Bakımlı Olma Topiği :)

Aynen öyle canım :KK66:

Boyun kaç ?
Ben geçen yıl ocakta 66 kilo ile başladım diyete. 2 ay yapıp bıraktım. Ardından ağustosta tekrar başladım. Ekim sonunda 53.5 kg idim. Sonra sınavlar dolayısıyla bıraktım diyeti. Tekrar girmek istiyorum bikaç haftalığına ama motive olamadım bi türlü.
Boyum 163.
53.5 olduğumu sanmıyorum şu sıra çok kilo aldım eminim :KK43:
Yarın sabah tartılıp hazin sonucu göreceğim :KK43: belki o zaman gaza gelirim.

Ben cuma takımlarındayım. Sende gelebilirsin. 2. Takıma beklerim

163 boya 53 kilosun ve kilolumu hissediyosun kendini canim:KK57:
ben yandım o zaman 160 boyundayim 55 yeter belki diyodum ama yok en az 50 olmalıyım demekki:mad: isim çok zor yani.
zayıflama takımlarına girmeye pek cesaretim yok çünkü çok pis boğazım tutamıyorum kendimi:kk77:
bu ara diyet arayisindayim hep ve karşıma şok diyetler çıkıyo akşamında bozuyorum diyetio_O sanki bi bataklıkta battıkça batiyorum. hızlı kilo vermeyi kafamdan bi atmaliyim sanırım oncelikle

163 boya 53 kilosun ve kilolumu hissediyosun kendini canim:KK57:
ben yandım o zaman 160 boyundayim 55 yeter belki diyodum ama yok en az 50 olmalıyım demekki:mad: isim çok zor yani.
zayıflama takımlarına girmeye pek cesaretim yok çünkü çok pis boğazım tutamıyorum kendimi:kk77:
bu ara diyet arayisindayim hep ve karşıma şok diyetler çıkıyo akşamında bozuyorum diyetio_O sanki bi bataklıkta battıkça batiyorum. hızlı kilo vermeyi kafamdan bi atmaliyim sanırım oncelikle
Diyeti bıraktığımda 53 tüm 1 ay oldu ve hiç tartılmadım. Eminim ki kilo aldım çünkü kilo aldığımı hissediyorum 53teki gibi değilim canım onu demek istedim :) yoksa 53 te gayet iyiydi :)

O gruptakilerde çok mükemmel değil bu konuda merak etme canım ben bizim grupta bi hafta da 5 kilo alanı biliyorum :)

Tartın varsa sıkıntı olmaz.

Şok diyetleri boşver canım aman sakın

kızlar selam
Akşam rutin cilt diş temizliği dışında birşey yapmadım.
bu aralar morelim bozuk arkdaştan yana hiç keyfim yok.
böyle terapi gbi bir topik bliyomusunuz.
bide benimde kilo almam lazım iştahım kesildikçe ben zayıflıyorum 44 e düştüm
boy 1.58 çok kötü durmuyo ama böyle spor kıyafetle cocuk gbı duuryorum. bununla ilgilide topik varmı bildiğiniz 50 olsam yeter.

Diyeti bıraktığımda 53 tüm 1 ay oldu ve hiç tartılmadım. Eminim ki kilo aldım çünkü kilo aldığımı hissediyorum 53teki gibi değilim canım onu demek istedim :) yoksa 53 te gayet iyiydi :)

O gruptakilerde çok mükemmel değil bu konuda merak etme canım ben bizim grupta bi hafta da 5 kilo alanı biliyorum :)

Tartın varsa sıkıntı olmaz.

Şok diyetleri boşver canım aman sakın
1 haftada 5 kilo alan süper kahraman benim :confused:

bakım günlerim salı ve perşembe olarak haftada 2 gün yapmaya çalışıyodum ama o günlere ingilizce kursu eklendi :kahve:oyüzden yapabildiğim günlerde yapmaya çalışıyorum dün akşam kaş bıyık alındı duş alındı saç bakım kremi sürüldü eller kremlendi

