Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Ben de bakımlı olmak istiyorum.
Ayrıca saç bakım işlerine greceğim artık. Uzatıp gürleştirmek için.
Sizi takipteyim. Kendime güvenince tekrar yazarım.

güvenmek için beklemene hiiiiç gerek yok canım bizler şartlı bir yarışma falan yapmıyoruz derhal katıl ve bugün kendim için şunu şunu yaptım diye paylaş.. konudaki ilk mesaja dikkatini çekerim canım :) bekliyoruuuz

güvenmek için beklemene hiiiiç gerek yok canım bizler şartlı bir yarışma falan yapmıyoruz derhal katıl ve bugün kendim için şunu şunu yaptım diye paylaş.. konudaki ilk mesaja dikkatini çekerim canım :KK66: bekliyoruuuz

Kendim için yaptığım en önemli şey son zamanlarda azıtan sivilcelerim için tekrar tedavime başlamak sanırım.
Daha önce de 2 defa tedavi oldum ama geri geldiler, ilaçların etkisinden dolayı derialtı sivilcelerim yüzeye çıktı ve görüntümden hiç hoşlanmıyorum.

Tedaviye başlamakla iyi yaptım biliyorum ama bu ara süreç çok can sıkıcı.

Kendim için yaptığım en önemli şey son zamanlarda azıtan sivilcelerim için tekrar tedavime başlamak sanırım.
Daha önce de 2 defa tedavi oldum ama geri geldiler, ilaçların etkisinden dolayı derialtı sivilcelerim yüzeye çıktı ve görüntümden hiç hoşlanmıyorum.

Tedaviye başlamakla iyi yaptım biliyorum ama bu ara süreç çok can sıkıcı.
bu güzel bir şey bekliyoruz bak canım her gün. misal ben bu sayede her gün düşünüyorum bugün ne yapabilirim diye buraya yazıyor olmam teşvik ediyor

bu güzel bir şey bekliyoruz bak canım her gün. misal ben bu sayede her gün düşünüyorum bugün ne yapabilirim diye buraya yazıyor olmam teşvik ediyor

Haklısın canım, ben de bundan böyle burdan yazacağım yapacaklarımı.

Bu arada ayaklarınız için nasıl bakımlar uyguluyorsunuz? Ayak kremleri dışında?

ben de kendim için bugün maybelline volüme expres mascara aldım. makyajsız bakımsız nereye kadar :) vee de 45 dakikalık güzel bir spor yaptım. kendim için kendimi sevmek için :) yağlı bir cilt yapım var yüzüm için nemlendirici,tonik filan arıyorum araştırmalar yapıyorum.t bölgem çok yağlı siyah noktalı ve parlıyor. e bakım yüzden başlar yüzüm için ilk defa ürün kullanacağım. önerisi olanları seve seve dinlerim :)

canım ben henüz ayrıntılı bir şey yapmıyorum şöyle ki ılık suda bazen tuzlu suda bekletiyorum duştan sonra soğuk su döküyorum ponza taşı kullanıyorum imkanlarım dahili bunlar :))
ben de kendim için bugün maybelline volüme expres mascara aldım. makyajsız bakımsız nereye kadar :KK66: vee de 45 dakikalık güzel bir spor yaptım. kendim için kendimi sevmek için :KK66: yağlı bir cilt yapım var yüzüm için nemlendirici,tonik filan arıyorum araştırmalar yapıyorum.t bölgem çok yağlı siyah noktalı ve parlıyor. e bakım yüzden başlar yüzüm için ilk defa ürün kullanacağım. önerisi olanları seve seve dinlerim :KK66:
burada olman ve kendini mutlu etmen çok güzel canım :)

eveet ben geldim :KK66:
bugün uyanır uyanmaz mekik çektim
müzik dinledim
her seferinde ertelemek zorunda kaldığımız bir buluşma gerçekleştirdik arkadaşımla
ve tabi ki yine dedikodular muhabbetler :KK66:
yürüyüş yaptım
güzelce giyindim makyaj yaptım gözlüğümü de iliştirdim malum gözleri korumak lazım :KK66:)
Bir iyi haber, bir de iyi olan ama beni ilgilendirmese daha iyi olacak olan 2 haber aldım
Akşam için bir şey düşünmedim kayda değer bir şeyler olursa yazarım tekrar :KK66:)
harikasın canım bugün hem ruhuna bakmış hem dış görünüşüne bakmışsın tebrikler :KK76::KK15:

canım imkanlar el verdiğince ilgileniyorum kendimle :KK1: dudak makyajı için yeni bir trend varmış onu önerecektim bende deneyelim ve yorumlarımızı paylaşalım diye :KK1: hemde farklılık olur..
Kişisel gelişim kitabı ne zamandır okumuyorum ama internetten aklıma geldikçe araştırıyorum. Kişisel gelişim kapsamına girebilecek konularla ilgili yorumlara özellikle bakıyorum bundan sonra ilgimi çekenleri burada da paylaşacağım :KK66:
bilmiyordum bu trendi sen dene bakalım güzel olursa bizde yaparız :KK66: ben pembeyi begendimm

