Selam nerdesiniz yahu
Her güne ekliyorum ben
Bugün günlük tonik yapıldı
Oje ve tırnak bakımı yaptım
Yarın kaş falan
Duşa giricem saçlarımı yapıcam
Bide sac bakım yapıcam
Yüze yağ sürücem maske yaparım
Bide odamı temizliyorum kullanmadığım eşyalarımı azaltıyorum :)
Kıyafet dısında sadeleşiyorum aslında bi ona kıyamam :) kardeşime bile veremiyorum bırak atayım :)))Bu ara buralar sakinledi :)
Sadeleşmeye başladın demek :)
Valla çok iyi gelecek emin ol :)
Ben baya bi attım artık atcak bişey bulamıyorum
Kıyafet dısında sadeleşiyorum aslında bi ona kıyamam :) kardeşime bile veremiyorum bırak atayım :)))
selam kızlar uzun zamandır uğramadım ama bakımsız durmuyorum bu topik sayesinde çoğu konuda alışkanlık kazandırdı bu akşam yine bakımlar yapcam haftasonu düğün var şık ve güzel olmam lazım
Merhaba,
Nasılsınız nasıl gidiyor bakımlar,
Benim de aynı günlük haftalık aylık rutin bakımlar.
Kızlar iyi Akşamlar;
Nasılsınız;
Bakımlarınız harika gidiyor,maşallah
benimde günlük ve haftalık ayırdım
maske ve törpülemeler aynen devam
soğuk havada nasıl duş alıyorsunuz.
Kızlar bir şey danışacam,Bu ara benim ki göğüslere taktı biraz büyütsem ve yuvarlasamı danışayım sizlere
kızlar selam bakımlarım devam ediyor ama iş yoğunluğu sebebiyle yazamıyorum
bakımlar aynı şekilde devam ediyor. eksik yanlarım yemek konusunda maharetli deilim sevmiyorum çok yemek yapmayı bazı insanların evlerinde tatlısı poğaçası keki eksik olmaz hiç öyle bi kadın olamadım yaaayperest bu maharetli kadın olma konusunada el at bebeğim :)
canım sınav sonuçlarım ççooook kötü zaten hiç çalışmadım hazırlıklıydım kötüye.. en yüksek notum 43 en düşük notum 3 düşün yani 3 almışımYa o konuda da şu şekilde yapmak gerek. Giymediklerini eskileri atıp verebilirsin.
Dolapta 1 senedir duran ve hiç giymediğin bişeyi bidaha muhtemelen giymeyeceksindir. O şekilde ayıklayabilirsin.
Yani dolabında kıyafet çok olabilir her kadın sever. Ama her parça kullanılıyo olmalı. Kullanılmayan bişey safece kafa yorar ve kalabalık eder
Valla bende de baya akışkanlık oldu şükür. Neler planladın bakalım :)
Sen zaten bakımlı hatunsun maşallah
Üşürken değilde üşümezken giriyorum ne yapayımyazdaki gibi sık giremiyorum tabi.
Valla benimkilerde çok küçük bilen varsa söylesin75 bedenim hep. Bari 80 olsa
Canım çalışıyosun vaktin olmayabilir.
Hem habire keki hamurişisi eksik olmayan kadınlar nadirdir diye düşünüyorum.
Hafta sonları farklı tarifler deneyebilirsin. Ya da sevdiğin bi yemeği yavaş yavaş yap zevk almaya çalış.
Ya bende hep güzel yemek yaapmak isterim ama hep aceleye geliyo acele acele hazırlamak zorundayımbende napcam bilemiyorum
Bu arada sınav sonuçların nasıl ?
Ayy acaba bende bu topik sayesinde bakimli olur muyum? Ben de eskiden cok bakimliydim. Simdi o kadar saldim ki! Gecen ay sac duzlestirme karari almistim. Her banyodan sonrA usenmeden sacimi duzlestirevem dedim. 3 banyo surdu safece istikrarim. Bakimdan anladigim artik sadece manikur.
