Bakımlı Olma Topiği :)

selam kızlarrr ben hafta sonu saçlarımı kestrdim kısa olsun dedim ama bayaa kısa yaptı uçları omzuma değiyor katlı kestrdim katı hiç belli deil biraz morelim düştü saçlarım dalgalı oldugundan ıslakken iyiydi kurutunca yukarı çıkıverdi besleme gbi oldum napıcam ben yaa saçımı salabilmek için kestirdim şimdi hiç salamıyorum

selammm canım demekki katını sık atmadı kuaförün bende katlı kestirdim en uzun boy omuzumda ama saçım düz katlı olduğu her halinden belli bide bazen üşenmeyip köpük sürüyorum özel kuaförde yapılmış gibi şekilli duruyor düzleştirmek senin için çözüm olabilirmi

Bugün tırnaklarımı törpüledim bakım sayılır mı :)

Tabiki sayılır 2 gün belirle sende bak o günler iyi gelecek

yok canım yok ama bana az gbi geliyor fazladıda zarar aslında

bilmemki canım yaa içimden bişeyler eksik diyor :)

Bana da öyle geliyo aslında hala bişeyler yapmam lazım gibi

Offf bu kuaförler
Düşleştirebilirsin bence. Yani benimde aklıma bişey gelmedi. Tabii üşenmezsen

son bir yılda 6 kilo verdim. :). Small beden olmayı başarmıştım. Bugünlerde 1 kilo aldım. Tekrar yediklerime ve içtiklerime dikkat etme zamanı geldi. Çalışan kadınların işi zor. üst- baş, ayakkabı ve bunların temizliği bakımı, bizim bakımımız. Ev işlerini dahil etmesen bile bize çok am çok az zaman kalıyor.

Canım tesettürlüyüm hergun eve geldiğimde saç düzleştrmwye vaktim olmazkı yaa

Aynen canım paylaşmak iyi geliyo birileriyle :)
Çocuğun ne kadarlık?

Maşallah canım bende bu yıl yaklaşık 12 kg verdim şükür daha da var
Kaç kilosun boyun kaç ?
Valla çık haklısın ama insan isteyince herşeye vakit ayırabiliyo.
Tabii bi süre sonra pil bitiyor. Bende öyle oluyo yani
Ama kendimi önceliğe aldım.
İlk önce kızım ardından kendim sonra ev işi vs geliyo. Önceden en son sıraya kendimi koyuyodum

Kızın kaç yaşında? Kızım 4 yaşında. Kesinlikle isteyince vaki ayırabiliorsun ama önceliği hiçbir zaman kendime veremedim, veremiyorum... Bu sabah işe gelmeden saçlarımın ucunu kestirebildim. 10 dk geciktim. :) Saçlarım ince telli. Jöle, köpük kullanamıyorum kafama yapışıyor. mecburen fönletiyorum.
boyum 163 kilo 57

ben dünkü bakım gününde hiç bişey yapamadım akşam 18:30 gibi uyumuşum bu sabaha kadar önceki günde erken yatmıştım ama göz altı morarıklarım açılmış sanki

Merhaba kızlar,
Bakımlar nasıl gidiyo bakalım.
Ben aynı günlük ve haftalık rutinlerimle devam ediyorum.
Cildim aşırı kuru havalarda iyice soğudu. Benim gibi cildi kuru olanlar nemlendiricilerini ihmal etmesin.
Hep derim yine söyleyim bakımlı olmanın ilk şartı temiz olmak. Karşıdan bakıldığı zaman ışıl ışıl bir cilt, beyaz dişler, düzgün ve temiz tırnaklar, kılsız ve tüysüz vücut, temiz taranmış saçlar.

13 aylık daha :)
Burada önceliği kendimize vermeyi öğreniyoruz hep beraber canım
Bende fön severim diğerlerini sevmem
Benimde boyum 163 54 e kadar düştüm hedefim 48. Ama bu ara biraz ara vereceğim. Sınavlarım var :)

ben dünkü bakım gününde hiç bişey yapamadım akşam 18:30 gibi uyumuşum bu sabaha kadar önceki günde erken yatmıştım ama göz altı morarıklarım açılmış sanki
Oda bi nebi bakım olmuş o zaman
Senin morarmalarının en büyük sebebi uykusuzluk o zaman canım. Çok erken kalkıyosunya. Aslında akşamları daha erken yatmaya çalışabilirsin.

Ne güzel yazdın ya. Ben ne cildime ne yüzüme nemlendirici kullanmıyorum en büyğk eksiğim
Bir tane vucüt için birtane de yüz için nemlendirici almayı düşünüyorum aslında bu benim için devrim olur hiç kullanmadım çünkü
Birde gece kremi mi alsam acaba ?
Herşeyi yüzüme sürüo yormakta istemiyorum cildimi ama

Canım senin cildin yağlı sanırım. eğer kuru olsaydı nelendiriciye illa ki ihtiyaç duyardın.

Burada önceliği kendimize vermeyi öğreniyoruz hep beraber canım
Bende fön severim diğerlerini sevmem
Benimde boyum 163 54 e kadar düştüm hedefim 48. Ama bu ara biraz ara vereceğim. Sınavlarım var :)

Senin morarmalarının en büyük sebebi uykusuzluk o zaman canım. Çok erken kalkıyosunya. Aslında akşamları daha erken yatmaya çalışabilirsin.

Ne güzel yazdın ya. Ben ne cildime ne yüzüme nemlendirici kullanmıyorum en büyğk eksiğim
Bir tane vucüt için birtane de yüz için nemlendirici almayı düşünüyorum aslında bu benim için devrim olur hiç kullanmadım çünkü
Birde gece kremi mi alsam acaba ?
Herşeyi yüzüme sürüo yormakta istemiyorum cildimi ama
Canım senin cildin yağlı sanırım. eğer kuru olsaydı nelendiriciye illa ki ihtiyaç duyardın.
T bölgem yağlı sadece geri kalanı kuru gibi.
Lisedeyken krem sürmeden fondoten sürerdim topaklanırdı kötü olurdu işte. Bence ihtiyacım var ya. En azından parlak durması için.

En kısa sürede bi nemlendirici edinmelisin canım. Nemlenmiş yüzde fondeten bile başka duruyo çünkü

kesinlikle canım ona dikkat etmeye başlıcam önceden bakım gibi hiç düşüncem olmadığı için pek umursamıyordum ama artık önemli 2018 e taş bebek olarak girmeyi planlıyorum

En kısa sürede bi nemlendirici edinmelisin canım. Nemlenmiş yüzde fondeten bile başka duruyo çünkü

Aynen canım çok mühim olduğunu düşünmeye başladım :)

kesinlikle canım ona dikkat etmeye başlıcam önceden bakım gibi hiç düşüncem olmadığı için pek umursamıyordum ama artık önemli 2018 e taş bebek olarak girmeyi planlıyorum

Sende ki bu gazla çok işler becerirsin canım maşallah kendini baştan yaratıyosun
Saçlarda da değişiklik yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…