- 9 Ekim 2017
- 556
- 1.101
bende kıl tüy isini hallettim
miss gbi dusumu aldim
bebe yagimi surdum
saclarima elsevenin sac bakim yagini surdum
tirnaklarimi torpuledim
kizlar kaşlarimda vazelin fena ise yaradi yanliz aman masallah diyim
evet bebeğim döndümm :)Ooo sahalara geri döndüm diyosun
Ay bende bi işe yaramadı ya 1 ay yaptım bıraktım. Erken mi bırakmışım acaba ?
Maşallah kız yağ alcam alamadım bi türlü bende süreyim alana kadar o zaman. Gerçi bazı kişilerde fayda etmiyormuş amaevet bebeğim döndümm :)
canım bende yaradı galıb akaşlarımı 1 aydır hiç almıyorum belkdie dha fazladır çok hoşuma gdyor sanki kontür yaptırmışım gbi oldu ayy maşallah dıyım :))
yani kaşalrın kendiliğinden inceyse işe yaramaz benimkiler yalnış alım sonucu körelmişti kendine getirirdim bayaaMaşallah kız yağ alcam alamadım bi türlü bende süreyim alana kadar o zaman. Gerçi bazı kişilerde fayda etmiyormuş ama
Ben onlardan olabilirim
Ya kalınlık mesele değil benim kaşlarımda kalın yanlış alımda yok.yani kaşalrın kendiliğinden inceyse işe yaramaz benimkiler yalnış alım sonucu körelmişti kendine getirirdim bayaa
işte benimde öyleydi canım araları boştu bna iyi geldi dene derimYa kalınlık mesele değil benim kaşlarımda kalın yanlış alımda yok.
Benim kaşlarım aralardan döküldü hamileyken. Yani boşluklar var doldurmadan çok kötü duruyo. Küsmüş resmen. Yağ alana kadar süreyim bari :)
bende aynılarını yaptım bebeğim ama benim eşim parfüm kokularını pek sevmiyo ağır geliyo sanırım ona o yüzden duştan çıkınca parfüm sıkmam bu arada aynılardan kastım duş el ayakbakımı kremlenme kısmı :)Selam canlarım bugün bakım günüydü.
Duş aldım
Siyah maske yaptım
Ayaklarımı törpüledim iyice
El ayak tırnak bakımı yaptım
Kollarımı lazer yaptım
Parfümlerimi sıktım
Kremlerimi sürdüm
Daha hafif kokulu bi parfüm kullansan ?bende aynılarını yaptım bebeğim ama benim eşim parfüm kokularını pek sevmiyo ağır geliyo sanırım ona o yüzden duştan çıkınca parfüm sıkmam bu arada aynılardan kastım duş el ayakbakımı kremlenme kısmı :)
cnm deoderant hergün kullanıyorum zaten kesinlikle ve evde ağır parfüm kullanmam bebişim var ama eşim fazla hassas doğal kokmamı istyo sanırım. çünkü evde parfümlerim parfüm bile deil vücut spreyi... parfümlerimi işe gelirken kullanırım evde sıkmamDaha hafif kokulu bi parfüm kullansan ?
Ya da parfümü birazdaha uzaktan sıkabilirsin belki.
Hiç olmadı kol altlarına ter kokusuna karşı etkili deo kullanabilirsin onun kokusu kalmıyo pek hemde koruyo gerçekten ben fayda gördüm