ayperest ayperest canım 53 kiloyken kaç bedendin acaba. Umarım çok üzerine cikmamistır kilon. Ben senden 3 cm kisayim senin kilona dussem kaç beden olurum merak ettim.
pembesu33 pembesu33 yaşını bilmiyorum ama 25 30 un üzerine çıkınca mutlaka kilo alirsin. zamanında kilo almaya uğraşanlar bi süre sonra çok alıp veremiyorlar. terse dönüyo yani. elbise altina kalın güzel çoraplar giysen, pantolon giyincede termal tayt giysen çok zayıf görünmezsin belki hem kışı da sıcak geçirmiş olursun. şahsen ben ne kadar ususemde hiç bir kış pantolon altına ince bi tayt bile giyemedim. berbat duruyordu veya pantolon olmuyodu kaskatı hareketsiz kaliyodum:eek:
cimbomlukiz cimbomlukiz 5 kilo mu odemdir o ya:deli: yoksa depresyon kilosu mu. yabancı dil için tavsiye edebilecegim bi adam var kanalı var videoları var çok değişik ve pratik ogretiyor. sanırım izmirde de kursu var. ismini yazmam doğru olurmu bilemedim.

ayperest ayperest canım 53 kiloyken kaç bedendin acaba. Umarım çok üzerine cikmamistır kilon. Ben senden 3 cm kisayim senin kilona dussem kaç beden olurum merak ettim.
pembesu33 pembesu33 yaşını bilmiyorum ama 25 30 un üzerine çıkınca mutlaka kilo alirsin. zamanında kilo almaya uğraşanlar bi süre sonra çok alıp veremiyorlar. terse dönüyo yani. elbise altina kalın güzel çoraplar giysen, pantolon giyincede termal tayt giysen çok zayıf görünmezsin belki hem kışı da sıcak geçirmiş olursun. şahsen ben ne kadar ususemde hiç bir kış pantolon altına ince bi tayt bile giyemedim. berbat duruyordu veya pantolon olmuyodu kaskatı hareketsiz kaliyodum:eek:
cimbomlukiz cimbomlukiz 5 kilo mu odemdir o ya:deli: yoksa depresyon kilosu mu. yabancı dil için tavsiye edebilecegim bi adam var kanalı var videoları var çok değişik ve pratik ogretiyor. sanırım izmirde de kursu var. ismini yazmam doğru olurmu bilemedim.
Luanna Luanna canım 25yaşındayım ve 1 çocuğum var hamilelliğimde 27 kilo aldım 1 ay içinde 50 ye düştüm 1 senedede 44 e malesef ya çok deil 50 olsam yeter yani cnm hiç gelemem tayta falan sıkışırım içinde :KK48:

kıskandım azicik:skandal: metabolizman hızlı demekki. tiroid problemi varmı diye baktirdinmi peki.
Hiç kıskanma böylede iyi deil canım normale dönmem lazım kilo vermek kadar zor benim için kilo almak bu yaşıma kadar almakla uğraştım çocuk dogurunca alırsın diyolardı bir umut bekliyodum oda olmadı. mşimdi 2. çocukta alırsın diyolar hadi abkaalım :) baktırdım canım sorun yok. dokotrda kiloyu napıcaksın gayet iyisin diyip gönderiyor.

kızlar selam
Akşam rutin cilt diş temizliği dışında birşey yapmadım.
bu aralar morelim bozuk arkdaştan yana hiç keyfim yok.
böyle terapi gbi bir topik bliyomusunuz.
bide benimde kilo almam lazım iştahım kesildikçe ben zayıflıyorum 44 e düştüm
boy 1.58 çok kötü durmuyo ama böyle spor kıyafetle cocuk gbı duuryorum. bununla ilgilide topik varmı bildiğiniz 50 olsam yeter.

Düşünce gücü pozitif olumlama diye bi gurup var. Bende uğramayı düşünüyorum. Çok incelemedim gerçi ne kadar faydası olur bilemem.
İnsan çevresi gerçekten çok etkiliyo ya :işsiz:

Bence kilon gayet süper kilo falan alma.

1 haftada 5 kilo alan süper kahraman benim :confused:
Canım benim ya :KK70:
Bide Zereno Zereno vardı 5 kilo alan :KK70:

O buralara hiç uğramıyo ama :KK12:

bakım günlerim salı ve perşembe olarak haftada 2 gün yapmaya çalışıyodum ama o günlere ingilizce kursu eklendi :kahve:oyüzden yapabildiğim günlerde yapmaya çalışıyorum dün akşam kaş bıyık alındı duş alındı saç bakım kremi sürüldü eller kremlendi

Başka günler belirle canımm kendini ihmal etme sakın. Biz hepimiz çok değerli ponçik hatunlarız topicce :KK49:

Üst s veya m. Alt belime 36 38 oluyodu. Pantolonda da 27 bedendim. Hala sığıyorum 27 bedene ama biraz zorlanıyorum. Göbeğimde çıktı. Sabah tartıldım sonuç hüsran.
58.2 geldim :bicak:
Kendimi diyete adapte etmem lazım acilen. 60laro görmeden.. 4.7 almışım bi ayda yuh bana :63:

Düşünce gücü pozitif olumlama diye bi gurup var. Bende uğramayı düşünüyorum. Çok incelemedim gerçi ne kadar faydası olur bilemem.
İnsan çevresi gerçekten çok etkiliyo ya :işsiz:

Bence kilon gayet süper kilo falan alma.

