Bakımlı Olma Topiği :)

Çok fazla salmışsın ama acil tıplanman gerek. Hem bebeğinin artık çok bi yükü kalmamıştır diye düşünüyorum.
Benimki 14 aylık bi an ayrılamıyorum başından biyere tırmanacak sarkacak düşecek diye. Wcye bile gidemiyorum evde yalnızsak
Yani ona rağmen uyuduğunda ya da yanında otururken bişeyler halletmeye çalışıyorum. Bence yapabilirsin.
Her kadın bakımı hakediyo. Kendimizi sevelim özen gösterelim hayat bikere

Hadi bakalım planlarını bekliyorum

Evet gayet mantıklı bende birazdan tv karşısında el ayak bakımı yapcam

Nasıl gidiyor bakım günleri kızlar

Bu aralar fena
Ama yarın yeni bi gün olacak

günlük rutinler
kahvaltı sonrası
  • diş
  • yüze ve dekolteye yeşilçay veya ıhlamur sürülecek
öğlen
  • eliptik bisiklet
akşam
  • diş
  • zeytinyağı sabunuyla yüz yıkanacak
  • yüze ve dekolteye aleo vera jeli sürülecek
  • ayak kremi
haftalık rutinler

çarşamba
  • epilasyon
  • tırnak
cuma
  • yosun maskesi
banyo ve sonrası rutinleri

• kabak lifi kullanılacak
  • Peeling
  • vücuda hindistan cevizi yağı sürülüp fırça masajı yapılacak
  • saçlar duzlestirilecek

doğal şeyler kullanmak istiyorum.
Yeşilçay e vitamini fln var diye sürücem.
aleo vera jeli kremlerden daha doğal ve göz altı morluklarina iyi geliyomus. yani hem nemlendirici hem göz altı kremi gibi
fırça masajı at kılı fırçası zamanında almıştım yapmamistim yaptiktan sonra kasindiriyor diye.
düz saç çok seviyorum eskide Braun kullaniyodum bikaç yildir remington kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim üzerine duzlestirici tanımam. kuaförün çektiği fon bile dayanmazken o dayanıyor sacima bozulmadan kalıyo bir sonraki duşa kadar. (iyi reklam yaptım ha) artık görsün beni remington yetkilileri
epilasyon gününde hiç kıl tuyum olmasa bile üzerinden geçicem. bikini için kuaföre gidiyorum crs gününe ayarlicam onuda.

fazlami oldu yoksa eksiklerim varmı kızlar sizce?

Vallahi bayıldım

Canım harika olmuş her gün yaptıklarını paylaş bizimle motive olmak açısından
Maşallah sana

Fazla değil herşey çok güzel canım

bu arada zeytinyağı sabunum fabrika ürünü değil ve yumuşacık yapiyo yüzümü.
ve yarın makyaj malzemelrimi gözden geciricem eksikleri belirlicem. tarihi geçmiş olanları aticam

teşekkür ederim ayperest plan yapmayı severim ama inşallah bu sefer uygulayabilirim. yapabilirsem bu sayende olacak canım iyiki acmissin konuyu kendime getirdin beni

teşekkür ederim ayperest plan yapmayı severim ama inşallah bu sefer uygulayabilirim. yapabilirsem bu sayende olacak canım iyiki acmissin konuyu kendime getirdin beni
Canım inan bizim gibi olan o kadar çok kadın varki. Destek motivasyon arayan. Bide son zamanlarda yazmanın faydasını farkettim yazıp herşeyi önüne dökünce herşey daha planlı net ve kolay gözüküyor.
O yüzden yazalım birbirmizi destekleyelim. Iyi ki açmışım bence de. Bende salıyorum arada. Sonra bura aklıma geliyo dur diyorum ayağa kalk tekrar başla.

Üstelik gençlik bikere neden gençliğimizi paspal ve kendimize saygımız özenimiz olmadan geçirelim ki

Doğal şeylerden yanayım her zaman bende.

Biteb sınavların ardından bakım gününü beklemeyip her yerden salmış olduğum kendimi biraz bakıma soktum bu akşam.

