Bakımlı Olma Topiği :)

Git başımdan ya seninle mi uğraşıcam işi gücü olan insanım ben gözümde sivri sinek kadar bile önemi olmayan bi insanın ne yazdığı önemli değil. İster menopoz de ister yaşlı de valla ben hayatımı yaşıyorum darısı senin başına :-))) çok da fifi yani
Aferim böyle işte işine bak tabi

Güzelim güzelim kafayı güzellikle yemişsin
Ama çirkinsin net

Estetik yaptırınca şahtın şahmaz olmuşsun.

Çirkin miyim? puahahaha sen kompleks yaptın bence. Ha Allah yapımı ha doktor yapımı haticeye değil neticeye bakarım ben git sen de yaptır bence en az 4 işlem lazım sana da

Çirkin miyim? puahahaha sen kompleks yaptın bence. Ha Allah yapımı ha doktor yapımı haticeye değil neticeye bakarım ben git sen de yaptır bence en az 4 işlem lazım sana da
İhtiyacım Yok kendimle barısığım ayrıca burası kusur bulma yeri degil zaten

İhtiyacım Yok kendimle barısığım ayrıca burası kusur bulma yeri degil zaten

Madem kusur bulma yeri değil sen ne diye uğraşıyosun insanların yaşıyla diplomasıyla. Yaşsa yaş senden güzelim bu bir diplomaysa diploman benden fazla da olsa benim yaptığım kariyerin %10 unu yapamamışsındır bu da iki. Al sana kapak. Madem böbürleneceksin bari böbürleneceğin birşey olsun elinde. Karşımda on numara manken gibi bi kız duruyo olsa hadi tamam kız yazmış haklı derim de sen kimsin be paçoz!

Ayrıca bana daha önceki forumlarda da çok hoşsun yazan oldu ihtiyacı olan ben değil sensin böyle şeylere işim gücüm var bütün günümü sana ayıracak değilim git boş hayatını yaşamaya devam et
Başka forumlarda varlığınızı sürdürmeniz dileğiyle :KK75:

40 yaşındasınız ama benliğiniz bunun farkında değil sanırım zira seviye anaokulu :KK57:

Başka forumlarda varlığınızı sürdürmeniz dileğiyle :KK75:

40 yaşındasınız ama benliğiniz bunun farkında değil sanırım zira seviye anaokulu :KK57:
Ay konu sahibi ile bi üyeye kurandan bir girdi çıkamadık sonrasında tşk ederim eksik olmayın

Kız senin yarı yaşında yapıyorum ben kariyer
Menopozlu Muş'un nesin Allah askına işine bak
İnek sensin
Terbiyesiz seviyesiz
TeyZe dedik saygı gösterdik ama işte belli noktaya kadar sende :KK66: hadi git paramı kazancaksın yoksa estetik mi yaptırcan estetik yaptırmadığın yerine git işine gücüne
Sizde çok aşağıda kalmamışsınız
Şu konu nasıl bu hale gelmiş hayret doğrusu
Hiç yakıştırıyormusunuz kendinize

Günaydın
Tam benlik bi konu olmuş
Hayırlı olsun konun canım

Her gün düzenli spor yapıyorum
Duştan önce zaman zaman sacıma yağ sürüyorum

Her gün cildimi kremlerim nemlendiriyorum
Topuklarım çatlamasın diye ponza taşı ve kremliyorum

Aksam yatmadan önce temizliyorum cildimi

Dudaklarımı mutlaka nemlendiriyorum günlük birkaç kez
Ellerimi de aynı şekilde

Oje sürüyorum mutlaka tırnaklarıma

Belirli aralıklarla tırnaklarımı şekil verip törpülerim

Selülit Yok
Ama hızlı kilo alıp verme çatlak oluşumuna sebep
Çocukluktan kalma çatlaklarım sporla gecti

Temiz olmak ayrı makyaj ayrı
Ama ben hepsinden karma ortaya karışık kendimi mutlu etmek adına yapıyorum bunları
:)

Holgeldin canım :KK200: maşallahın var valla :KK37: fotoğraftaki sen misin ? Çok tatlısın maşallah :KK36:

Madem kusur bulma yeri değil sen ne diye uğraşıyosun insanların yaşıyla diplomasıyla. Yaşsa yaş senden güzelim bu bir diplomaysa diploman benden fazla da olsa benim yaptığım kariyerin %10 unu yapamamışsındır bu da iki. Al sana kapak. Madem böbürleneceksin bari böbürleneceğin birşey olsun elinde. Karşımda on numara manken gibi bi kız duruyo olsa hadi tamam kız yazmış haklı derim de sen kimsin be paçoz!
Manken gibi olup olmadığımı nerden biliyorsun veya elim ayağım Yok ne olacak ?

