Bakımlı Olma Topiği :)

Arada kaçar o diyet ya :) kendini şımarttığın bir gün olsun artık
Bu ara fazla şımarttım ya :KK45:
Kısa yoldan hedefe ulaşmam lazım artık fazla uzatmamam lazım bu diyet olayını En Büyük KK
Ben tam iki saat yürüdüm
Duş aldım
Günlük hafif bir makyaj yapmıştım

Nemlendiricim bitmişti onu aldım bu arada

Eve gelince yüzümü yıkayıp temizleyip kremlendim :)

Ohh miss :KK200:
2 saat nereyi yürüyorsun kız :KK45:

kızlar akşam duşumu aldım.
cilt ve diş temizliği temizliğimi yaptım.
tırnaklarımı törpüledim çok minik uzunluktalar bebeğim olduğu için uzatamıyorum. bu arada kuaför bana senin maniküre ihtiyacın yok demişti gerçekten hiç tırnak etlerim yok şanslıyım bu konuda :))
ve squat sporumuda yaptım bu hamlıkla başladım tabiki çok zorlandım bacaklarım hala daha ağrıyorr :) olsun pes etmek yok
vee yatarken kaşlarıma vazelin sürdüm temiz rimel fırçasıyla taradım çünkü kaşları taramak kıl köklerini uyarırmış çok faydalıymış bende bi güzel taradım fırçada kalan vazelinlede kirpiklerimide elden geçirdim. ellerimi kremledimm, cupp yatağa :)

tırnaklarımı törpüledim çok minik uzunluktalar bebeğim olduğu için uzatamıyorum. bu arada kuaför bana senin maniküre ihtiyacın yok demişti gerçekten hiç tırnak etlerim yok şanslıyım bu konuda :))
ve squat sporumuda yaptım bu hamlıkla başladım tabiki çok zorlandım bacaklarım hala daha ağrıyorr :) olsun pes etmek yok
vee yatarken kaşlarıma vazelin sürdüm temiz rimel fırçasıyla taradım çünkü kaşları taramak kıl köklerini uyarırmış çok faydalıymış bende bi güzel taradım fırçada kalan vazelinlede kirpiklerimide elden geçirdim. ellerimi kremledimm, cupp yatağa :)
KirpiGe sürdüğünüz vazelin yağ bezesi yapmıyor mu birde yağ bezeleri için bir çözüm bulan var mı

Yaa öylemiymiş bende tarayım o zaman kız :)

KirpiGe sürdüğünüz vazelin yağ bezesi yapmıyor mu birde yağ bezeleri için bir çözüm bulan var mı
Bende oluşmadı bişey
Dün benim için en iyi bakım uyumak oldu.
Bugün saçlarıma yag sürüp bekletmek istiyorum.

Saç bakımı yapmayan bi ben varım :KK53:

Kızım uyutmadı kaç gecedir.
Dün dayanamadım artık.
kızımda daha az uyandı.
Mutlu uyandım :)
senin adına sevindim canım mutlu uyanmak güzel :) ben o konuda psikopata bağladım heralde geç yatıp erkende kalksam aksi bi durum olmadığı sürece her güne mutlu uyanıyorum hiç uyanma ayılma sürecim yok:KK70:

canım yok denecek kadar az öyle vazelini alıp özellikle kirpiğie sürmüyorum evet yapıyor malesef gözüme hiç bi yağ flan sürmem o yuzden. sadece fırçada kalanı hafif sürüyorum. yağ bezesi büyük olunca doktorlar alıyormuş diye duymuştum

Yaa öylemiymiş bende tarayım o zaman kız :)

Bende oluşmadı bişey

Saç bakımı yapmayan bi ben varım :KK53:
canım bide ben varım biz tesettürlü olduğumuz için yapmıyoruz galibaaa :)) benim acilen kesitirp boyamam lazım. kaşları taramaya devam :) göze dikkat et canım yağ bezesi oluyor gercekten bende var minicik roaccutnae ilacım gecirir belki onuda

senin adına sevindim canım mutlu uyanmak güzel :) ben o konuda psikopata bağladım heralde geç yatıp erkende kalksam aksi bi durum olmadığı sürece her güne mutlu uyanıyorum hiç uyanma ayılma sürecim yok:KK70:

