- 9 Ekim 2017
- 556
- 1.101
Kızlar Çok teşekkür ederim;
Bakımımda ki farkedilmem sayenizde oldu
ayperest pembesu33 cimbomlukiz sizler iyi ki varsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayperest cnaım ben o uygulamayı bulamadım yaa birsürü uygulam avar hangisi benim bölümüm flan hiç bulamaıdmMantıklı düşünmüşsün canım bence de iyi olanlara çalış bide basit bikaç derse gözat. Çıkmış sorularıda tavsiye ederim.
Ya bide mobil uygulama varya. Orda 10ar soruluk deneme sınavları var. O soruların inanılmaz faydası oluyor. Soruları farklı şekillerde tekrar tekrar sorup öğretiyo sana resmen.
İşe gidip gelirken aralarda boş kalınca yatağa girince falan hiç olmadı onları çözebilirsin sana tavsiyem
O kremlenme işini her sabah akşam yap ben çok faydasını gördüm
Canım kendine bi rutin belirle o zaman burada paylaş bizimle sonrada. Ama kendini yormadan hafif bi rutin olsun. Mutlaka olması gerekenler gibi
ayperest cnaım ben o uygulamayı bulamadım yaa birsürü uygulam avar hangisi benim bölümüm flan hiç bulamaıdm
bu uygulama var bende cnaım am asoruların bu uygulamada olduğunu tahmin edemedim çok sağol kuzumEki Görüntüle 2079354
Uygulama bu canım. İndir tc ve şifrenle giriş yap. Ardından çıkan sayfa dan e öğrenmeye gir ordan çalışma alanım diye biyer var oraya gir. Ordan tüm derslerin çıkıyor. Tüm derslerin ünite özetleri özet videoları ve sınırsız deneme sınavları var.
Çok faydası olacak eminim
o zaman ne mutlu bize çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardırKızlar Çok teşekkür ederim;
Kıyafet pek yıpratmadan giyerim şöyle söyleyeyim babamın orta okulda aldığı mont hala yenş gibi ve hala bana oluyor .. :))Ya o konuda da şu şekilde yapmak gerek. Giymediklerini eskileri atıp verebilirsin.
Dolapta 1 senedir duran ve hiç giymediğin bişeyi bidaha muhtemelen giymeyeceksindir. O şekilde ayıklayabilirsin.
Yani dolabında kıyafet çok olabilir her kadın sever. Ama her parça kullanılıyo olmalı. Kullanılmayan bişey safece kafa yorar ve kalabalık eder
Valla bende de baya akışkanlık oldu şükür. Neler planladın bakalım :)
Sen zaten bakımlı hatunsun maşallah
Üşürken değilde üşümezken giriyorum ne yapayım yazdaki gibi sık giremiyorum tabi.
Valla benimkilerde çok küçük bilen varsa söylesin 75 bedenim hep. Bari 80 olsa
Canım çalışıyosun vaktin olmayabilir.
Hem habire keki hamurişisi eksik olmayan kadınlar nadirdir diye düşünüyorum.
Hafta sonları farklı tarifler deneyebilirsin. Ya da sevdiğin bi yemeği yavaş yavaş yap zevk almaya çalış.
Ya bende hep güzel yemek yaapmak isterim ama hep aceleye geliyo acele acele hazırlamak zorundayım bende napcam bilemiyorum
Bu arada sınav sonuçların nasıl ?
oooh mis canım yap bakımını bal sana önerim bu gratislerde migroslarda tek kullanımlık maskeler var ya böyle sevgilinle buluşacağın zaman öneririm yumuşacık oluyor insanın yüzü pırıldıyorayperest pembesu33 cimbomlukiz İyi Akşamlar topiğin en bakımlı ve güzel melekleri
Bakım hafta sonuya kaldı;
Aşkın yanına gidecem bakım yapıp gidecem
sizlerden moral alıyorum,teşekkürler
bebeğim sen tesettürlüsün dmiSaçlarımı yaptığımda çok havalı hissediyorum özüme dönüyorum adeta
selamlar ben yine çöküşlerdeyim bu ara güzel giyinmeye başladım ama bakım falan hak getire
bu ara yazamıyorum ama bakımlı olmaya gayret ediyorum. makyaj yapmaya basladimmnnmm
bakimli olunca cildi ışıl ışıl olunca ozelliklede tuysuz dolaşınca ne kadar özgüveni oluyor insanın
ve aniden biyere gitmek gerekince eşle beraber hemencecik hazır olmak, aceleyle insana benzemeye çalışmak yerine o sürede giyim ve suslenmeye zaman bulup normalden çok daha çekici olmayı başarmak superrrrr birseymis
kullandığı nemlendirici den memnun olan veya şu ruju mutlaka almalısın diye tavsiye edecek olan varmi