Bakımlı Olma Topiği :)

Beğeniyorum kendimi genlerim güzel ne yapacan
Kuran o bu diye milleti asagılayan kim kaldı ki konu muhattabı sen değilsin

Valla ben işi gücü olan insanım senin gibi çirkeflerle laf yarışına girmek için buraya gelmedim. Bak hala aynı hatalara devam ediyosun menopoz demişsin fıstık gibi kadın senden güzel menopoz olsa ne olacak sen kendi haline bak. Neden insanların yaşını ya da diplomasını aşağılıyorsun? Sen de bir gün menopoza gireceksin bunu asla unutma. Önemli olan yaşlı olmak değil güzel yaşlanmaktır. Kadın kendine bakarak 40 yaşına gelmiş hala da güzel senin derdin ne? Ben bir erkek olsam yolda bi seni bi de onu görsem ona koşarım valla. Bence insanları böyle yaşlarıyla ya da diplomalarıyla aşağılamayı bırak kendi hayatına bak boş insan mısın nesin

Estetikcisi misin yoksa avukatı mı
Bilemedim de yardımcı olursan tanıtmadan girdin konuya sonuçta

Pesimde koşan var erkek olarak

Erkek olsam kosardımlara kalmadım sevgiler

Kız ne olacak bana tovbe yarabbi

Neyin kapağı sana iki uç tarihten kişi saydım temizlikten Bahsettin diye

Kuran dedim oku dedim

Hepsi bu

Jipim var evim var Allah ters taklaya getirmesin dua et

Ben kuran okuma işini Allah için yaparım. Askılı giymiş öpücük atarak poz vermiş kendini bişey sanan bir kız kurusu dedi diye kuran okumam. Bak cevabını da güzel vermişler zaten benim bişey dememe gerek kalmadı.

Estetikcisi misin yoksa avukatı mı
Bilemedim de yardımcı olursan tanıtmadan girdin konuya sonuçta

Pesimde koşan var erkek olarak

Erkek olsam kosardımlara kalmadım sevgiler

Gerçekten çok boş insansın. Peşinde koşan erkek olması bir kadının güzel olduğu anlamına gelmiyo. Türkiyede erkekler kedi köpek bile bulsa götürüyo. Annem gelmiş 62 yaşına ona bile Facebook tan mesaj atan erkekler var hala. Evet peşinde koşan erkek herkes bulur bu güzel olmanın tescili değildir. Yazdığın şeyler gerçekten o kadar boş ki

Ya sen hala erkekler pesimde yazmadın mı kedi kopege koşan sana ondan koşuyor demek

Ya sen hala erkekler pesimde yazmadın mı kedi kopege koşan sana ondan koşuyor demek

Laf olsun torba dolsun diye yazacaksan yazma bence gerçekten saçmalamaya başladın. Erkeğe kadın olsun yeter ki güzelliğe bakan mı var ))) her malın bir alıcısı vardır bunu unutma

Kedi de kopekte inekte sensin
Kaliten ortada ay yazma cidden yazma
Kızın yaşında insanlarla kavga etme yani yakışmıyor hanım ablacım hadi Allah peygamber askına git bi cam ac sıcak bastı seni biliyorum

Senin fotonun farkı ne peki ? 20 yaşa yakışır da 40 yasa ı ı
Kız kurusu mu
Yok körpecik kızım benim

Laf olsun torba dolsun diye yazacaksan yazma bence gerçekten saçmalamaya başladın. Erkeğe kadın olsun yeter ki güzelliğe bakan mı var ))) her malın bir alıcısı vardır bunu unutma
Mal mı hmm sen kendine neden mal dedin cidden anlamadım şuan
Estafurullah

Senin fotonun farkı ne peki ? 20 yaşa yakışır da 40 yasa ı ı
Kız kurusu mu
Yok körpecik kızım benim

Sen 40 yaşına gel benim gibi seksi ol sana ne istersen alıcam )) Bak bu yaşta bile senden güzelmişim kudur işte ))

Farklı farklı fake üyelikler alıp kendini öven üye ile ıgrasamıcam

Terbiye sınırını çoktan aştın

Güzelsin tmm çok güzelsin
Ama huyuna estetik işlememiş

Hadi iyi günler

Farklı farklı fake üyelikler alıp kendini öven üye ile ıgrasamıcam

Terbiye sınırını çoktan aştın

Güzelsin tmm çok güzelsin
Ama huyuna estetik işlememiş

Hadi iyi günler

Kabullenemiyosun bence senden güzel olduğumu fake olan sensin. Kendini o kadar beğenmişsin ki ne desem inanmazsın salla gitsin

Kabullenemiyosun bence senden güzel olduğumu fake olan sensin. Kendini o kadar beğenmişsin ki ne desem inanmazsın salla gitsin
Ya bırak simdi onu bunu sen neden iki üyelikle bana saldırıyorsun
İki üyelikle niye

Bi yerden iltifat edip kendine diğer üyelikle desteklemek ne ya çok komiksin ve kompleksli
Tamam sen güzelsin coook güzelsin :)

İki üyelikle niye

Bi yerden iltifat edip kendine diğer üyelikle desteklemek ne ya çok komiksin ve kompleksli

Aptallaşma gerçekten safın tekisin ne işim olacak işi gücü olan insanım ben herkes senin gibi boş değil

İki üyelikle niye

Ayrıca bana daha önceki forumlarda da çok hoşsun yazan oldu ihtiyacı olan ben değil sensin böyle şeylere işim gücüm var bütün günümü sana ayıracak değilim git boş hayatını yaşamaya devam et

Ben kimseden iltifat beklemiyorum dikkatini çekerim
Aptal mı bak cidden saygı sınırını astın haddini bil
Sana burda güzel desem ne olcak çirkin desem ne olcak icin çürümüş senin

Ben kimseden iltifat beklemiyorum dikkatini çekerim
Aptal mı bak cidden saygı sınırını astın haddini bil
Sana burda güzel desem ne olcak çirkin desem ne olcak icin çürümüş senin

Git başımdan ya seninle mi uğraşıcam işi gücü olan insanım ben gözümde sivri sinek kadar bile önemi olmayan bi insanın ne yazdığı önemli değil. İster menopoz de ister yaşlı de valla ben hayatımı yaşıyorum darısı senin başına )) çok da fifi yani

Güzelim güzelim kafayı güzellikle yemişsin
Ama çirkinsin net

Estetik yaptırınca şahtın şahmaz olmuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…