Benim uykumu almam önemli
daha enerjik bakımlı kahvaltı hazırlayan biri oluyorum.
diğer türlü giyin çık durumu oluyo :KK70:

sen boyatmak istiyosun ya oyüzden öncelikli başka tercihlerin var oyüzden :KK73:

Aynen tatlımm aynen boyatsam herşey değişcek :KK53:

Saçımda sarı boyalı
İlgilenmeyince olmuyor :)
renk değiştirmek istiyorum aslında kahverengi olsa...
Bende sarı istiyorum :KK53:
Kızım uyutmadı kaç gecedir.
Dün dayanamadım artık.
kızımda daha az uyandı.
Mutlu uyandım :)
Uykusuz geceler zor..
canım bide ben varım biz tesettürlü olduğumuz için yapmıyoruz galibaaa :)) benim acilen kesitirp boyamam lazım. kaşları taramaya devam :) göze dikkat et canım yağ bezesi oluyor gercekten bende var minicik roaccutnae ilacım gecirir belki onuda
Benimde yaptırmam lazım ama işte imkanlar :KK53:
Bende böyle takılıyorum şimdilik ne yapayım herşey yavaş yavaş..
Tesettürlüyğz nasıl olsa.
Aaa tamam dikkat edeyim beb bol bol sürüyodum :KK70:
benimde öyle uyku çok öenmli benim içinde :)

Uyku hayatımdaki en önemli şeylerden biri.
Uyku uyumadıysam bitiğim.

Aynen tatlımm aynen boyatsam herşey değişcek :KK53:

Bende sarı istiyorum :KK53:

Uykusuz geceler zor..

Benimde yaptırmam lazım ama işte imkanlar :KK53:
Bende böyle takılıyorum şimdilik ne yapayım herşey yavaş yavaş..
Tesettürlüyğz nasıl olsa.
Aaa tamam dikkat edeyim beb bol bol sürüyodum :KK70:

Uyku hayatımdaki en önemli şeylerden biri.
Uyku uyumadıysam bitiğim.
aynı bensin canım ozman :) sarı hiç isteme yaa valla çok yıpranık duruyor yaa bakman lazım hep dipleri çıkınca hemen boyaman lazım sırıtıyor yoksa :) ben kahve istiyorummm :)

aynı bensin canım ozman :) sarı hiç isteme yaa valla çok yıpranık duruyor yaa bakman lazım hep dipleri çıkınca hemen boyaman lazım sırıtıyor yoksa :) ben kahve istiyorummm :)
Bikez daha konuşmuştuk sanki ya içimde kaldı bikere deneyimde :KK70:
Sen ne zaman boyayacaksın

saçımı kestiriyim bu hafta sonu ozman boyarım saçlarım uzun ve gür tesettürlü oldugum ıcın hem bakımı zor kurutması falan uzun saça gerek yok pek :) katlı omuz hizamda kestirp boyarım :)
Mantıklı aslında ama yinede ben uzun saçlarımdan vazgeçemiyorum ya.
Annem kesmişti en son kısa yaptı diye baya üzülmüştüm şimdi yine belime geldi şükğr :)
Uzun saç hastalığım var benim ya seksi geliyo bana :KK70:

Herkese iyi akşamlar❤
Ben yine duşumu aldım. Dişlerimi fırçaladım. Yüzüme garnier nem bombası nemlendiricimi sürdüm.
Saçlarımı omuz hizası kestirinca acaip rahatladım. Banyo sonrası çabucak tarayıp kurutuyorum. Saç rengim doğal kumral. Hiç boya vs. yok.
Bu sıra beslenme konusunda özen göstermek istiyorum. Yarından itibaren sağlıklı beslenmeye başlıyorum. Tabi su içmeye de gayret edicem.
Benim önceliğim kızlar, sağlıklı saçlar, sağlıklı bir cilt, ve fit bir vücut.
Makyaj vs. anlık çözümler.
Kombinimi hazırladım yarın için. Çantamı değiştirdim. Güzel giyinmeyi çook seviyorum.

X