Hatta hamileligimin basindan beri kas-biyik bile almadim. Hatta biyiklarimi 1 yildir bile almiyor olabilirimnapiyim hergun aksam aklima geliyor gunduz gun isigi varken unutuyorum.
Hadi yaa üzüldüm bak. Ee finallere çalışmaya başladın mı ? Ben dün başladım.canım sınav sonuçlarım ççooook kötü zaten hiç çalışmadım hazırlıklıydım kötüye.. en yüksek notum 43 en düşük notum 3 düşün yani 3 almışım
Zaten temizliğime önem veriyordum ama sadece temizlikti cilt diş tırnak bu topik bana açıkcası süslenmeyi kattı ve bu topik aklıma gelince bakımalrımı daha bi üşenmeden yapar oldum dha hevesle yapıyroum ve süsleniyorum makyaj tırnkalarımı bebegm var dye uzatmıyordum şimdi hafifte olsa uzun ve törpülü yani bie tesettürlü oldugum için parlatıcı oje sürüyorum sadece yda rakı beyazı belli olmuycak renklerde bende böyle kızlarKızlar hani ilk topiği açtığımda bazı sorular yöneltmiştim işte bakımlı olmak sizin için ne demek vs diye.
Ben diyorum ki ara sıra isteyen istediği soruyu buraya yazsın herkeste cevaplasın ?
Bunu ben yapacağım ama sizlerde katılın daha renkli olur diye düşündüm
Şimdi soruyorum
Bu topic size neler kattı topic sayesinde nasıl biri oldunuz ?
ben iyi olan 2 derse çalışıp onalrı kurtarayım geeçeyim dedim. hepsine çalışmya kalkarsam yıne karışacak hepsinden kalmiyim en azından iyi olan 2 derse çalışıp onalrı kurtarayım canım iş yerim çok yoğun bu ara eve gdince oğlumla oyna et derken kafa kalmıyo zaten oğlum kitaplarımı istyor rahat vermıyor baska odaya gtsem oda gelıyor zaman bulamıyorum yaaHadi yaa üzüldüm bak. Ee finallere çalışmaya başladın mı ? Ben dün başladım.
Benimde en düşük 25 bitane de 42 var. Diğerleri iyi.
25 olana çalışmamıştım zaten. Ama onu kurtarıp alttan ders bırakmamam lazım.
Aslinda issizim be hep evdeyim. Aslinda zamanim hep var ama usengeclikBen olduysam sende olursun
Bu ilk bebeğin mi olacak ?
Eğer kendini acilen toplamazsan çocuktan sonra daha da salarsın valla
2 gün belirle kendinde. En azından o günler saçlarını yap. Ya da bakımdan tek anlaşılan görüntü olmasın. Saça çok üşeniyorsan başka yerlerinde bakımlı olmaya başla. Onu ara sıra yapsanda olur
Bende hamileliğim boyunca hatta lohusalığımda dahil saçlarımı taramamıştım.
Yüne dönmüştü adetaay utandım
Yahu bu bıyık işi çok mühim bak neettin
Hemen git al ay sanki kaç dk lık iş hemen git bıyıklarını al bu ilk görevin olsun
ben iyi olan 2 derse çalışıp onalrı kurtarayım geeçeyim dedim. hepsine çalışmya kalkarsam yıne karışacak hepsinden kalmiyim en azından iyi olan 2 derse çalışıp onalrı kurtarayım canım iş yerim çok yoğun bu ara eve gdince oğlumla oyna et derken kafa kalmıyo zaten oğlum kitaplarımı istyor rahat vermıyor baska odaya gtsem oda gelıyor zaman bulamıyorum yaa
Aslinda issizim be hep evdeyim. Aslinda zamanim hep var ama usengeclikbanyoya sık girerim, genelde tuysuz dolasirim ve banyo sonrasi catlak olmamasi icin kremleniyorum ama o kadar yani. Evet ilk cocugum olacak allah izin verirse. Ben de farkindayim biran once toparlanmam gerektiginin ama yok hic eskisi gibi degilim.