Aferim böyle işte işine bak tabiGit başımdan ya seninle mi uğraşıcam işi gücü olan insanım ben gözümde sivri sinek kadar bile önemi olmayan bi insanın ne yazdığı önemli değil. İster menopoz de ister yaşlı de valla ben hayatımı yaşıyorum darısı senin başına)) çok da fifi yani
Güzelim güzelim kafayı güzellikle yemişsin
Ama çirkinsin net
Estetik yaptırınca şahtın şahmaz olmuşsun.
İhtiyacım Yok kendimle barısığım ayrıca burası kusur bulma yeri degil zatenÇirkin miyim? puahahaha sen kompleks yaptın bence. Ha Allah yapımı ha doktor yapımı haticeye değil neticeye bakarım ben git sen de yaptır bence en az 4 işlem lazım sana da
İhtiyacım Yok kendimle barısığım ayrıca burası kusur bulma yeri degil zaten
Başka forumlarda varlığınızı sürdürmeniz dileğiyleAyrıca bana daha önceki forumlarda da çok hoşsun yazan oldu ihtiyacı olan ben değil sensin böyle şeylere işim gücüm var bütün günümü sana ayıracak değilim git boş hayatını yaşamaya devam et
Başka forumlarda varlığınızı sürdürmeniz dileğiyle
40 yaşındasınız ama benliğiniz bunun farkında değil sanırım zira seviye anaokulu
Ay konu sahibi ile bi üyeye kurandan bir girdi çıkamadık sonrasında tşk ederim eksik olmayınBaşka forumlarda varlığınızı sürdürmeniz dileğiyle
40 yaşındasınız ama benliğiniz bunun farkında değil sanırım zira seviye anaokulu
Sizde çok aşağıda kalmamışsınızKız senin yarı yaşında yapıyorum ben kariyer
Menopozlu Muş'un nesin Allah askına işine bak
İnek sensin
Terbiyesiz seviyesiz
TeyZe dedik saygı gösterdik ama işte belli noktaya kadar sendehadi git paramı kazancaksın yoksa estetik mi yaptırcan estetik yaptırmadığın yerine git işine gücüne
Günaydın
Tam benlik bi konu olmuş
Hayırlı olsun konun canım
Her gün düzenli spor yapıyorum
Duştan önce zaman zaman sacıma yağ sürüyorum
Her gün cildimi kremlerim nemlendiriyorum
Topuklarım çatlamasın diye ponza taşı ve kremliyorum
Aksam yatmadan önce temizliyorum cildimi
Dudaklarımı mutlaka nemlendiriyorum günlük birkaç kez
Ellerimi de aynı şekilde
Oje sürüyorum mutlaka tırnaklarıma
Belirli aralıklarla tırnaklarımı şekil verip törpülerim
Selülit Yok
Ama hızlı kilo alıp verme çatlak oluşumuna sebep
Çocukluktan kalma çatlaklarım sporla gecti
Temiz olmak ayrı makyaj ayrı
Ama ben hepsinden karma ortaya karışık kendimi mutlu etmek adına yapıyorum bunları
:)
Manken gibi olup olmadığımı nerden biliyorsun veya elim ayağım Yok ne olacak ?Madem kusur bulma yeri değil sen ne diye uğraşıyosun insanların yaşıyla diplomasıyla. Yaşsa yaş senden güzelim bu bir diplomaysa diploman benden fazla da olsa benim yaptığım kariyerin %10 unu yapamamışsındır bu da iki. Al sana kapak. Madem böbürleneceksin bari böbürleneceğin birşey olsun elinde. Karşımda on numara manken gibi bi kız duruyo olsa hadi tamam kız yazmış haklı derim de sen kimsin be paçoz!
Ama mesajlarınıza tekrar bi baksanız tarafsız yaklaşabilirseniz ukala tanımını rahatlıkla kendinize yapabilirsinizKusura bakma ukala görünce dayanamıyorum da))
Holgeldin canımmaşallahın var valla fotoğraftaki sen misin ? Çok tatlısın maşallah
H.buldumHolgeldin canımmaşallahın var valla fotoğraftaki sen misin ? Çok tatlısın maşallah
Manken gibi olup olmadığımı nerden biliyorsun veya elim ayağım Yok ne olacak ?
Paçoz ne demek ya nasıl bi hadsizsin nasıl bir ukala
Annemle yaşıtsın ama akıl yaşın 12
H.buldum
O kadar enerjik bi sayfaydı ki
Uzun zamandır üyeyim
Ama aktif kullanmıyordum
Enerjiniz ve samimiyetinizi görünce dün aksamdan beri 20 sayfayı okuyup geldim
Tşkler
Konuda takipteyim ben de naçizane fikir alışverişinde bulunmak istedim
Tatsızlık icin herkesten özür dilerim
Üyeyi gözardı ettim zaten artık olmaz
Ay sormayın sinirimi bozdu farklı üyeliklerleSizde çok aşağıda kalmamışsınız
Şu konu nasıl bu hale gelmiş hayret doğrusu
Hiç yakıştırıyormusunuz kendinize
Düzenli spor yaparım hiç şüphen olmasın sevgilerPaçozun tekisin tabiki halinden belli resmine bak kolların bıngıl bıngıl spor yapmamışsın göbek de var belli. Neren manken senin. Başkalarına menopoz diyene kadar kendi haline bak canım
Düzenli spor yaparım hiç şüphen olmasın sevgilerPaçozun tekisin tabiki halinden belli resmine bak kolların bıngıl bıngıl spor yapmamışsın göbek de var belli. Neren manken senin. Başkalarına menopoz diyene kadar kendi haline bak canım
Başka bir konuda benimle atıştın şimdi onun intikamını almak için çirkin kıza güzelsin deyip günaha girme bence))))))) yalan da günahtır unutma
Sen kimsinde ben senden intikam alcam. O kadar değerli değilsin. Kendini bu kadar büyüttükçe ne kadar ezikleştiğinin farkında değilsin. Güzelce birşey anlattım laftan anlamadın bende sana cevap vermedim bidaha. Bana bulaşma.. buraya da yazmazsan insanların sinirlerini bozmazsan iyi olur.Başka bir konuda benimle atıştın şimdi onun intikamını almak için çirkin kıza güzelsin deyip günaha girme bence))))))) yalan da günahtır unutma