Paçoz ne demek ya nasıl bi hadsizsin nasıl bir ukala
Annemle yaşıtsın ama akıl yaşın 12

Holgeldin canım :KK200: maşallahın var valla :KK37: fotoğraftaki sen misin ? Çok tatlısın maşallah :KK36:

Başka bir konuda benimle atıştın şimdi onun intikamını almak için çirkin kıza güzelsin deyip günaha girme bence :-)))))))) yalan da günahtır unutma

H.buldum
O kadar enerjik bi sayfaydı ki
Uzun zamandır üyeyim
Ama aktif kullanmıyordum

Enerjiniz ve samimiyetinizi görünce dün aksamdan beri 20 sayfayı okuyup geldim

Tşkler

Konuda takipteyim ben de naçizane fikir alışverişinde bulunmak istedim
Tatsızlık icin herkesten özür dilerim
Üyeyi gözardı ettim zaten artık olmaz

Manken gibi olup olmadığımı nerden biliyorsun veya elim ayağım Yok ne olacak ?

Paçoz ne demek ya nasıl bi hadsizsin nasıl bir ukala
Annemle yaşıtsın ama akıl yaşın 12

Paçozun tekisin tabiki halinden belli resmine bak kolların bıngıl bıngıl spor yapmamışsın göbek de var belli. Neren manken senin. Başkalarına menopoz diyene kadar kendi haline bak canım

H.buldum
O kadar enerjik bi sayfaydı ki
Uzun zamandır üyeyim
Ama aktif kullanmıyordum

Enerjiniz ve samimiyetinizi görünce dün aksamdan beri 20 sayfayı okuyup geldim

Tşkler

Konuda takipteyim ben de naçizane fikir alışverişinde bulunmak istedim
Tatsızlık icin herkesten özür dilerim
Üyeyi gözardı ettim zaten artık olmaz

Tatsızlık için herkesten özür dileyeceğine önce terbiyeli bir genç kız gibi davranmayı öğren. Madem annen yaşında bir kadınla yazışıyorsun bir tartışmada altta kalında ona menopoz diyeceğine saygını takın. Ayrıca lise diplomasını da aşağılayacağına git benim yaptığım kariyerin yarısını üniversite diplomasıyla yap da öyle çık karşıma. Hem o kadar terbiyesizlik ukalalık yapacaksın hem de burada bir özür dileyim insanların gözünde bir puan alıp sıyrılacağını mı sandın. Menopoza da girmedim güzelliğe gelince senden güzelim ister kabul et ister etme.

Paçozun tekisin tabiki halinden belli resmine bak kolların bıngıl bıngıl spor yapmamışsın göbek de var belli. Neren manken senin. Başkalarına menopoz diyene kadar kendi haline bak canım
Düzenli spor yaparım hiç şüphen olmasın sevgiler

Düzenli spor yaparım hiç şüphen olmasın sevgiler

Başka bir konuda benimle atıştın şimdi onun intikamını almak için çirkin kıza güzelsin deyip günaha girme bence :-)))))))) yalan da günahtır unutma

Madem sen de o kadar düzgün bir insansın bu kadar terbiyesiz bir genç kıza neden arka çıkıyosun. Ne terbiye almış ailesinden ne büyüğe saygı denen bişey var ukalalık desen diz boyu. Takmış kafayı benim lise diplomama yok efendim yaşım kırkmış bana teyze demiş güya aşağılayacak :-)))) Bu kadar ukala bi genç kıza destek çıkmak da onun gibi olmaktır bence

Sen kimsinde ben senden intikam alcam. O kadar değerli değilsin. Kendini bu kadar büyüttükçe ne kadar ezikleştiğinin farkında değilsin. Güzelce birşey anlattım laftan anlamadın bende sana cevap vermedim bidaha. Bana bulaşma.. buraya da yazmazsan insanların sinirlerini bozmazsan iyi olur.
Ben burayı faydalanmak için açtım sen burda kendini öv diye herkese sataş diye değil

X