- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
Bakıma sadece cilt bakımı olarak değilde ev ve ruhu da eklemeniz çok hoşuma gitti benim biraz sorunlarım var ama sürekli takip ettiğim bir yaşam koçu var mesela ben ruh kısmını böyle düşündüm beni rahatlatıyor ama arınmak için başka çok daha iyi yöntemlerin olduğuna inanıyorum şimdilik bakımlılık adına kişisel temizliğe özen göstermekten başka birşey yaptığım söylenemez evi zaten hiç sorma ama bugün uykumu alıp yarın bu topiğe bomba gibi geliyorum inş 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
harikasın yaa bu ne bakım;uyku kaçınca egzersiz süper fikir :)Zaten azıcık geri çekebildiğim uyku saatim dün dibe vurdu gece uyuyamayınca azıcık bacak egzersizi yaptım :)
bugün henüz bir şey yapmadım evi toparladım biraz kendim için bir şeyler düşüneceğim şimdi malum erkek yüzünden kendimden olmamalıyım belki bu son kararlarım olmasaydı dün tamamen dağılmış olurdum büyüyorum sanırım
Bakimli kizlarr nerelerdesin ben bugun bisey yapmadim bakim adina tatil icn valiz hazirlamakla mesgulum
canım iyi tatiller :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben geldimmmm :) 2 gün önce hepinize ayrı ayrı cevap yazdım deniyorum deniyorum gitmiyor.. megerse site yenileniyormuş.. dün de oy kullanıp tekrar yazlıga döndük.. şuan bakımsız bir kız olarak yazıyorum bu yazılarıhayırdır yaa dağıldık kızlar nerelerdesiniz??
harikasın canımmmm sana yarın daha iyi olucaksın dememişmiydimSite çok değişmiş :)
eveet gelelim bu gün neler yaptım:
sabah çok geç uyanmadım ve oy kullanmaya ha gittim ha gidecem diye bi güzel süslendim
saç makyaj giyim :)
sonra ilk kez oy kullandım ve bunu bile kullanarak kendime nutuk çektimşu geçen ki durum hala :)
buluşmak için fırsat aradığımız 2 arkadaşım beni çağırdı süsüme süs katıp anneme de fırsat vermeden gittim dedikodu falan bayağı rahatladım
Bir de yüzüme azıcık bakım yaptım bugünlük bu kadar :)
canım ben bilmiyorum ama suna dumankayanın tarifleri iyi oluyor :)napıyım canım kosusturmaca....
bu arada basıt peelin tarifi olan varsa nasıl uyguluyorsa bana yazabılır mı
evet bana da iyi geldi :) hem yatarak kolay oluyorharikasın yaa bu ne bakım;uyku kaçınca egzersiz süper fikir :)
tamamen bitirdi dün gece beni demek ki güven vermemek gerekiyor özgür davranmak gerekiyor bu erkek milletine... Arada bi sancı geliyor inşallah geçer tez zamandaharikasın canımmmm sana yarın daha iyi olucaksın dememişmiydim
oh oh maşallah :) bende geçenlerde saç kurutmak mak. Aldım.. 50 lira diye aldım 39 lira deyince aynı tepkiyi vermiştimkızlar herkese merhaba :) cumartesi bir kaç eksigimi tamamlamak için alışveriş yaptım ve sizlerle paylaşmak istiyorum ..
zara indirimden bir tshit aldım kolları ve tshirtün alt kısmı tüllü.sezonda begenmiş fiyatını biraz fazla bulup almamıştım.
pull and bear'den ekose şal aldım indirimde 12 küsür liraya düşmüştü kasa da 3.95 e düşünce "neeeeeeee" diye bir tepki verdim :)
carefour'dan plaj kıyafeti aldım.hiç bir yerde bulamayıp tam istedigimi carefourda bulmam komik ve güzel oldu :)
Daylong extreme 50+ aldım.tatilde yüzümde güneş lekelerim artınca böyle bir ürün almam şart oldu..
Gloves in a bottle(şişedeki eldiven) isimli bir el kremi aldım.daha dogrusu ilk önce testerinı deneyip eczaneden çıktım sonra tekrar eczaneye geri dönüp aldım."cildin dış yüzeyinde koruyucu bir tabaka oluşturarak görünmez bir eldiven giymiş gibi cildi koruyup nemlendiriyor" yazıyor arkasında.. özellikle benim gibi deterjan allerjisi olan hassas ciltlere tavsiye ederim..
curaprox diş fırçası:çok memnun oldugum bir fırça,tavsiye ederim..
Olmaz oyle kizz bi oje sur bari hani kokos olacaktikkBen gene don atlet 5 metre uzanıyorum
Olmaz oyle kizz bi oje sur bari hani kokos olacaktikk
Bende tatildeyim tatil bitince bakimli olcmben burdayım şekerim ama yarın bakımlı olucam