Bakımlı mısınız?

aaaay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
799
0
kızlar bakımlımısınız kendinize zaman ayırırmısınız ben paspalım dısarı çıkarken saçlarım hep toplu giyinirçıkarım öle ne saçımı salarım nede makyaj kendime bakarım sizler nasılsınız?

Ben ne çok bakımlıyım ne de çok bakımsız.
Dışarı çıkarken giyimime çok önem veririm bazen spor giyinirim bazende topuklu falan.
Saçlarımı genelde salarım ya doğal haliyle kalır yada düzleştiririm.
Çok makyaj yapmayı sevmem ama mutlaka ruj ve rimel sürmeden çıkmam :)

Bakımlı olmaya çalışırım Ama çalıştığım zaman çok daha bakımlıydım

Bakım değil benim yaptıklarım.
Her zamanki rutin hayatım.
Saçım fönsüz olmaz,kılım,tüyüm,yünüm çıkmadan alınır.
Hafif bile olsa makyajlıyımdır,deodrantım üzerimdedir.
Dün giydiğimi bugün asla giymem. Takılarıma,ayakkabılarıma kadar değişir.
İşyerimde hep "kokoş" derler ama ben hep böyleyim.
Şu an evimdeyim,yalnızım,dinleniyorum ama en cici geceliklerimden biri var üzerimde mesela.

Bence her kadın bakımlı olmalı. Dışarı için değil de kendi için.
Ne yalan söylim evde eşofman- tshirtümdür ve son derece rahatımdır.
Ama iş dışarı çıkmaya gelince evrim geçiriyorum. :KK23:
Süslenmek, kendine özen göstermek, temiz olmak çok güzel ve kendini iyi hissettiren şeyler..

Son düzenleme:
işyerınde şıkım ama onun dışında kıyafete pek dikkat etmıyorum.
saçlarıma hıc bakmıyorum malesef, zaten saclarım cansız, zayıf, fön de cektırmıyorum. doğal haliyle topluyor ya da dağıtıyorum.
allık ve rujum ise olmazsa olmazımdır.

Ben aşırı bakımlıyım galiba:) her hafta cilt saç bakımı,masaj,hamam vs ..... her sabah kuaföre uğramadan işe gitmem... bşr gğn fön çektirip bir gün düzelttiririm saçımı ve hafif makyaj yaptırırım...... 55 kiloyu aşınca olağanüstü hal ilan ederim:)) ve her akşam spor salonuna giderim. ama bu halimden çok memnunum:)))

kendimi bakimli bulmam, evdeyken pijama ve saclar toplu otururum..
disari cikinca, gözüme rimel ve kalem sürerim mutlaka,
saclarimi acarim, güzel bir sekle sokmaya calisirim,
uyumlu giymeye calisirim, mutlaka küpe takarim veya bileklik ne yakisiyosa üstüme,
canta ayakkabi uyum saglasin isterim..

Bakımlıyım genelde. Kaş ve bıyık almadan dışarı adımımı atmam mesela.
1 günde çıkıyor benim tüyler , o yüzden her gün cımbızım elimde. :KK43:

Ama bazen çok fazla bakımlıyım.
Gideceğim yere bağlı olarak değişiyor bu.

Eğer özel biriyle buluşacaksam, mesela sevgilim, her gün de buluşsam aşırı özen gösteririm.
Makyajsız olabilirim ama tertemizimdir, güzel kokmak için elimden geleni yaparım ve tüylerimin hepsini almış olurum.
Saçlarım malesef doğal hali ile çok şekilsiz ve elektrikli bu yüzden düzleştirmek zorundayım hep.
Ya da mutlaka herhangi bir şekil vermem gerekiyor.

Makyaja da bayılırım. Benim için sanattır makyaj. Bi ruj bi rimel olayı değildir asla.:KK31:
Bu yüzden her gün her gün makyaj yapmam. 2 gün yaptıysam 3. gün sadece dudak kalemi sürüp çıkarım.

ben makyaı sevmem alıskın degılım onuda insanları gördükçe yapmaya başladım topuklu düğünlerde giyerim normalde giyemem spor giyerim zaten parfümü sıkmadan çıkmam etek pek giymem kilolu oldugum için bu sene gıymeye heveslendım oda olmadı elbıse gyerım severım peki çanta ne kullanırsınız dısarıçıkarken hiç karar veremem kol cantası rahat degıl boyundan baglamalı kullanırım nadır kol cantası kullanırım bende bakımlı olmak istıyorum takı kullanmam pek sizler nasılsınızdır çok soru sordum ama birazda olsa heves etmek istıyorum bakmak istiyorum kendıme

Bakım değil benim yaptıklarım.
Her zamanki rutin hayatım.
Saçım fönsüz olmaz,kılım,tüyüm,yünüm çıkmadan alınır.
Hafif bile olsa makyajlıyımdır,deodrantım üzerimdedir.
Dün giydiğimi bugün asla giymem. Takılarıma,ayakkabılarıma kadar değişir.
İşyerimde hep "kokoş" derler ama ben hep böyleyim.
Şu an evimdeyim,yalnızım,dinleniyorum ama en cici geceliklerimden biri var üzerimde mesela.

