Beğeniyorum kendimi genlerim güzel ne yapacan
Kuran o bu diye milleti asagılayan kim kaldı ki konu muhattabı sen değilsin
Estetikcisi misin yoksa avukatı mıValla ben işi gücü olan insanım senin gibi çirkeflerle laf yarışına girmek için buraya gelmedim. Bak hala aynı hatalara devam ediyosun menopoz demişsin fıstık gibi kadın senden güzel menopoz olsa ne olacak sen kendi haline bak. Neden insanların yaşını ya da diplomasını aşağılıyorsun? Sen de bir gün menopoza gireceksin bunu asla unutma. Önemli olan yaşlı olmak değil güzel yaşlanmaktır. Kadın kendine bakarak 40 yaşına gelmiş hala da güzel senin derdin ne? Ben bir erkek olsam yolda bi seni bi de onu görsem ona koşarım valla. Bence insanları böyle yaşlarıyla ya da diplomalarıyla aşağılamayı bırak kendi hayatına bak boş insan mısın nesin
Kız ne olacak bana tovbe yarabbi
Neyin kapağı sana iki uç tarihten kişi saydım temizlikten Bahsettin diye
Kuran dedim oku dedim
Hepsi bu
Jipim var evim var Allah ters taklaya getirmesin dua et
Estetikcisi misin yoksa avukatı mı
Bilemedim de yardımcı olursan tanıtmadan girdin konuya sonuçta
Pesimde koşan var erkek olarak
Erkek olsam kosardımlara kalmadımsevgiler
Ya sen hala erkekler pesimde yazmadın mı kedi kopege koşan sana ondan koşuyor demekGerçekten çok boş insansın. Peşinde koşan erkek olması bir kadının güzel olduğu anlamına gelmiyo. Türkiyede erkekler kedi köpek bile bulsa götürüyo. Annem gelmiş 62 yaşına ona bile Facebook tan mesaj atan erkekler var hala. Evet peşinde koşan erkek herkes bulur bu güzel olmanın tescili değildir. Yazdığın şeyler gerçekten o kadar boş ki
Ya sen hala erkekler pesimde yazmadın mı kedi kopege koşan sana ondan koşuyor demek
Kedi de kopekte inekte sensinGerçekten çok boş insansın. Peşinde koşan erkek olması bir kadının güzel olduğu anlamına gelmiyo. Türkiyede erkekler kedi köpek bile bulsa götürüyo. Annem gelmiş 62 yaşına ona bile Facebook tan mesaj atan erkekler var hala. Evet peşinde koşan erkek herkes bulur bu güzel olmanın tescili değildir. Yazdığın şeyler gerçekten o kadar boş ki
Senin fotonun farkı ne peki ? 20 yaşa yakışır da 40 yasa ı ıBen kuran okuma işini Allah için yaparım. Askılı giymiş öpücük atarak poz vermiş kendini bişey sanan bir kız kurusu dedi diye kuran okumam. Bak cevabını da güzel vermişler zaten benim bişey dememe gerek kalmadı.
Mal mı hmm sen kendine neden mal dedin cidden anlamadım şuanLaf olsun torba dolsun diye yazacaksan yazma bence gerçekten saçmalamaya başladın. Erkeğe kadın olsun yeter ki güzelliğe bakan mı var))) her malın bir alıcısı vardır bunu unutma
Senin fotonun farkı ne peki ? 20 yaşa yakışır da 40 yasa ı ı
Kız kurusu mu
Yok körpecik kızım benim
Sen 40 yaşına gel benim gibi seksi ol sana ne istersen alıcam)) Bak bu yaşta bile senden güzelmişim kudur işte ))[
Ay inşallah senin yaslara gelirim de sende görürsün
Güzellik göreceli simdi bu konu tartışılır ama olsun hadi sevinSen 40 yaşına gel benim gibi seksi ol sana ne istersen alıcam)) Bak bu yaşta bile senden güzelmişim kudur işte ))
Farklı farklı fake üyelikler alıp kendini öven üye ile ıgrasamıcam
Terbiye sınırını çoktan aştın
Güzelsin tmm çok güzelsin
Ama huyuna estetik işlememiş
Hadi iyi günler
Ya bırak simdi onu bunu sen neden iki üyelikle bana saldırıyorsunKabullenemiyosun bence senden güzel olduğumu fake olan sensin. Kendini o kadar beğenmişsin ki ne desem inanmazsın salla gitsin
Ya bırak simdi onu bunu sen neden iki üyelikle bana saldırıyorsun
İki üyelikle niye
Bi yerden iltifat edip kendine diğer üyelikle desteklemek ne ya çok komiksin ve kompleksli
Tamam sen güzelsin coook güzelsin :)
Ya bırak simdi onu bunu sen neden iki üyelikle bana saldırıyorsun
İki üyelikle niye
Bi yerden iltifat edip kendine diğer üyelikle desteklemek ne ya çok komiksin ve kompleksli
Tamam sen güzelsin coook güzelsin :)
Ben kimseden iltifat beklemiyorum dikkatini çekerimAyrıca bana daha önceki forumlarda da çok hoşsun yazan oldu ihtiyacı olan ben değil sensin böyle şeylere işim gücüm var bütün günümü sana ayıracak değilim git boş hayatını yaşamaya devam et
Ben kimseden iltifat beklemiyorum dikkatini çekerim
Aptal mı bak cidden saygı sınırını astın haddini bil
Sana burda güzel desem ne olcak çirkin desem ne olcak icin çürümüş senin
Güzelim güzelim kafayı güzellikle yemişsinAyrıca bana daha önceki forumlarda da çok hoşsun yazan oldu ihtiyacı olan ben değil sensin böyle şeylere işim gücüm var bütün günümü sana ayıracak değilim git boş hayatını yaşamaya devam et