El ayak tırnak bakımı yaptım
Siyah maske
El yüz kremleme

Çarşamba günü tüm vücut epilasyon planladım. Ve hafta içi kaş aldırmam gerekiyor.

canım işletme okuyorum ben 2 yıl okumuştum örgün öğretimden. sonra ara vardim 4 yıl şimdi 3. sınıftan başladım tekrar

selam kızlar,
Akşam, bıyık ve kıl tüy işlemi halledildikten sonra
duşa girdim iyice keselendim yıkandım paklandım
her duş sonrası kurulanmadan bebe yağımı mutlaka sürerim ve sürerken kendime masaj yaparım. Bu arada böyle duşta masaj yapan bişey varsa önerirmisiniz masaja çok ihtiyacım var masa başı çalıştığım için heryerim hep tutuluyor.
daha sonra diş fırçalama el ve yüz kremleme dudak balmı sürme tamamlandı.
bu bakıma beslenmeyide ekliyorum kızlar çünkü en geçerlisi içten besleme cildi hergün 1 elma yemek gerek ve en az 2 lt su içmek.

Lazer epilasyon mu kullanıyordun.
memnun musun ?

canım bilmiyrum salladım resmen 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor ya bide hiç umudum yok o yüzden
Hayırlısı olsun canım o sistem çok sinir bozucu ya. Bende çalıştım ama mükemmel geçtiğini söyleyemem. O sistemden dolayı tedirginim
canım işletme okuyorum ben 2 yıl okumuştum örgün öğretimden. sonra ara vardim 4 yıl şimdi 3. sınıftan başladım tekrar

Anladımm söylemiştin galiba unutmuşum canım

Lazer epilasyon mu kullanıyordun.
memnun musun ?

Evet canım memnunum azalttı baya

kendimi şimdiden guzellesmis hissediyorum birazda kilo vermeyi basarirsam bir sürü almak istediğim şeyler var
birazdan aksam rutinlerimi yapıcam. diş yüz yıkama nemlendirme ayak kremleme
bu arada makyaj malzemelerimi gözden geçirdim nerdeyse hepsinin tarihi geçmiş onları atıcam malesef ve yenilerini almam gerekicek ama artık az öz alıcam çok makyaj yapmıyorum ama herseyi full alıyorum. artık gerektiği kadarını alıcam. en çok ruj severim ona da sınır koyucam 10 tanenin üzerine cikmicam hiçbir zaman.

Duşumu aldım pijamalarımı giydim vücuduma nemlendirici sürdüm yüzüme yoğurt karbonat maskesi yaptım kurumasını bekliyorum yorgun hissediyorum. Maskemi temizleyince propolis içip kendime çay doldurup alacam tatlımı gececem tv karşısına çaydan sonra tirnaklarimi törpülemem lazım. Sınava giren arkadaşların sonuçları güzel gelir inş.

Kaç kilosun ki canım. Bende zayıflamak istiyorum sınavdan dolayı ara vermiştim şimdi tekrar adapte olmaya zorlanıyorum
Birkaç hafta yapacaktım aslında sonra bırakacaktım tekrar sınavlar için. Başlayamadım bugün

10 tane az mı kııız

Oh mis ya insanın kendiyle ilgilenmesi ne güzel

İnşallah canım sağol

Bende biraz önce yatağa sızmıştım uyuyacaktım nerdeyse dişimi bile fırçalamadan. Sonra zorladım kendimi kalktım bi duş aldım ayaklarımı törpüledim. Çıktım parfümlerimi sıktım biraz oturup kremlenip yatıcam.

Öyle yatsaydım öyle öyle kendimi salacaktım işte. Ama bırakmak yok. Şimdi daha iyi hissediyorum

Bu arada ponza taşı ayaklarımın altını inanılmaz yumuşattı sıklıkla yaparsam yakında bebek gibi olacak az kaldı. Herkese tavsiye ediyorum çok memnun kaldım

oooo supersin canım ya uyuyakaldiktan sonra mümkün değil bu enerjiyi bulamazdım heralde tebrik ederim
ben 70 kiloyum ilk hedefim 60 olmak sonra Allah ne verdiyse 50 ler ins
yani en az 10 kilo en fazlada 20 diyelim fazlaliga. senin ne kadar fazlaligin var. ben bi kısmını yani 10 kilo kadar bu yaz verdim aksam yemeyerek sonra dikkat etmeyince birazini geri aldım yaz başı 78 79 flndim

Aynen öyle canım

Boyun kaç ?
Ben geçen yıl ocakta 66 kilo ile başladım diyete. 2 ay yapıp bıraktım. Ardından ağustosta tekrar başladım. Ekim sonunda 53.5 kg idim. Sonra sınavlar dolayısıyla bıraktım diyeti. Tekrar girmek istiyorum bikaç haftalığına ama motive olamadım bi türlü.
Boyum 163.
53.5 olduğumu sanmıyorum şu sıra çok kilo aldım eminim
Yarın sabah tartılıp hazin sonucu göreceğim belki o zaman gaza gelirim.

Ben cuma takımlarındayım. Sende gelebilirsin. 2. Takıma beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…