yaa ben bu kadina bayiliyorum :KK1:

kadin dedigin böyle olcak bence.. her daim temiz ve bakimli, güzel, hos =)

kimse icin degil, kendin icin.. kendini iyi hissetmen icin kendine özendigin icin.. :KK16:

ben makyaı sevmem alıskın degılım onuda insanları gördükçe yapmaya başladım topuklu düğünlerde giyerim normalde giyemem spor giyerim zaten parfümü sıkmadan çıkmam etek pek giymem kilolu oldugum için bu sene gıymeye heveslendım oda olmadı elbıse gyerım severım peki çanta ne kullanırsınız dısarıçıkarken hiç karar veremem kol cantası rahat degıl boyundan baglamalı kullanırım nadır kol cantası kullanırım bende bakımlı olmak istıyorum takı kullanmam pek sizler nasılsınızdır çok soru sordum ama birazda olsa heves etmek istıyorum bakmak istiyorum kendıme

Yaşını,mesleğini ve medeni halini söylersen ona göre yardım edelim.
Şimdi boyundan bağlamalı çanta dediğin çarpraz takılansa gençlere uyar ama mesela benim hiç bir elbisemle yakışmaz.
Ben pantolon hiç giymem.
Yıllardır sadece ilkbahar ve sonbaharda 2 ya da 3 defa beyaz pantolon giyerim o kadar.
Sadece mini etek ve mini elbise.
Uzun da giyemem mesela.

Şimdi boyundan bağlamalı çanta dediğin çarpraz takılansa gençlere uyar ama mesela benim hiç bir elbisemle yakışmaz.
Ben pantolon hiç giymem.
Yıllardır sadece ilkbahar ve sonbaharda 2 ya da 3 defa beyaz pantolon giyerim o kadar.
Uzun da giyemem mesela.

Laale sadece mini etek ve mini elbisemi vay diyorum sana:)) sen bana bile fark attın tatlım helal:)

Ben pantolon hiç giymem.
Uzun da giyemem mesela.
yasım 22 yasındayım bekarım pek dısrı cıkmam ama cıkarsamda öle çıkıyorum yanımdakılerın yanında sonuk kalıyorum bıda cıkarken kendıme bakcam dıyorum gene olmuyor mesela alırım bır canta mıllet kol cantası almıssa pısman olurum acaba olemı alsaydım kararsızım boletakı takmam yanımdakı takar ayy cok hos bende takayım derım o laf orda kalır bu durum hıc hosuma gıtmıyor

Laale sadece mini etek ve mini elbisemi vay diyorum sana:)) sen bana bile fark attın tatlım helal:)

Estağfurullah ne demek fark atmak?:KK17:
Önemli olan neyin içinde rahat ettiğimiz di mi?
Ben böyle rahatım,kendimi böyle güzel buluyorum.:KK12:
Sen uzun giyince güzel oluyorsundur uzun giyiyorsundur.:21:
Şimdi canlı örnek veriyorum devamlı ya,çok enerjik bir kadınım ben. Az koşuşsam uzun bir elbise bacaklarıma dolaşır,düşerim. Ama kısa çok rahat.:KK16:

yasım 22 yasındayım bekarım pek dısrı cıkmam ama cıkarsamda öle çıkıyorum yanımdakılerın yanında sonuk kalıyorum bıda cıkarken kendıme bakcam dıyorum gene olmuyor mesela alırım bır canta mıllet kol cantası almıssa pısman olurum acaba olemı alsaydım kararsızım boletakı takmam yanımdakı takar ayy cok hos bende takayım derım o laf orda kalır bu durum hıc hosuma gıtmıyor

İçinden yapmak gelmiyorsa olmuyor bu işler bence.

Aslında şu yaşa kadar tarzın oturmalıydı bence.
Ama hatayı başkalarını kendinle kıyaslayarak yapıyorsun.
Millet ne giyerse ne takarsa sana ne?
Sen neyi seviyorsun onu düşün. Elbise mi etek mi pantolon mu?
Gir bir mağazaya.
Artık bedeni çok güzel gösteren kıyafetler var. Biri olmazsa diğer mağazaya gir.
Ama o bunu taktı,şu böyle giyindiyle olmaz.
Kendine bir tarz oluştur.

yapmak istiyorum yapıcam diyorum duruyorum gene baslamam lazım bir yerden canım

Başlamak için neyi bekliyorsun?
Sabahtan açaydın konuyu,seni alışverişe gönderirdik ne güzel tatildi hem bugün.
Cumartesi çık,kararından caymadan.

Bakın mesela ben de çocuk gibi göründüğümden şikayet ederdim meğer sorun bendeymiş. Daha 18 yaşındayım oysaki.
Giyindiğim yerleri, tarzları değiştirdim, dolabımı komple yeniledim mesela. Parfümümü değiştirdim, çanta kullanmazdım çanta kullanmaya başladım, mutlaka haftada 3 kez maskemi yapar oldum, makyajımı aksatmıyorum, zaten kılım tüyüm genetikten pek yoktur ama olanlar ben daha fark etmeden alınır. Yürüyüşümden duruşuma kadar değiştirdim. Şimdi bana 13 yaşındaki çocuk gibisin diyenlerin hepsi hayranlıkla bakıyor. :KK34:
İçinizden isteyin bunları, inanın insan yaptıkça mutlu oluyor, kendine güveni geliyor. :KK23:

X