Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Öncelikle merhaba.
Ben gözaltı morlukları için ısıtılmış temiz bir havlu, taze soyulmuş salatalık kabuğu ve siyah çaya batırılmış pamuk üçlüsünden birini kullanıyorum. Bir de özellikle göz altlarınıza gül suyuyla tampon yapabilirsiniz.
Teşekkür ederim. İlk fırsatta uygulayacağım öenerilerinizi inşaAllah. Peki ne kadar sürede etkisini gösterdi uygulamalarınız?

dün 2 lt su içtim. akşam yarım saati geçkin zumba yaptım sonrasında da 18 dklık göbek eritme hareketleri yaptım.
saçlarıma bakım yağı sürdüm 1 saat kadar beklettim ve sonrasında duş aldım tüm vücudumu nemlendirdim.
tırnaklarımı da törpüledim en son saçlarımın ıslaklığını aldım ve uyudum erkenden. şu an kendimi cok zinde hissediyorum.

yaşasın temizlikk :KK9:

dün 2 lt su içtim. akşam yarım saati geçkin zumba yaptım sonrasında da 18 dklık göbek eritme hareketleri yaptım.
saçlarıma bakım yağı sürdüm 1 saat kadar beklettim ve sonrasında duş aldım tüm vücudumu nemlendirdim.
tırnaklarımı da törpüledim en son saçlarımın ıslaklığını aldım ve uyudum erkenden. şu an kendimi cok zinde hissediyorum.

yaşasın temizlikk :KK9:
Ay özendim valla :) Maşallah size
Bende hergün şirketteyken akşama şunu şunu yapıcam diye gidiyorum eve ama hepsi hayal. Bir bakmışım ben uyumuşum :)
Sabah uyanıyorum ve tekrar aynı hayaller hayaller :)
İyi bir gaza ihtiyacım var

Ay özendim valla :) Maşallah size
Bende hergün şirketteyken akşama şunu şunu yapıcam diye gidiyorum eve ama hepsi hayal. Bir bakmışım ben uyumuşum :)
Sabah uyanıyorum ve tekrar aynı hayaller hayaller :)
İyi bir gaza ihtiyacım var

bende öyleydim ama motive olarak 9 ay sonraki düğünümü ve sonrasını düşünüyorum :)

sanırım siz evli ve cocuklusunuz. burda bi bayan şey yazmıştı;

- bakımlı olmak istiyorum cünkü cocuğuma yakışır 1 anne olmak istiyorum ilerde ona ne şanslısın böyle bakımlı genç 1 annen var denmesini istyorum demişti :) cok hoşuma gitmişti. motive olmak icin iyi gaz :KK9:

bende öyleydim ama motive olarak 9 ay sonraki düğünümü ve sonrasını düşünüyorum :)

- bakımlı olmak istiyorum cünkü cocuğuma yakışır 1 anne olmak istiyorum ilerde ona ne şanslısın böyle bakımlı genç 1 annen var denmesini istyorum demişti :) cok hoşuma gitmişti. motive olmak icin iyi gaz :KK9:
Süpermiş. Çok hoşuma gitti gerçekten. Benim bunu evin heryerine asmam lazım , telefona filan ki unutmayım :)

o bayan benim :KK68:
kızım doğduğundan beri kafamda hep bu düşünce var
ben sadece kendim için bakımlıyım diyen kadın gittiiiiii, kızına odaklı oldu valla, canı sağolsuın bebeğimm beni olumlu yönde çookkkk değiştirdi :)

Bende uyguladığım bakımları yazmak istiyoruuum:)
Öncelikle hergün en az iki buçuk litre suyumu mutlaka içerim.Elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışırım arasıra kaçamaklarım olur(büyük paket cips bitter çikolata) Yazın hergün kışın iki günde bir duş alırım.Duş almayı çok seviyorum cildim çok kuru oldugu için duştan sonra mutlaka bebek yağı yada vücut nemlendiricisi kullanırım.Yüzüm içinde her gün uyumadan önce eczeneden aldığım e vitamini kapsülünü kullanırım.Her gece yüzüme ve boyun bölgeme sürerim kuru ciltler için birerbir inanılmaz memnunum e vitamininden.Haftada bir ellerime ve tırnaklarıma limon sürerim cildimede limon ve yoğurt karışımıyla maske yaparım.Kıl tüy işini lazere bıraktım 6. seansımdayım.Şampuanlara karşı zaafım var nerdeyse denemediğim market şampuanı kalmadı saç dökülmesi problemi yaşıyorum zaman zaman bunun için seranem şampuanını kullanıyorum.İlk başlarda saçları biraz sertleştiriyor ama zamanla alışıyor saçlarım.Kokusu dalin şampuan gibi:) Saçlarım kıvırcık ve kuru olduğu için saç kremi kullanmazsam faciaya dönüşüyor saçlarım. Haftada bir saçlarımın kuruluğu için zeytinyağı ve badem yağı karışımını uygularım.Ayaklarımada sürekli vazelin sürerim yumuşatması için.Makyaj yapmayı pek sevmem tertemiz bir ciltte rimel ve kırmızı ruj yetiyor bana.Ayda bir mutlaka ama mutlaka hamama gidip kese yaptırırım.Kese cilde çok iyi geliyor gerçekten kızlar.Bakımlı olmayı çok seviyorum.Kendine özenen kendine bakan yanından geçerken şampuan kokusunu duydugum kadınları görünce gerçekten gurur duyuyorum.Yaşasın bakımlı kadınlar yaşasın kendine saygısı olan kadınlar :)

