Bu ara fazla şımarttım yaArada kaçar o diyet ya :) kendini şımarttığın bir gün olsun artık
Ben tam iki saat yürüdüm
Duş aldım
Günlük hafif bir makyaj yapmıştım
Nemlendiricim bitmişti onu aldım bu arada
Eve gelince yüzümü yıkayıp temizleyip kremlendim :)
KirpiGe sürdüğünüz vazelin yağ bezesi yapmıyor mu birde yağ bezeleri için bir çözüm bulan var mıkızlar akşam duşumu aldım.
cilt ve diş temizliği temizliğimi yaptım.
tırnaklarımı törpüledim çok minik uzunluktalar bebeğim olduğu için uzatamıyorum. bu arada kuaför bana senin maniküre ihtiyacın yok demişti gerçekten hiç tırnak etlerim yok şanslıyım bu konuda :))
ve squat sporumuda yaptım bu hamlıkla başladım tabiki çok zorlandım bacaklarım hala daha ağrıyorr :) olsun pes etmek yok
vee yatarken kaşlarıma vazelin sürdüm temiz rimel fırçasıyla taradım çünkü kaşları taramak kıl köklerini uyarırmış çok faydalıymış bende bi güzel taradım fırçada kalan vazelinlede kirpiklerimide elden geçirdim. ellerimi kremledimm, cupp yatağa :)
kızlar akşam duşumu aldım.
cilt ve diş temizliği temizliğimi yaptım.
tırnaklarımı törpüledim çok minik uzunluktalar bebeğim olduğu için uzatamıyorum. bu arada kuaför bana senin maniküre ihtiyacın yok demişti gerçekten hiç tırnak etlerim yok şanslıyım bu konuda :))
ve squat sporumuda yaptım bu hamlıkla başladım tabiki çok zorlandım bacaklarım hala daha ağrıyorr :) olsun pes etmek yok
vee yatarken kaşlarıma vazelin sürdüm temiz rimel fırçasıyla taradım çünkü kaşları taramak kıl köklerini uyarırmış çok faydalıymış bende bi güzel taradım fırçada kalan vazelinlede kirpiklerimide elden geçirdim. ellerimi kremledimm, cupp yatağa :)
Bende oluşmadı bişeyKirpiGe sürdüğünüz vazelin yağ bezesi yapmıyor mu birde yağ bezeleri için bir çözüm bulan var mı
Dün benim için en iyi bakım uyumak oldu.
Bugün saçlarıma yag sürüp bekletmek istiyorum.
sen boyatmak istiyosun ya oyüzden öncelikli başka tercihlerin var oyüzdenSaç bakımı yapmayan bi ben varım
uyumakda gerçekten çok güzel bakım gözlerin dinlenmesi için ben bunu hafta içi tam saatinde hiç yapamıyorumDün benim için en iyi bakım uyumak oldu.
Bugün saçlarıma yag sürüp bekletmek istiyorum.
Saç bakımı yapmayan bi ben varım
uyumakda gerçekten çok güzel bakım gözlerin dinlenmesi için ben bunu hafta içi tam saatinde hiç yapamıyorum
senin adına sevindim canım mutlu uyanmak güzel :) ben o konuda psikopata bağladım heralde geç yatıp erkende kalksam aksi bi durum olmadığı sürece her güne mutlu uyanıyorum hiç uyanma ayılma sürecim yokKızım uyutmadı kaç gecedir.
Dün dayanamadım artık.
kızımda daha az uyandı.
Mutlu uyandım :)
canım yok denecek kadar az öyle vazelini alıp özellikle kirpiğie sürmüyorum evet yapıyor malesef gözüme hiç bi yağ flan sürmem o yuzden. sadece fırçada kalanı hafif sürüyorum. yağ bezesi büyük olunca doktorlar alıyormuş diye duymuştumKirpiGe sürdüğünüz vazelin yağ bezesi yapmıyor mu birde yağ bezeleri için bir çözüm bulan var mı
canım bide ben varım biz tesettürlü olduğumuz için yapmıyoruz galibaaa :)) benim acilen kesitirp boyamam lazım. kaşları taramaya devam :) göze dikkat et canım yağ bezesi oluyor gercekten bende var minicik roaccutnae ilacım gecirir belki onudaYaa öylemiymiş bende tarayım o zaman kız :)
Bende oluşmadı bişey
Saç bakımı yapmayan bi ben varım
senin adına sevindim canım mutlu uyanmak güzel :) ben o konuda psikopata bağladım heralde geç yatıp erkende kalksam aksi bi durum olmadığı sürece her güne mutlu uyanıyorum hiç uyanma ayılma sürecim yok
benimde öyle uyku çok öenmli benim içinde :)Benim uykumu almam önemli
daha enerjik bakımlı kahvaltı hazırlayan biri oluyorum.
diğer türlü giyin çık durumu oluyo
sen boyatmak istiyosun ya oyüzden öncelikli başka tercihlerin var oyüzden
Bende sarı istiyorumSaçımda sarı boyalı
İlgilenmeyince olmuyor :)
renk değiştirmek istiyorum aslında kahverengi olsa...
Uykusuz geceler zor..Kızım uyutmadı kaç gecedir.
Dün dayanamadım artık.
kızımda daha az uyandı.
Mutlu uyandım :)
Benimde yaptırmam lazım ama işte imkanlarcanım bide ben varım biz tesettürlü olduğumuz için yapmıyoruz galibaaa :)) benim acilen kesitirp boyamam lazım. kaşları taramaya devam :) göze dikkat et canım yağ bezesi oluyor gercekten bende var minicik roaccutnae ilacım gecirir belki onuda
benimde öyle uyku çok öenmli benim içinde :)
aynı bensin canım ozman :) sarı hiç isteme yaa valla çok yıpranık duruyor yaa bakman lazım hep dipleri çıkınca hemen boyaman lazım sırıtıyor yoksa :) ben kahve istiyorummm :)Aynen tatlımm aynen boyatsam herşey değişcek
Bende sarı istiyorum
Uykusuz geceler zor..
Benimde yaptırmam lazım ama işte imkanlar
Bende böyle takılıyorum şimdilik ne yapayım herşey yavaş yavaş..
Tesettürlüyğz nasıl olsa.
Aaa tamam dikkat edeyim beb bol bol sürüyodum
Uyku hayatımdaki en önemli şeylerden biri.
Uyku uyumadıysam bitiğim.
Bikez daha konuşmuştuk sanki ya içimde kaldı bikere deneyimdeaynı bensin canım ozman :) sarı hiç isteme yaa valla çok yıpranık duruyor yaa bakman lazım hep dipleri çıkınca hemen boyaman lazım sırıtıyor yoksa :) ben kahve istiyorummm :)
saçımı kestiriyim bu hafta sonu ozman boyarım saçlarım uzun ve gür tesettürlü oldugum ıcın hem bakımı zor kurutması falan uzun saça gerek yok pek :) katlı omuz hizamda kestirp boyarım :)Bikez daha konuşmuştuk sanki ya içimde kaldı bikere deneyimde
Sen ne zaman boyayacaksın
Mantıklı aslında ama yinede ben uzun saçlarımdan vazgeçemiyorum ya.saçımı kestiriyim bu hafta sonu ozman boyarım saçlarım uzun ve gür tesettürlü oldugum ıcın hem bakımı zor kurutması falan uzun saça gerek yok pek :) katlı omuz hizamda kestirp boyarım :)