Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

tabi ben de yapmıyorum denizde makyaj ama yapanlara, makyajları akmıyorsa saygım sonsuz mesela ben şuan kot şort, tshirt,saçlar topuz yapılmış,ojesiz el ve ayak(bunu bir kaç gün ojeye ara vermek için yapmıştım ama artık canımı sıkıyor,yarın ojelenicem).. şimdi nasıl olmak isterdim.. güzel bir elbise giymişim,saçlarımı güzel toplamışım veya dalgalı yapmışım,ellerim ayaklarım ojeli,yüzümde hafif makyaj,kulaklarda küpe ve parfüm sürmüş olsam kendimi daha iyi hissederdim..

Bende sort ve askili var ojeler tamam saclarim toplu makyaj yok hafif bi parfum var yarim kokos olmusum bence, küpe falan almadim yanima kaybediyorum unutuyorum bir yerlerde

Aaa hatunlar noldu size hani bakımi bu kadar dar kapasitede ele almayacaktık... Kendim için şunu yaptım demeniz yeterlidir :) ayrıca tatil kendiniz için yapacak çok şey verir sizlere güneşin doğuşunu izlemek denizde yüzerken kendini sulara bırakmak ve suyun dinlendirmesine rahatlatmasına sizi genel yaşamınızdan uzak tutmak gibi çok avantajı olabilir düşünceleri bu şekilde dizayn edelim :)

O zaman soyle soyleyeyim canim sabah denize giriyorum gunesin denizin tadini cikariyorum tum yilin yorgunlugunu atiyor bedenen yoruluyorum ama ruhen ve bedenen dinleniyorum da ayni zamanda

ş
şekerim yapamadıklarımı yazdım,digerlerini zaten yapıyorum bugün de geri kalanları yaparsam benden iyisi yok :)

fark ediyorum ki evim temiz olmayınca,derli toplu olmadıkça ben kendime pek bakmıyorum.nasıl bir baglantı varsa artık.. evim temiz ve derli topluysa benden mutlusu yok.. bir de eşimin yanında pek bakım yapmıyorum yazlıkta.bunun tersi olması gerekmez mi? neyse toparlanma vakti..
bugün yapıcaklarım:
odalar,salon süpürülecek, silinecek
banyolar temizlenip silinecek
çamaşırlar yıkanıp asılacak toplanacak
denizde 1000 kulaç atılacak :)
duş ve sonrası süs püste yaptım mı benden huzurlusu yok :)

işte buuu :))

tatilde kendimi bakımsızlar kraliçesi ilan etmeme az kaldı.. dün dediklerimden sadece 1000 kulaçı yapabildim.. şuan hala miskin miskin oturuyorum.sıcaklardan kolumu kaldıracak halim yok.hala ojeler sürülmedi ve hala yapmadıgım bir sürü şey var.yarın misafir geliyor.temizligi yarına bıraktım.evi topalama ve banyoları temizleme silme işleri bugün yapılacak.. dün güya süslenip püslenip dışarı çıktım ama dışarda kendimi çok bakımsız hissettim o kadar bakımlı kadının arasında.. anlıyorum ki ben kendimi hafif makyaj yapmadan,elbise veya etek giymeden,saçımı özenli toplamadan ve bakımlı el ve ayaklarım olmadan iyi hissetmiyorum.halbuki evden çıkarken,şort,dantelli şık bir bluz,sallantılı parlak küpeler,parlak taşlı ayakkabılar ve sıcaktan ensemi yaktıgı için gelişi güzel topladıgım saçlarımla gayet bakımlı hissediyordum..şimdi şuan kalkıyorum ojelerimi sürüp saçlarımı güzel topluyorum,akşam üstü yüzdükten sonra bütün bu dediklerimi tek tek yapıp sonra buraya da nasıl hissettigimi yazıyorum..

kızlar sizin nasıl gidiyor bakım işleri?önerileriniz var mı?veya kullandıgınız bakım ürünleri?kişisel gelişim kitapları?siz bugün bakımlı mısınız?

bekliyorummm :)

eveet ben geldim :)
bugün uyanır uyanmaz mekik çektim
müzik dinledim
her seferinde ertelemek zorunda kaldığımız bir buluşma gerçekleştirdik arkadaşımla
ve tabi ki yine dedikodular muhabbetler :)
yürüyüş yaptım
güzelce giyindim makyaj yaptım gözlüğümü de iliştirdim malum gözleri korumak lazım :))
Bir iyi haber, bir de iyi olan ama beni ilgilendirmese daha iyi olacak olan 2 haber aldım
Akşam için bir şey düşünmedim kayda değer bir şeyler olursa yazarım tekrar :))

kızlar sizin nasıl gidiyor bakım işleri?önerileriniz var mı?veya kullandıgınız bakım ürünleri?kişisel gelişim kitapları?siz bugün bakımlı mısınız?
canım imkanlar el verdiğince ilgileniyorum kendimle dudak makyajı için yeni bir trend varmış onu önerecektim bende deneyelim ve yorumlarımızı paylaşalım diye hemde farklılık olur..
Kişisel gelişim kitabı ne zamandır okumuyorum ama internetten aklıma geldikçe araştırıyorum. Kişisel gelişim kapsamına girebilecek konularla ilgili yorumlara özellikle bakıyorum bundan sonra ilgimi çekenleri burada da paylaşacağım

Merhba ben bu sabah 8 te kalktm.öncelikle cildme peeling yaptm.daha sonra avakado ve limon suyu ile maske yapıp 1 saat beklettm bu arada ojelerimi sildim.saçlarmın kırıklarını aldm.zeytinyagı ve badem yagı sürüp beklettm.hemen ardndan duşa girdm.sonra nemlendiricimı sürdüm hem yüzüme hem vücuduma .saçlarmı ördüm.askılı günlük bir elbise giydm.küpelermi taktm.ellermi kremlemdm.parfümümü sıktım.sonra gene 5 metre uzandm.

Cosmed vanilyalı nem maskesi hanımlar.paraben yok.çok harika tavsiye ediyorum.farkını anlayacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…