Bakımlı Olma Topiği :)

Canım 1.58 flan boyum kilom 45 yani doğumdan sonra 50 de kalsam diye umut ediyordum ama verdim yine malesef stres benim iştahımı çok etkiliyor hemen zayıflıyorum doktora gittim ama hiç bişey yapmadı kiloyu napacaksın diyip postaladı beni. bende istyorum yani az dolgun dolgun olmak. ama olmuyor

Bence gayet iyisin ya. Valla bak. Doğru demiş doktor napcan kiloyu hep dert.
Dolgunluğu sporla da yapabilirsin ki hem. Squat yap mesela

evet çok haklısın ama ne bliyim çok zöeniyorum iştahla yemek yapan yiyen insanlara :)

Ayy işte o benim nasıl severim yemeyi nasıl
Bende iştahsızlara özeniyorum tabii

bebeğim akşam başlıyorum squat sporuna baktım vallahi bilmiyodum söylediğin iyi oldu çok teşekkür ederim:)) ayperest

Rica ederim canım çok güzel bi spor kalçayı çok güzel şekle sokuyor valla

Ayy işte o benim nasıl severim yemeyi nasıl
Bende iştahsızlara özeniyorum tabii

Rica ederim canım çok güzel bi spor kalçayı çok güzel şekle sokuyor valla
bu akşam başlıyorum ozman... ayy ne güzel yaa maşallah diyeyim yada demiyem nazar değsin iştahın kesilsin :)

bend e bu haftaki rutınımı yazayım barii
günlük olarak makyaj temizliği yüz dudak nemlendirme yüz nemlendirme( yuzumuzu yıkadıktan en fazla 10 sn içinde olmalıymıs oyle okumustum neette nemi hapsetmesi bakımından )sabah akşam mutlaka ağız ve diş bakımı kopmle
banyoda mutlaka yüz lifi peeling son cıkışta saçlara sirkeli su döküp çıkmak
haftasonu saçlarımın uçlarından aldırdım 2 ayda ya da 3 ayda bir kesim şart sağlıklı uzaması için
yüzüme haftda ya da 10 günde bir aspirin bal maskesi uyguluyorum mevsimden dolayı o gerilme hissini yaşamıyorum bu sayede bal müthiş nemlendiriyor cildi
manikür pedikür kaş bıyık epilasyon bunların hepsini düzenli periyotlarda kendim yapıyorum ev de
çalışıyorum ve saç makyaj olayı hergün yapılıyor h.içinde
h.sonu yuzume kremdem baska bişey sürmemeye özen gösteriyorum ki cilt dinlensin
aklıma gelenler bunlar

Vay be gayet bakımlısın maşallah
Asprin bal maskesini nasıl yapıyosu tarifi ne

Vay be gayet bakımlısın maşallah
Asprin bal maskesini nasıl yapıyosu tarifi ne
3 adet aspirini bikaç damla suyla eritiyorum 1 tatlı kaşıgı hakiki balla karıstırıp yuzume masaj yapa yapa sürüyorum en az 20 dk bekletiyorum bu maske özellikle sivilce karşıtı aspirin oldugu için ben daha cok cildim nenlensin dıye 10 gunde bir yapıyorum ara veriyorum tekrar yapıyorum cilt alışmasın diye

yeme içme konusunda dikkatliyim günde 2.5 litre su fix
yaglı aburcubur hamur işi hazır gıdalar tüketmiyorum
günlük meyve tüketmeye özen gösteririm yemezsem kendimi enerjisiz gibi hissediyorum
öğle aralarında 1 saat yuruyus yapmaya çalışıyorum hergün olmasa da
vee uyku duzeni bence cok önemli günde 7/8 saat uyuyorum
işyerinde kıyafet konusunda cok sıkı deil bizim kurum
spor takılabiliyoruz ben genelde spor klasik karısık giyiniyorum ayakkabı çanta uyumu önemli

merhaba kızlar haftasonu rutinlerimi uyguladım spor hariç yarın bakım günü sanırım önceliğim tırnaklar, el bakımı ve cilt bakımı olucakbakımlı olmanın faydasını baya görmeye başladım herkes iltifatlar onlar bunlar bi yanada özgüvenim arttı kendimi moral olarak çok iyi hissediyorum her anımda yaşadığım çekingenlik sıkıntımı yenmeye başladım ayperest e topiği içtin çok teşekkürler

O Çekingenlik bendede var ya neolucak o karakter galiba yaa sanki herkez çok dörtdörtlük ben deilim gbi hissediyorum.

O Çekingenlik bendede var ya neolucak o karakter galiba yaa sanki herkez çok dörtdörtlük ben deilim gbi hissediyorum.
canım çok kötü bi his düşündüklerini dile getirememe heyacınını olduğu gibi yaşayamama sürekli birileri ne der düşüncesi ilk defa kendimi haftasonu bu duygulardan arındığımı hissettim ama çokda iyi geldi

Güzelmiş aklımızda bulunsun bende seveerim ballı maskeleri

Bak bu yazdıkların çok hoşuma gitti.
Sağlıklı yaşam , sağlıklı beslenmek her zaman iyi hissettiriyor. Mesela ben bugğn diyetime zarar verdim ve motivasyonum herşeye karşı düştü.

Ya ne demek canım çok mutlu oldum şuanda
Faydalı olmak hoşuma gitti.
Kiloda verdikçe iyice herşey değişecek hayatımız değişecek
Bak bende motive oldum şimdi

tamam canımbaşlıyorum bugun :)

Tamamdır bildirimde yap buraya
Şu kilo vermeyi halledeyim bende sıkılaşmak için başlayacağım squata :)

Banada geliyo o duygular.
Kendimi değiştirmek istiyorum her açıdan .

Gerçekten çok sevindim senin adına ya böyle güzel şeylerle gelin.
Sabahki ruh halimden sıyrılıyorum okudukça

Arada kaçar o diyet ya :) kendini şımarttığın bir gün olsun artık

Ben tam iki saat yürüdüm
Duş aldım
Günlük hafif bir makyaj yapmıştım

Nemlendiricim bitmişti onu aldım bu arada

Eve gelince yüzümü yıkayıp temizleyip kremlendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…