Bakımlı Olma Topiği :)

Kızlar duşumu aldım. Kremlerimi sürdüm. Kışın cildi nemli tutmak şart. Kıl tüy sorunum yok. Epilasyona gidiyorum düzenli.
Sabah da hafif makyaj, parfüm tamamdır. Göz kalemi, bol rimel, allık ve ruj.benim makyajım...
Herkese iyi geceler...

Kızlar duşumu aldım. Kremlerimi sürdüm. Kışın cildi nemli tutmak şart. Kıl tüy sorunum yok. Epilasyona gidiyorum düzenli.
Sabah da hafif makyaj, parfüm tamamdır. Göz kalemi, bol rimel, allık ve ruj.benim makyajım...
Herkese iyi geceler...
Benim de sabah makyajım spf özellikli bb krem, eyeliner, rimel, allık, kaş kalemi, duduş nemlendirici. Biraz kaş bıyığa ayar çekmem gerek sabah ama.
İyi gecelerr

Herkese iyi geceler...

Benim de sabah makyajım spf özellikli bb krem, eyeliner, rimel, allık, kaş kalemi, duduş nemlendirici. Biraz kaş bıyığa ayar çekmem gerek sabah ama.
İyi gecelerr

Vallahi süpersiniz :KK200:

ne güzel bir konuymus:KK200:
ben çalışmıyorum cocuk olunca ayrıldım isten ve iyice saldim kendimi. eskiden de pek bakımlı değildim ama en azından bişeyler surerdim bir iki parfüm sıkardım uyumlu giyinirdim. Şimdi yağlı saçlarımı toplayıp, bıyıklarım, kilolarim ve ben dışarı cikiyoruz:eek:
yeter artık deme zamanım geçmiş bile anlayacaginiz.:KK31:

ben çalışmıyorum cocuk olunca ayrıldım isten ve iyice saldim kendimi. eskiden de pek bakımlı değildim ama en azından bişeyler surerdim bir iki parfüm sıkardım uyumlu giyinirdim. Şimdi yağlı saçlarımı toplayıp, bıyıklarım, kilolarim ve ben dışarı cikiyoruz:eek:
Vuhu bebeğim el ele vererek kendimize gelebiliriz :)) kendimiz için ama.

Kızlar iyi Akşamlar;
tamam sınavı olanlar var da ama burayada arada gelin
:deli:

Haklısın :KK9:

Hoşgeldin canım :KK200:

Çocuk olunca salanlar kervanındansın sende demek :KK70:

Bende aynıydım burada toparlandım.

Şu sıra sınavı olunca salanlar kervanına girdim tabii :KK70::KK70:

Sınavlarım bitti yeni baştan başlayacağım inşallah

Vuhu bebeğim el ele vererek kendimize gelebiliriz :)) kendimiz için ama.

:KK9:

Hoşbuldum kızlar :KK52:
neler yapiyosunuz peki. herkes kendi bakım planını mi yapıyor. ilk sayfada yazildigi gibi iki gunmu ayiricaz bakım işlerine. ayyy valla çok heyecanlandım şimdiden. artık toparlanma ve kendine gelme zamanı :sopa:
benim sinavlarim yok ama hazır evdeyim diye dil öğrenmeye çalışıyorum, çalışıcam, bir başlayıp bir bırakıyorum yani:KK51:

Kızlar pazar akşamı bakımlarınızı ihmal etmeyin.. işe ve okula gidenler için pazartesi hazırlığı malum.. ben başlayacağım birazdan. Akşam yazarım neler yaptığımı tekrar.

Çok doğru :super:

Hoşbuldum kızlar :KK52:
neler yapiyosunuz peki. herkes kendi bakım planını mi yapıyor. ilk sayfada yazildigi gibi iki gunmu ayiricaz bakım işlerine. ayyy valla çok heyecanlandım şimdiden. artık toparlanma ve kendine gelme zamanı :sopa:
benim sinavlarim yok ama hazır evdeyim diye dil öğrenmeye çalışıyorum, çalışıcam, bir başlayıp bir bırakıyorum yani:KK51:

İsteyen kendi istediği zaman isteyende belirlenen 2 günde yapıyor. Bide günlük rurinler var tabii.

Ben 2 gün seçmenin yeni başlayanlar için güzel bi yöntem olduğunu düşünüyorum.
Çünkü hiç bişey yapmamaktansa. Haftanın iki günü 15 dk ayırmak bile iyi. Hiç yoktan iyi yani :KK51:
Onu önerebilirim sanada.
2 günde kıl tüy cilt bakımı tırnak saç bakımı vs ayırabilirsin.
Günlük rutinlerinede cilt diş temizliği giyim makyaj vs olarak ayarlayabilirsin.

Eminim gelişme kaydedeceksin.

Yukarıda arkadaşımız bakımlarını pazar günü yapmayı tercih etmiş ben çarşamba ve cumaları tercih ediyorum cuma dışarda geçebiliyor diye o günden hallediyorum.

Sende kendi durumuna göre ayarla.

Bebeğin ne kadarlık :KK51:

Bu arada ilk görevin bıyıklardan arınmak olsun bence :KK70:

Çok doğru :super:

İsteyen kendi istediği zaman isteyende belirlenen 2 günde yapıyor. Bide günlük rurinler var tabii.

Ben 2 gün seçmenin yeni başlayanlar için güzel bi yöntem olduğunu düşünüyorum.
Çünkü hiç bişey yapmamaktansa. Haftanın iki günü 15 dk ayırmak bile iyi. Hiç yoktan iyi yani :KK51:
Onu önerebilirim sanada.
2 günde kıl tüy cilt bakımı tırnak saç bakımı vs ayırabilirsin.
Günlük rutinlerinede cilt diş temizliği giyim makyaj vs olarak ayarlayabilirsin.

Eminim gelişme kaydedeceksin.

Yukarıda arkadaşımız bakımlarını pazar günü yapmayı tercih etmiş ben çarşamba ve cumaları tercih ediyorum cuma dışarda geçebiliyor diye o günden hallediyorum.

Sende kendi durumuna göre ayarla.

Bebeğin ne kadarlık :KK51:

Bu arada ilk görevin bıyıklardan arınmak olsun bence :KK70:

2.5 yaşı azıcık geçti 32 aylik:anne: yani bende kendimi nerdeyse 3 yildir salmış durumdayım. sende de bebek var heralde canim ne kadarlik.
çarşamba cuma çok iyi banada tam uyar. Akşam detaylı bi plan yapıp yarın sabah başlarım bende:KK49:

Kızlar pazar akşamı bakımlarınızı ihmal etmeyin.. işe ve okula gidenler için pazartesi hazırlığı malum.. ben başlayacağım birazdan. Akşam yazarım neler yaptığımı tekrar.
evet bir pazar koşturması yaşıyorum evde .mutfak işim bittikten sonra akşam pijamalarımı giymeden güzel duşumu alır termal çamur maskemi yapar cilt bakımımı tv izlerken bitirir bu haftaki giyeceklerimi planlarım inş.ben akşam bakımımı tv izlerken yapıyorum daha kolay oluyor

X