Merhba ben bu sabah 8 te kalktm.öncelikle cildme peeling yaptm.daha sonra avakado ve limon suyu ile maske yapıp 1 saat beklettm bu arada ojelerimi sildim.saçlarmın kırıklarını aldm.zeytinyagı ve badem yagı sürüp beklettm.hemen ardndan duşa girdm.sonra nemlendiricimı sürdüm hem yüzüme hem vücuduma .saçlarmı ördüm.askılı günlük bir elbise giydm.küpelermi taktm.ellermi kremlemdm.parfümümü sıktım.sonra gene 5 metre uzandm.:KK59:
harikasın kedicik evde böyle bakımlı olmak her kadının harcı degil:KK68: ben de seng gibi dışarı çıkacagını düşünmüştüm:-)

Cosmed vanilyalı nem maskesi hanımlar.paraben yok.çok harika tavsiye ediyorum.farkını anlayacaksınız
:cool:
kedicik nerden aldın? nem maskesi her cilde uygundur her halde,yoksa benim cildim karma..

merhaba canım, seng çok dogru söylemiş,hepimiz daha hoş,alımlı, içi dışı bakımlı kadınlar olmak için burdayız,katıl sen de.. bir yerde başlamak iyi gelicek sana da :KK19::KK68:

canım ilk sayfada ayak peelingi önermiştim..

ben de kendim için bugün maybelline volüme expres mascara aldım. makyajsız bakımsız nereye kadar :KK66: vee de 45 dakikalık güzel bir spor yaptım. kendim için kendimi sevmek için :KK66: yağlı bir cilt yapım var yüzüm için nemlendirici,tonik filan arıyorum araştırmalar yapıyorum.t bölgem çok yağlı siyah noktalı ve parlıyor. e bakım yüzden başlar yüzüm için ilk defa ürün kullanacağım. önerisi olanları seve seve dinlerim :KK66:
harikasın canımmm hoşgeldin :KK54: ben dermalogicanın cilt ürünlerini kullanıyorum canım,gayet memnunum tavsiye ederim..

eveeeet bugün sözümde durdum... denizde 800 kulaç attım,sonra duş,vücut kremi ve nuxe simli vücut yagını sürdüm(tavsiye ederim minicik ve hafif simli yapıyor)sonra pembe rujumu sürüp pembe minik puantiyeli elbisemi giydim,saçlarımı yanlardan burgu yapıp at kuyrugu topladım,ellerime pembe kırmızı bir ton ayaklarıma bordo kırmızı ton ojelerimi ve parfümümü sürdüm.ta taaam.. merdivenlerden aşagıya inerken eşim "bu ne güzellik,bugün sen de bir değişiklik var,harika olmuşsun" dedi..dışarı çıkmak için degil,akşam evde yemek içindi tüm bu süs.. şimdi size bir sır vereyim mi??????BENDEKİ TEK DEĞİŞİKLİK "BAKIM"DI KIZLAAAR..

Son düzenleme:
harikasın canım bugün hem ruhuna bakmış hem dış görünüşüne bakmışsın tebrikler :KK76::KK15:

bilmiyordum bu trendi sen dene bakalım güzel olursa bizde yaparız :KK66: ben pembeyi begendimm
fazla ton rujum yok ve biraz beceriksizim dir :) bence ben doğru birşeyler yapana kadar yapanlar çıkar üstelik bende durmazda başka birinde güzel durur :) ama yaparsam mutlaka çekip atacağım canım
eveeeet bugün sözümde durdum ve denizde 800 kulaç attım,sonra duş,vücut kremi ve nuxe simli vücut yagını sürdüm(tavsiye ederim minicik ve hafif simli yapıyor)sonra pembe rujumu sürüp pembe minik puantiyeli elbisemi giydim,saçlarımı yanlardan burgu yapıp at kuyrugu topladım,ellerime pembe kırmızı bir ton ayaklarıma bordo kırmızı ton ojelerimi ve parfümümü sürdüm.ta taaam.. merdivenlerden aşagıya inerken eşim "bu ne güzellik,bugün sen de bir değişiklik var,harika olmuşsun" dedi..dışarı çıkmak için degil,akşam evde yemek içindi tüm bu süs.. şimdi size bir sır vereyim mi??????BENDEKİ TEK DEĞİŞİKLİK "BAKIM"DI KIZLAAAR..
ayy bi heyecanlı okudum bi heyecanlı okudum sorma :) ve sonuç mikemmel :) tebrik ediyoruum