aynen öyle oldu :KK70: ama sağlık olsun tabi yaa.
inş ağustos ayına kadar hedefim 10 kilo vermek, umarım verebilirim.

Canım bende 4 aylık evliyim:) Ah bu kilolaaar:) Aynı sorun bendede vardı hayalim hep balık model gelinlikti.Balık model çok riskli yani incecik olmam gerekiyordu kuğu gibi görünmem için 7 kilo verdim bunun için:) Yaklaşık 6 ay diyet yaptım.Bol bol su içtim su çok önemli diyet için ve ekmeği kesinlikle yemedim bir dilim bile:) tamamen kestim hamur işini:) sağlıklı beslendim bol sebze yedim.Bazen dayanamıyorum diyeti bozucam dedim hemen balık model gelinliğin fotoğraflarına bakıp tuttum kendimi:) Önünde 8 ay var çok uzun bi zaman eminim ki 10 kiloyu rahatlıkla verirsin.Mutluluklar diliyorum sana:)

Canım bende 4 aylık evliyim:) Ah bu kilolaaar:) Aynı sorun bendede vardı hayalim hep balık model gelinlikti.Balık model çok riskli yani incecik olmam gerekiyordu kuğu gibi görünmem için 7 kilo verdim bunun için:) Yaklaşık 6 ay diyet yaptım.Bol bol su içtim su çok önemli diyet için ve ekmeği kesinlikle yemedim bir dilim bile:) tamamen kestim hamur işini:) sağlıklı beslendim bol sebze yedim.Bazen dayanamıyorum diyeti bozucam dedim hemen balık model gelinliğin fotoğraflarına bakıp tuttum kendimi:) Önünde 8 ay var çok uzun bi zaman eminim ki 10 kiloyu rahatlıkla verirsin.Mutluluklar diliyorum sana:)

Cok teşekkür ederim verdiigniz gazlar icin :)
O gelinlik icinde süüzlmek istyorum :) ay ne kadar da zarif bir gelin desinler istiyorum :)
En çok da sen zayıflayamassın şimdiden böylesin sen evlenince kesin kendini salarsın diyenleri çatlatmak icin zayıflıcam :KK70:

Bide beğendigim gelinlik modellerini yakınlarıma gösterince hemen bi gülüşüyolar filan işte sen buna mı sıgcan gibilerinden dalga geciyolar. Ne kadar ayıp cok rencide edici bişi
Hepsini utandırcam:KK62:

Cok teşekkür ederim verdiigniz gazlar icin :)
O gelinlik icinde süüzlmek istyorum :) ay ne kadar da zarif bir gelin desinler istiyorum :)
En çok da sen zayıflayamassın şimdiden böylesin sen evlenince kesin kendini salarsın diyenleri çatlatmak icin zayıflıcam :KK70:

Bide beğendigim gelinlik modellerini yakınlarıma gösterince hemen bi gülüşüyolar filan işte sen buna mı sıgcan gibilerinden dalga geciyolar. Ne kadar ayıp cok rencide edici bişi
Hepsini utandırcam:KK62:
bi de bunu yakınların mı diyor :KK62:
sen bunlara kulağını tıkama ve bu seni gaza getirsin tatlımm
sen bu azimle fıstık gibi bi gelin olursun merak etme onlar da kıskançlıktan çatlasınlar işte :KK45:

bi de bunu yakınların mı diyor :KK62:
sen bunlara kulağını tıkama ve bu seni gaza getirsin tatlımm
sen bu azimle fıstık gibi bi gelin olursun merak etme onlar da kıskançlıktan çatlasınlar işte :KK45:

ay inş azmettim bakalım nolcak.

dün leslie 3 mil yaptım. 5dk göbek eritme egzersizi ve 20 mekik cektim :)
saçlarımı yağladım, güzel bi duş aldım ve tüm vücudumu nemlendirdim. manikürümü de yaptırdım ay misler gibi yumuşacık oldum :)

Harika bir topik ve ben yeni keşfettim inanamıyorum. Geniş bir zamanda geçmişe dönük okuyup katılımcı olacağım bu konuya.

Merhabalar yeniden.

Ben günde 2 litre su içiyorum muhakkak. Vücudum için yaptığım en iyi şey olarak bunu görüyorum. Günde bir fincan yeşil çay içiyorum. Tam bir meyve ve sebze canavarıyım bol bol tüketiyoruz. Beyaz ekmek yemiyoruz. Abur-cubur minumum seviyelerde tüketiliyor.

Sıcak suyla duş alıp çıkmadan kademeli olarak soğuk duşa geçiş yapıyorum. Yüzüme mutlaka soğuk duş uyguluyorum. Yüzümü ve vücudumu keseliyorum. Çıktıktan sonra vücut sütü veya nemlendirici sürüyorum. Deodorantta sıkıyorum duş sonrası daha kalıcı oluyor.

Yüzüm pürüssüz sadece birkaç güneş lekesi mevcut onun için haftada iki kez soğan rendesi ve elma sirkesi uyguluyorum. Bir ay boyunca. Elma sirkesini tonik olarak da kullanıyorum ben.

Hakiki gül suyu alacağım şu an aklımdaki o.

Duş jelinden sabuna geçtim bu arada.

Sigarayı bırakalı bir aya yakın oluyor ve saçımdaki etkileri yadsınamaz.

Yazın hafta da en az 3 kez yüzmeye gidiyorum. Kışın bunun yerini yürüyüş ve egzersizler alıyor. Ama itiraf etmeliyim ki yazın ki gibi istikrarlı olamayabiliyoruz.

Evimiz oldukça az eşyalı ve sade. Haftada bir temizlik yapıyoruz. Yeterli oluyor.

Uyku saatlerimizde düzenlidir. Günlük 6-7 saat civarı.

Benim tek problemim gözaltı morlukları. Bunun için etkili bir yöntem keşfeden varsa paylaşırsa çok memnun olurum.

Merhabalar yeniden.

Ben günde 2 litre su içiyorum muhakkak. Vücudum için yaptığım en iyi şey olarak bunu görüyorum. Günde bir fincan yeşil çay içiyorum. Tam bir meyve ve sebze canavarıyım bol bol tüketiyoruz. Beyaz ekmek yemiyoruz. Abur-cubur minumum seviyelerde tüketiliyor.

Sıcak suyla duş alıp çıkmadan kademeli olarak soğuk duşa geçiş yapıyorum. Yüzüme mutlaka soğuk duş uyguluyorum. Yüzümü ve vücudumu keseliyorum. Çıktıktan sonra vücut sütü veya nemlendirici sürüyorum. Deodorantta sıkıyorum duş sonrası daha kalıcı oluyor.

Yüzüm pürüssüz sadece birkaç güneş lekesi mevcut onun için haftada iki kez soğan rendesi ve elma sirkesi uyguluyorum. Bir ay boyunca. Elma sirkesini tonik olarak da kullanıyorum ben.

Yazın hafta da en az 3 kez yüzmeye gidiyorum. Kışın bunun yerini yürüyüş ve egzersizler alıyor. Ama itiraf etmeliyim ki yazın ki gibi istikrarlı olamayabiliyoruz.

Evimiz oldukça az eşyalı ve sade. Haftada bir temizlik yapıyoruz. Yeterli oluyor.

Benim tek problemim gözaltı morlukları. Bunun için etkili bir yöntem keşfeden varsa paylaşırsa çok memnun olurum.

maaşallah ne kadar temiz hoş bakımlı bir hanımsınız :)

Merhabalar yeniden.

bence vücudun için yaptığın için en iyi şey sigarayı bırakmış olmak, tebrik ederim arkadaşım :KK9::KK9::KK9:

ne kadar güzel bakıyorsun kendine maşallah ya ben senin kadar düzenli değilim en azından spor konusunda :KK43:
bi de şu soğan rendesi dediğin şey nasıl uyguluyosun cildine ve ne faydası var?

bence vücudun için yaptığın için en iyi şey sigarayı bırakmış olmak, tebrik ederim arkadaşım :KK9::KK9::KK9:

ne kadar güzel bakıyorsun kendine maşallah ya ben senin kadar düzenli değilim en azından spor konusunda :KK43:
bi de şu soğan rendesi dediğin şey nasıl uyguluyosun cildine ve ne faydası var?

Yapı olarak çok üşengeç birisiyim aslında eşim sağ olsun tüm düzenim ondan gelir.

Soğan suyu (rendeliyorum) ve elma sireksini ( ikisi de birer tatlı kaşığı) karıştırıyorum, göz çevremde güneş lekelerim var onlara uyguluyorum iyi geldiğini gözlemledim.

Fakat kimisinde alerji olmuş kızarıklıklar v.s , ben de olumsuz yan etkisi olmayınca bir ay boyunca devam etme kararı aldım.

Elma sirkesini her akşam uygulamaya çalışıyorum. Bir de göz çevresi için kivi kabuğu uygulayacağım.

Doğa bir mucize sebze ağırlıklı beslenmeye başladığımdan beri ve tabi ki sigarayı bıraktığımdan beri cildim parlıyor sanki.

Fondöten kullanmıyorum ama pudrasız da çıkamıyorum. Makyajlı olarak asla ve asla yatmam akşam eve gelir gelmez ilk yaptığım şey makyajımdan kurtulmak olur.

Sigarayı bırakmak , evet haklısın kendim için ileride doğacak çocuğum için yaptığım en iyi şey. Çünkü ben güzel ve sağlıklı bir anne olmak istiyorum :)

bayangezenti bayangezenti teşekkür ederim. Haftada bir temizlik yapıyorum dedim diye ironi yapmadınız değil mi? :KK45:

Bu arada gezmeyi çok sevdiğim için hafta içi bir akşam temizliği eşimle hallediyoruz. Hafta sonumuz bize kalıyor. Ama rutini bozulmayan durumlar var mesela asla yemekten sonra bulaşık bırakmam hemen makineye atarım. Mutfakta zaman geçirirken de çok temiz çalışırım , yemek bittiğinde ortada bulaşık olmaz.

Yapı olarak çok üşengeç birisiyim aslında eşim sağ olsun tüm düzenim ondan gelir.

Soğan suyu (rendeliyorum) ve elma sireksini ( ikisi de birer tatlı kaşığı) karıştırıyorum, göz çevremde güneş lekelerim var onlara uyguluyorum iyi geldiğini gözlemledim.

Fakat kimisinde alerji olmuş kızarıklıklar v.s , ben de olumsuz yan etkisi olmayınca bir ay boyunca devam etme kararı aldım.

Elma sirkesini her akşam uygulamaya çalışıyorum. Bir de göz çevresi için kivi kabuğu uygulayacağım.

Doğa bir mucize sebze ağırlıklı beslenmeye başladığımdan beri ve tabi ki sigarayı bıraktığımdan beri cildim parlıyor sanki.

Fondöten kullanmıyorum ama pudrasız da çıkamıyorum. Makyajlı olarak asla ve asla yatmam akşam eve gelir gelmez ilk yaptığım şey makyajımdan kurtulmak olur.

Sigarayı bırakmak , evet haklısın kendim için ileride doğacak çocuğum için yaptığım en iyi şey. Çünkü ben güzel ve sağlıklı bir anne olmak istiyorum :)

bayangezenti bayangezenti teşekkür ederim. Haftada bir temizlik yapıyorum dedim diye ironi yapmadınız değil mi? :KK45:

Bu arada gezmeyi çok sevdiğim için hafta içi bir akşam temizliği eşimle hallediyoruz. Hafta sonumuz bize kalıyor. Ama rutini bozulmayan durumlar var mesela asla yemekten sonra bulaşık bırakmam hemen makineye atarım. Mutfakta zaman geçirirken de çok temiz çalışırım , yemek bittiğinde ortada bulaşık olmaz.

est. ne ironisi :) ben gayet ciddiydim çok hoşsunuz :)

düzeniniz cok güzel. ne iyi, eşinizde size destek oluyomuş :)

soğan suyunu ben de yapacağım hatta eşime de deneyeceğim onun da lekesi çok teşekkürler fikir için :KK66:
ben de fondöten kullanmıyorum ama pudrasız ben de yapamıyorum çünkü cildim parlıyor onu engellesin diye transparan pudra kullanırım zaten onun da fazla kapatıcılığı yok
bravo sana şimdiden bilinçli bi annesin çünkü hamile olduğu halde sigara içenleri gördükçe kan beynime sıçrıyor :KK62:
benim de kızım var ve o doğduğundan beri iyice takıntılı oldum bakım konusunda, benimle gurur duysun istiyorum genç kız olduğunda ben nasıl annemle duyuyorsam :)
temizliğe gelince ben de haftada bir yapıyorum temizlik, evimizde çok eşya yok
sadece mutfağı her gün temizliyorum çünkü kızım yemek yedikten sonra mutfak alt üst oluyor :KK70:

X