- 8 Ekim 2012
- 3.372
- 6.452
- 36
peki evde yapmanın herhangi bir zorluğu varmı bende eve almayı düşünüyorumYani lazer epilasyon merkezlerindeki cihazla benim evde kullandığım farklı canım. Epilasyon merkezleri daha etkili ve hızlı
O tartıdan olmuş sen bozma moralini
Aynen canımmm motivasyon düşürmek yok
Valla süpersin ya.
2 kere duşmu alıyosun gündebide saçların uzundu senin ?
Kız herşey neysede saç beni çok yorardı heralde. Habire kurutmak taramak..
Kaç kilosun boyun kaç hedefin ne
Ayy ben geçen seneli beni anlatsam sizlere ohooo
Ayy çok erken kalkıyorsun hava ışımadan.. çok zor olsa gerek
Aaa bu hiç olmadı bak
O tartıdan olmuş sen bozma moralini
Aynen canımmm motivasyon düşürmek yok
Valla süpersin ya.
2 kere duşmu alıyosun gündebide saçların uzundu senin ?
Kız herşey neysede saç beni çok yorardı heralde. Habire kurutmak taramak..
Kaç kilosun boyun kaç hedefin ne
Ayy ben geçen seneli beni anlatsam sizlere ohooo
Ayy çok erken kalkıyorsun hava ışımadan.. çok zor olsa gerek
Aaa bu hiç olmadı bak
mezoterapi göz altı içinmişIslemin adi nedir
peki evde yapmanın herhangi bir zorluğu varmı bende eve almayı düşünüyorumayrıca philips lumea 500 e de var 2000 tlyede farkı ne canım senkaça almıştın
Ewt canım
EWt canım 2 kez duş alırım. Bi sabah bi akşamSaçlarım çok uzun değil omuzlarımdan 1 karış aşağıda. 72 kg dım şu an 67 yim. Hedefim 60
Yop jiletle alıyosun sonra ışık atıyorsun. Acımyoda
Ben 2 buçuk sene önce 1300 tl ye almıştım. Şimdi bide kartuşluları çıkmış onlar daha avanrajlı ve atış sayısı çok. Araştırman lazım yenileri bende çok bilmiyorum canım
Ayyy koca bir tebrik o zaman sana valla
Boyun kaç canım
Hmm iyi ozaman tatlım bende 66 dan 54 e düştüm daha 6 kg varBoyum 1. 66 canım.
Etim çok sıkı olduğu için 60 kg da gayet fit ve zayıf duruyorum.
Hmm iyi ozaman tatlım bende 66 dan 54 e düştüm daha 6 kg var
Cuma yarışmalarında mısın ? Yoksa kendin mi yapıyorsun
Doğrudur canım herkesin yapısı farklı. Her kilo herkeste aynı durmuyo. En doğrusu iyi hissettiğin kiloda olmakBen 54 kg da aşırı zayıf duruyorum herkes hastalıklı mısın diye sormuştu.
Ben kendim yapıyorum diyetimi ama bu aralar diyetimi bozdum malesef bu hafta. Cumartesi diyetisyene gidicem bakalım
Doğrudur canım herkesin yapısı farklı. Her kilo herkeste aynı durmuyo. En doğrusu iyi hissettiğin kiloda olmak
Ben 48 de mükemmel hissetcem
İstersen cuma yarışmalarında 2. Takıma gel sendedaha güzel motive olursun
burçların cevap veremediği noktadayız ozaman bir terazi çok bakımlı, diğeri ucundan kıyısından bişeyler yapmaya çalışıyoBende terazi burcuyum
tmm canım bakıcam araştırcam tüysüz olmak istiyorumYop jiletle alıyosun sonra ışık atıyorsun. Acımyoda
Ben 2 buçuk sene önce 1300 tl ye almıştım. Şimdi bide kartuşluları çıkmış onlar daha avanrajlı ve atış sayısı çok. Araştırman lazım yenileri bende çok bilmiyorum canım
Ayyy koca bir tebrik o zaman sana valla
Boyun kaç canım
Bi bakıyım canım gelirim tabi ki çok mersi
tmm canım bakıcam araştırcam tüysüz olmak istiyorum
kesinlikle canım bende makinayla ayda 1 alıyorum ama hiç çıkmaması varken ayda 1 almasıda olmasınAy evet ya bi kadında olması gereken ennnnn önemli şeylerden biri bence
MaşallahBu hafta 2.bakim gününde
Rutin islemler yapildi
Gozlere 15 dakika cayli pamuk bekletildi
Kaslar biyiklar alindi
Yuze peeling yapıldı
Dus alindi vücut ve saaclar kremlendi
45 dakika spor yapildi
4 litre su icildi
bu sabah eşim sen iyice gençleşmeye başladın dediMaşallah
Vay be etraftan tepkiler gelmeye başladı demekbu sabah eşim sen iyice gençleşmeye başladın dedi
aynen canım zayıfladığımı herkesten duyar hale geldimde eşimde gençleştin diyince bakımlarda farkedilmeye başladıVay be etraftan tepkiler gelmeye başladı demekne güzel