- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.746
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlar
Bugun saclarimi duzlestirdim ojelerimi surdum makyajimi ve tatil planimi yaptim gezmeye geldm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhabalar gün boyu nedensiz yorgunluğa rağmen iyiydim ancak şu an berbat durumdayım kendimi sakin tutmaya çalışmam da bugün kendim için yaptığım en iyi şey sanırım.. sabah dışarı çıkacağım diye giyindim süslendim ancak sonradan hava korkusuyla vazgeçtim başka bir şey yapmadım hayırlı geceler herkese
Yarin oglumun dogum gunu, artik yarindan itibaren kendime de dikkat etmeye baslayacagim. Hfif makyaj vs marka parfum ya da chole parfumum, bol bol gulucuk:)))
hayırdır canım neye canın sıkıldı? yorgunluk havadaki dengesizlikten bende de oluyor.. ben de yarına saklıyorum kendimi :)
anladım canım.. yapabilecegim bir şey var mı?aşk meseleleri canım.. çok kötü hissediyorum kendimi..
anladım canım.. yapabilecegim bir şey var mı?
sanırım bir hemcinsimin nutkunu ihtiyacım var bana değer vermeyen ona karşı duygularımdan şüphe ettiğim zamanlar yaşadığım yanıma yakıştırmayacağım terbiyesiz yüzsüz biri için ağlıyorum şu an
hepimiz böyle zamanlar geçirdik canım.. seni çok iyi anlıyorum şuan.. bize deger vermeyen erkeklere biz hep deger veriyoruz nasılsa ( sana şunu söyleyeyim sinirin erkek arkadaşına geçer veya geçmez bilemiyorum ama bu tip erkekler(eger kızgınlıkla söylemiyor ve anlattıgın gibi biriyse)bize bundan sonra karşımıza çıkacak düzgün erkeklere deger vermemizi saglıyolar canım.. sonra çok teşekkür ediliyor..
yeni biride çıkmıyor arkadaşlarımla kaçtır dışarı çıkacağız bir şey oluyor iptal ediliyor kaldım öyle delireceğim defalar vazgeçtim ama aynı yerlere döndüm
bekleyince ve isteyince çıkmıyor canım haklısın.. biraz akışına bırakmak ,toparlanmak için kendi içimize dönmek gerekiyor..kendine biraz zaman ver..
Bazen hırs yapıyorum onca sevgi sözümden dönmek zor geliyor.. Bir de şu an ki gibi durumlarda özgüvenli olmayıp yıkıldığım ve toparlanmak için başkalarına ihtiyaç duyduğum için kendimi daha da kötü hissediyorum
hepimizin birbirimize ihtiyacımız var.. dertlerde konuştukça azalıyor canım.. şuan seni anlıyorum ve ne desem sana yetmiyor biliyorum.. bugün belki böyle geçicek ama bu, yarının da böyle geçecegi anlamına gelmiyor.. yarın daha güzel geçicek :)
inşallah canım umudum o.. sağol sende
ne demek.. umarım azıcık daha iyisindir?
valizden sonra kendinle de ilgilen canımm :) tatile hazırla kendinii :)Bakimli kizlarr nerelerdesin ben bugun bisey yapmadim bakim adina tatil icn valiz hazirlamakla mesgulum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi