Bakımlı Olma Topiği :)

1 dersten kesin kaldımda

Diğerleri iyiydi işte. Bakalım sonuçları heycanla bekliyorum.
Sağol bu arada şımartıyorsun

Dün ve bugün tüm epilasyon işlerimi hallettim. Kollarım hariç. Çok çıkmamış çünkü. Kol altım lazer sayesinde bitmek üzere 3 5 tel kalmış

Dün yüz temizleme cihazıyla yüzümğ iyice temizledim.

Bugün duş aldım. Vaktim olursa tırnak bakımı yapabilirim çok gerekmiyor gibi ama.

Birde birazdan saçlarımı düzleştireceğim yıllar sonra ilk kez yarına süpriz yapcam eşime süslenip

bende kıl tüy isini hallettim
miss gbi dusumu aldim
bebe yagimi surdum
saclarima elsevenin sac bakim yagini surdum
tirnaklarimi torpuledim
kizlar kaşlarimda vazelin fena ise yaradi yanliz aman masallah diyim

Kızlarrr tırnaklarıma parlatııcı sürdümm ama şuan çok kirli duruyor yaa ojemmi bozuldu niye böyle olduu

bende kıl tüy isini hallettim
miss gbi dusumu aldim
bebe yagimi surdum
saclarima elsevenin sac bakim yagini surdum
tirnaklarimi torpuledim
kizlar kaşlarimda vazelin fena ise yaradi yanliz aman masallah diyim

Ooo sahalara geri döndüm diyosun

Ay bende bi işe yaramadı ya 1 ay yaptım bıraktım. Erken mi bırakmışım acaba ?

Ben bu aralar sağlıklı beslenmeye taktım. Ayrıca bol su içiyorum. Daha fit olmak istiyorum. Hem sağlıklı olmak, hem de güzel güzel görünmek adına.

Ooo sahalara geri döndüm diyosun

Ay bende bi işe yaramadı ya 1 ay yaptım bıraktım. Erken mi bırakmışım acaba ?
evet bebeğim döndümm :)
canım bende yaradı galıb akaşlarımı 1 aydır hiç almıyorum belkdie dha fazladır çok hoşuma gdyor sanki kontür yaptırmışım gbi oldu ayy maşallah dıyım :))

evet bebeğim döndümm :)
canım bende yaradı galıb akaşlarımı 1 aydır hiç almıyorum belkdie dha fazladır çok hoşuma gdyor sanki kontür yaptırmışım gbi oldu ayy maşallah dıyım :))
Maşallah kız yağ alcam alamadım bi türlü bende süreyim alana kadar o zaman. Gerçi bazı kişilerde fayda etmiyormuş ama

Ben onlardan olabilirim

Maşallah kız yağ alcam alamadım bi türlü bende süreyim alana kadar o zaman. Gerçi bazı kişilerde fayda etmiyormuş ama

Ben onlardan olabilirim
yani kaşalrın kendiliğinden inceyse işe yaramaz benimkiler yalnış alım sonucu körelmişti kendine getirirdim bayaa

yani kaşalrın kendiliğinden inceyse işe yaramaz benimkiler yalnış alım sonucu körelmişti kendine getirirdim bayaa
Ya kalınlık mesele değil benim kaşlarımda kalın yanlış alımda yok.
Benim kaşlarım aralardan döküldü hamileyken. Yani boşluklar var doldurmadan çok kötü duruyo. Küsmüş resmen. Yağ alana kadar süreyim bari :)

işte benimde öyleydi canım araları boştu bna iyi geldi dene derim

Selam canlarım bugün bakım günüydü.
Duş aldım
Siyah maske yaptım
Ayaklarımı törpüledim iyice
El ayak tırnak bakımı yaptım
Kollarımı lazer yaptım
Parfümlerimi sıktım
Kremlerimi sürdüm

bende aynılarını yaptım bebeğim ama benim eşim parfüm kokularını pek sevmiyo ağır geliyo sanırım ona o yüzden duştan çıkınca parfüm sıkmam bu arada aynılardan kastım duş el ayakbakımı kremlenme kısmı :)

Daha hafif kokulu bi parfüm kullansan ?
Ya da parfümü birazdaha uzaktan sıkabilirsin belki.
Hiç olmadı kol altlarına ter kokusuna karşı etkili deo kullanabilirsin onun kokusu kalmıyo pek hemde koruyo gerçekten ben fayda gördüm

cnm deoderant hergün kullanıyorum zaten kesinlikle ve evde ağır parfüm kullanmam bebişim var ama eşim fazla hassas doğal kokmamı istyo sanırım. çünkü evde parfümlerim parfüm bile deil vücut spreyi... parfümlerimi işe gelirken kullanırım evde sıkmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…