Canım benim ya :KK70:
Bide Zereno Zereno vardı 5 kilo alan :KK70:

O buralara hiç uğramıyo ama :KK12:

Başka günler belirle canımm kendini ihmal etme sakın. Biz hepimiz çok değerli ponçik hatunlarız topicce :KK49:

Üst s veya m. Alt belime 36 38 oluyodu. Pantolonda da 27 bedendim. Hala sığıyorum 27 bedene ama biraz zorlanıyorum. Göbeğimde çıktı. Sabah tartıldım sonuç hüsran.
58.2 geldim :bicak:
Kendimi diyete adapte etmem lazım acilen. 60laro görmeden.. 4.7 almışım bi ayda yuh bana :63:
Verirsin canım sıkma canını odemdir çoğu zaten su içmeyi bıraktım abur cuburda yedin gider o simdi baslayinca:KK36:
Pazartesi çarşamba kalıyor canım bana dediğin gibi bakimsizlik yok:confused:

Verirsin canım sıkma canını odemdir çoğu zaten su içmeyi bıraktım abur cuburda yedin gider o simdi baslayinca:KK36:
Pazartesi çarşamba kalıyor canım bana dediğin gibi bakimsizlik yok:confused:
Gider dimi gider gider. Yarın bambaşka bi gün olacak inşallah.
O zaman yarın ne yapacağını planla canım :KK66: ben bikini hariç tüm vücut lazer yapcam. Cuma da regl bitince bikini bölgesini yaparım. Zaten eşimin doğum günü var cillop olmam lazım özel süprizlerim olacak :confused::KK70:

Gider dimi gider gider. Yarın bambaşka bi gün olacak inşallah.
O zaman yarın ne yapacağını planla canım :KK66: ben bikini hariç tüm vücut lazer yapcam. Cuma da regl bitince bikini bölgesini yaparım. Zaten eşimin doğum günü var cillop olmam lazım özel süprizlerim olacak :confused::KK70:
gider gider 1 aralığa ne kaldı ödemi şişkinliği yolla bu arada :KK53:
bugün ciddi bakımlar yapıcam inşşallah tırnaklarım yüzüm bu ay 3 gün regl gecikince yüzümde 4 tane sivilce çıktı:KK43:
ama benim iş olmadıki 27 aralıkta regl olcam benim eş oturup kaderine yansın:KK48:

gider gider 1 aralığa ne kaldı ödemi şişkinliği yolla bu arada :KK53:
bugün ciddi bakımlar yapıcam inşşallah tırnaklarım yüzüm bu ay 3 gün regl gecikince yüzümde 4 tane sivilce çıktı:KK43:
ama benim iş olmadıki 27 aralıkta regl olcam benim eş oturup kaderine yansın:KK48:

Ay inşallah hafta sonuna kadar başlasam göbeğim iner kıyafet biraz daha adamakıllı durur aslında :KK70:
Ben diyete zor giriyorum ya. Ağustosta girene kadar canım çıkmıştı. 1 ayda anca girmiştim :işsiz::KK70:

Benimde çikolata yemekten vücudumda çıkmaya başladı hep :KK34:

Bende regl denk gelcek diyodum ama erken oldum tam bittiği güne denk geliyo :KK70:

Töbe ya ne konuşuyoruz şurda :KK70:

:sinirli: sayfadan uzak kalmamam lazım sanırım. yazmayınca yapmıyorum useniyorum:KK20:
Bugun epilasyon yaptım ama:süslü:

Aynen ccanım uzak kalınca insanın gazı azalıyor biraz :KK70: sık uğramalıyız.
Yapmışsın işte bişeyler ne güzel

Haftalık bakımım
Sac Yağı sürüp iki saat emmesini bekledim sonra duruladım

Haftada iki kere ayak bakımı yaptım
Günlük krem hariç

Yüzüme gündüz kremi sürmüyorum dinlensin diye
Ona başlıcam

Tırnaklarıma bakım yaptım uzatıyorum

Ayrıca harıl harıl ders çalısmaya başladım :)

X