Bir konuşasım var bir konuşasım var anlatamam kızlar :) yetmemiş anlaşılan bugünkü çene bana :KK70:

eveeeet bugün sözümde durdum... denizde 800 kulaç attım,sonra duş,vücut kremi ve nuxe simli vücut yagını sürdüm(tavsiye ederim minicik ve hafif simli yapıyor)sonra pembe rujumu sürüp pembe minik puantiyeli elbisemi giydim,saçlarımı yanlardan burgu yapıp at kuyrugu topladım,ellerime pembe kırmızı bir ton ayaklarıma bordo kırmızı ton ojelerimi ve parfümümü sürdüm.ta taaam.. merdivenlerden aşagıya inerken eşim "bu ne güzellik,bugün sen de bir değişiklik var,harika olmuşsun" dedi..dışarı çıkmak için degil,akşam evde yemek içindi tüm bu süs.. şimdi size bir sır vereyim mi??????BENDEKİ TEK DEĞİŞİKLİK "BAKIM"DI KIZLAAAR..

Eczaneden aldm ben dermokozmetk ürün her cilde uygun.fiytı 60 tl. Her türlü nem ihtycnı karşılıyor.

Bu akşam duşa girdim.baya bir sıcak açtm vücudumu yumuşattm.sonra ş.teyze kabak lifinı sabunsuz kullandm iyice keselendim.sonra da gratisten body lotions baby vüct losynunu kullandm.bebek gbi koktm .tavsiyem kızlar.hem yumuşak hem o bebek kokusu var sizde.eşim ayrılmyor suan yamacmdan:KK48:

bugün yatılı misafirlerimiz geliyordu.bir kaç gün önce yapmam gereken temizligi bir taşla iki kuş hesabı bugün yapayım dedim..nasılda kendmi kandırmışım.iki ayagımı bir pabuca sıgdırdım resmen.stres yaptım.tam kılı kılna yetişti işlerim..sonra bin kere kendime kızdım kendime "niye daha önceden yapmadım,bugün de üstünden geçer,hem bu kadar stres olmaz hem de bu kadar yorulmazdım" diye.siz işlerinizi son ana kadar bırakmamak için ne yapıyorsunuz kızlar?bana tavsiyeniz var mı?neredeyse her işim oluyor ama son anda oluyor..

bugün neler yaptım neler :)
evde:
odaları,salon ve mutfagı hem süpürdüm hem sildim
banyoları temizledim,sildim
mutfagı temizledim
çamaşırları makineye attım,astım,topladım
toz aldım

spor:
denizde 1000 kulaç attım

güzellik:
denizden sonra duş yaptım,simli krem sürdüm,düz siyah renk ince askılı şık bir elbise giydim,incili, taşlı, çiçekli hoş bir küpe taktım,saçlarımı gene burgu yapıp at kuyrugu topladım vee bugün de ilk önce eşimden sonra misafirlerimizden "ne kadar şık olmuşsun" iltifatlarını "aldım:KK68:

denemek lazım bunları :KK66:
dene bakalım,sen de paylaş sevdigin ürünleri :KK66:
Bu akşam duşa girdim.baya bir sıcak açtm vücudumu yumuşattm.sonra ş.teyze kabak lifinı sabunsuz kullandm iyice keselendim.sonra da gratisten body lotions baby vüct losynunu kullandm.bebek gbi koktm .tavsiyem kızlar.hem yumuşak hem o bebek kokusu var sizde.eşim ayrılmyor suan yamacmdan:KK48:
merhaba canım :KK66: "ş teyze" ne? nem maskesini ve gratis body lotion baby vücut losyonunu da kullanıcam.paylaşım için teşekkürler:KK66:

dene bakalım,sen de paylaş sevdigin ürünleri :KK66:

merhaba canım :KK66: "ş teyze" ne? nem maskesini ve gratis body lotion baby vücut losyonunu da kullanıcam.paylaşım için teşekkürler:KK66:

Şehriban teyze kabak lifi canım.hem yüz hem vücut var.rica ederim herzaman:KK19:

X