Bakımlı Olma Topiği :)

Vayy bee benimki geçen sene unutp üstüne bide kavga çıkarmıştı. Unuttuğunuda bikaç gün sonra farketti :KK34:
Bu yılda telafi etti sayılır ama beb o gün çok kezbandım :KK70:
Sen aman dikkat et cillop gibi ol :KK60:
Ne planlıyorsun ne giyeceksin ?

ayyy canım seneye sende çık kezbanlıktan zaten bu bakımlardan sonra kezbanlık geri plan :halay:
sanırım siyah diz üstü bir elbisem var onu giyicem oje sürmeyi hiç bilmediğim için bu akşam dene sil yöntemine girişicem manikür pedikür işleri bu akşam bakım sırasında var siyah elbiseye kırmızı oje patlatsın istiyorum aslında tamda ne yapcam bilmiyorum :KK17::KK17:

Bende aynı :KK70:

Buna bi dur demek lazım kadınız biz yahu En Büyük KK
Hemen ev kıyafet kombini yap :KK49:

aynen bu akşam bildiğim kadarıyla mesai kalcak eşim ben eve gidiyim hem bakım hem kombin En Büyük KK

Vayy bee benimki geçen sene unutp üstüne bide kavga çıkarmıştı. Unuttuğunuda bikaç gün sonra farketti :KK34:

ayyy canım seneye sende çık kezbanlıktan zaten bu bakımlardan sonra kezbanlık geri plan :halay:
sanırım siyah diz üstü bir elbisem var onu giyicem oje sürmeyi hiç bilmediğim için bu akşam dene sil yöntemine girişicem manikür pedikür işleri bu akşam bakım sırasında var siyah elbiseye kırmızı oje patlatsın istiyorum aslında tamda ne yapcam bilmiyorum :KK17::KK17:

aynen bu akşam bildiğim kadarıyla mesai kalcak eşim ben eve gidiyim hem bakım hem kombin En Büyük KK
Oje işini kuaförde hallet diyeceğim ama yinede kendin yap öğren :KK70:

Giymediklerini at gerisini kombinle hadi bakalım :KK73:

Oje işini kuaförde hallet diyeceğim ama yinede kendin yap öğren :KK70:
kırmızımı yoksa frenchmi olsun tırnaklarım tam french büyüklüğünde :KK54:
Giymediklerini at gerisini kombinle hadi bakalım :KK73:
evlendiğim 2 sene giymediğim gecelik takımlarım var geçen bitane giymiştim adam yenimi aldın dedi düşün yani durum okadar vahim bu akşam kombinliyorum :KK73:

Buraya gel biz seni motive ederiz kalkar yaparsın inş :21:

Valla evde mühim ya bakımlı kadın heryerde bakımlıdır evde kezban style olmaya gerek yok :KK70:

Hadi bakalım kalk hallet :KK69:

Ne gibi sorunun var canım ? Hamilesin sanırım belki o yüzden duygu yoğunluğy yaşıyorsundur.. sana yardımcı olalım istersen :KK200:

Canım çok geçniş olsun neyiniz var ?? Allah şifa versin..

Ben hepinizi minimal yaşam adlı konuya beklerim. Orada hayatımızı sadeleştiriyoruz. Oraya gelip giymediğiniz kıyafetlerden kurtulabilirsiniz :KK36:

Sonra da dönüp bakın ne var ne yok neyi nasıl kombinleyebiliriz vs.
Pijamada olsa uyumlu olsun dimi ama :KK200:
bebeğimmm çok sağol şimdi iyiyiz çok şükür. ben o konuya uğramıştım o konu sayesinde evdeki fazlalıklarımdan kurtuldum mutfaktan kıyafetlerden cantalardan bı dunya ıhtıyacı olanlara dagıttım ceyizlik çemberleri falan annemle gonderdım dağıtması için. okadar rahatladım ki misss oldum :) hala bakarım o topiğe ama atacak bısey yok şimdilik :)

evlendiğim 2 sene giymediğim gecelik takımlarım var geçen bitane giymiştim adam yenimi aldın dedi düşün yani durum okadar vahim bu akşam kombinliyorum :KK73:

Tırnaklarına kırmızı oje sür :KK66:

Eşine de gece o gecelikleri giyip bi süpriz hazırla yatak odasını mumlarla doldur sende :KK53:

bebeğimmm çok sağol şimdi iyiyiz çok şükür. ben o konuya uğramıştım o konu sayesinde evdeki fazlalıklarımdan kurtuldum mutfaktan kıyafetlerden cantalardan bı dunya ıhtıyacı olanlara dagıttım ceyizlik çemberleri falan annemle gonderdım dağıtması için. okadar rahatladım ki misss oldum :) hala bakarım o topiğe ama atacak bısey yok şimdilik :)

Süper o zaman ben pijamaları elden geçirmedim henüz bi bakayım neleri giyiyorum giymiyorum ona göre ayırcam inş :)

IMG_20171003_121354607.jpg

Bugünki ev kombinim :KK52::KK22::KK45:

Yeapppa ben geldim :)
Bu aralar tam benlik topik

Bugün kuaföre gidilicek
kas sac düzeltilicek.

kıyafet dolabımı biraz yeniledim.
güzel giyiniyorum
kalem etek aldım dügün vs için
genelde pantolon jean giyiyorum.

Sabah duş aldım
gün aşırı yada günlük duş almak istiyorum.

saç bakım yagı haftada uygulamam lazım.

iş yerinde oje kullanamıyorum.
laboratuvar ortamı su vs çiziliyor.

makyaj günlük yapmak istiyorum.

eczaneden gül suyuyla tonik hazırlatmak istiyorum.

ayrıca göz ve diş için dr gidicem çok bi şikayetim olmasada kontrol amaçlı

bunlarıda planlıyım :)

Yeapppa ben geldim :)
Bu aralar tam benlik topik

Bugün kuaföre gidilicek
kas sac düzeltilicek.

kıyafet dolabımı biraz yeniledim.
güzel giyiniyorum
kalem etek aldım dügün vs için
genelde pantolon jean giyiyorum.

Sabah duş aldım
gün aşırı yada günlük duş almak istiyorum.

saç bakım yagı haftada uygulamam lazım.

iş yerinde oje kullanamıyorum.
laboratuvar ortamı su vs çiziliyor.

makyaj günlük yapmak istiyorum.

eczaneden gül suyuyla tonik hazırlatmak istiyorum.

ayrıca göz ve diş için dr gidicem çok bi şikayetim olmasada kontrol amaçlı

bunlarıda planlıyım :)
planlar harika uygulanırsa muhteşem :KK54:

X