetlerimide aksamdan hazirlicam. Sporda yapsam bi 30 dk aslinda ne iyi olur ama bunlarin hepsini nasil sigdiricam bilmembenim gibi sabahin korunde evden cikip aksam 8 de eve girenler sizin onerileriniz varmi pratikleriniz varmi paylasalim

Kızlar bu arada kas boyama isini beceremiyorum bi turlu. Kaslarimin sekli fena deil aslinda ama biraz daha duzgun sekilli dursun istiyorum. Kas kalemi fari filan deniyorum ama kalin oluyo kasina kacak kat cikmissin diye dalga geciyolarbenmi yapamiyorum sablon aldim onuda yapamadim

canım aldığın farın rengi koyudur mesela ben far kullanamam koyu kalıyor yapay duruyor. flormarın kaşş kalemi var önce kaşlarımı üste doğru tarıyorum sonra hafif haiff yukarı yukarı kalemle boyuyorum üstüne şeffaf kaş sabitleyici sürüyorum butun güün kaşlarım dağılmıyor çok beğeni alıyorumm..

Saol tatlim cevabin icin. Deniycem flormar kas kalemini. Aslinda benim sorunum renginden cok sekli. Ya kalin oluyor ya uzun veya kisa kaliyor. Bi turlu o guzel kavisli sekli veremiyorum.

Selam kizlar nasilsiniz bn bombadun pazar ogleden sonra bebis uyudu. Ben islere baslamadan doooru bakima. Malum islere bi girisirsem aksama kadar bitmez yemekti cayiydi utusuydu hicbisey yapamam dedim. Sir agdami isittim yuz tuylerimi aldim bi maskem var yosunlu mu killi mi ne su rosmannda satilan varya onlardan baya uygun fiyati guzelde. Matlastiriyo cildimi haftada bir yapiyorum onu yaptim. Sonraa kiyafet lerimi ayarladim kafamda bikac kombin yaptim. Aksama annem geldi ben bebisi ona birakip sacima fon cektim. Sabah baktim onler biraz bozulmus fazlada vaktim yoktu duzelticek tepeden guzelce topladim. Makyaja vakit kalmadi ise gelince hallettim onu da sabahtan rahat oluyorum bi 15 dk filan o arada yaptim makyajimi bugun acik pembe dudak kalemi kullandim icini de onla boyadim dogal durdu. Likit ve acik kahve far rimel kullandim bolbol allik ve kapatici. Bende durumlar boyle iste. Sizler napiyosunuz kizlar

bende günlük yüz bakımımı yapıyorum.

epilasyon mak. baya eskidi
ya lazer alıcam yada iyi bir epilasyon bakıcam.

Kızlar bende aranıza katılım, kendini çok salanlardanım... Birinin beni tokatlması lazım
Niyee böyle oluyoruz nasıl motive saglayayımm ? Neler yapabilirimm..

İnanmiycaksin ama bir yontem biliyorum...HB kalemler varya reaim yapmak ocin ucu yuvarlak olsun onla bastirmadan boya kaslarini ....benim killar kalin ama seyrek herkes hayrandir kaslarima bilmiyolarki yuzumu yikar yikamaz boyarim

Benim gibi kalin telli kaslara oylekalemler fazla geliyo ...boyayinca yuzumde aadece kas varmis gibi duruyo..kursun kalemi kesfettigimdn beri herkes soruyo ne kullandigimi

Benim gibi kalin telli kaslara oylekalemler fazla geliyo ...boyayinca yuzumde aadece kas varmis gibi duruyo..kursun kalemi kesfettigimdn beri herkes soruyo ne kullandigimi
Canim ilk defa duydum bunu deniycem mutlaka haftasonu alcam. Peki seklini nasil ayarliyosun?kenarlari cizip icini mi dolduruyosun?bide o kalemlerin numaralari oluyo 2b yada hb ustunde yazar. Seninkinde ne yaziyo?

Benim de kaşlarımın arası boşluklu.Yani seyrek biraz.Boyayınca çok komik duruyor açıkçası.Ne yapsam da kaş eklense o boşluklara acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…