Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Çok teşekkür ederim. İnşallah verir.
Şu anda tek korkum uzaması. İnşallah bugün bitirir çoğu işlemi.
Stresten sivilce çıktı, oynayamıyorumda. Öyle duruyor suratımın ortasında
İnşallah sizde kuğu gibi gelin olursunuz. Kiloları veremem diye stres olmayın. Bu sefer başka sıkıntı çıkar. Ayrıca ben gelinliği kilolu insanlara daha çok yakıştırıyorum :)

inş sıkıntınız hallolur tez vakitte.

ya bende cok zayıf olmıcam 10kilo sonrasında :)
36 beden kadar bişi olurum oda normaldir heralde :KK66::KK66:

inş sıkıntınız hallolur tez vakitte.

ya bende cok zayıf olmıcam 10kilo sonrasında :)
36 beden kadar bişi olurum oda normaldir heralde :KK66::KK66:
36 beden tabi çok normal :)
Ben 38 bedenle evlenmiştim. Sonradan düğün fotoğraflarımı görenler ne kadar zayıfmıssın demişlerdi. Tabi ben kelebekler, kuşlar kadar mutlu olmuştum. Neden çünkü o lafı söylediklerinde 80 kg civarlarında 9 aylık hamileydim :)
Zayıflaya bildiğin kadar zayıfla resimler çok güzel oluyor :) ( Bu arada az önce dediklerimi kendim yalanladım sanırım :)

36 beden tabi çok normal :)
Ben 38 bedenle evlenmiştim. Sonradan düğün fotoğraflarımı görenler ne kadar zayıfmıssın demişlerdi. Tabi ben kelebekler, kuşlar kadar mutlu olmuştum. Neden çünkü o lafı söylediklerinde 80 kg civarlarında 9 aylık hamileydim :)
Zayıflaya bildiğin kadar zayıfla resimler çok güzel oluyor :) ( Bu arada az önce dediklerimi kendim yalanladım sanırım :)

aynen öyle oldu :KK70: ama sağlık olsun tabi yaa.
inş ağustos ayına kadar hedefim 10 kilo vermek, umarım verebilirim.

ay bu topiği cok sevdim :) bende 25 yaşında nişanlı bi kızım. açıkçası öyle makyajla kremlerle filan çok işim olmazdı son 1 seneye kadar. kızsal mevzulara cok sonradan daldım ben :KK43: örn; çanta bile takmaya ünideyken başladım oda çapraz takılan çantalardı en fazla :KK43:

neyse tabi şimdi daha hanım hanımcık olmaya başladım. gectigimiz ay lazer epilasyona başladım tüm vücut için. muhteşem bişi bu lazer ya :confused: şu sıralar yaptığım şey özellikle bacaklarımı düzenli olarak nemlendirmek. doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama şöyle söyliim bacaklarımın pürüzsüz olması icin düzenli nemlendirici kullanmam gerektigini söylediler bende dove nemlendirici krem aldım. aslında niveanın duştayken durulanabilen badem yağlı nemlendirici kremini kullanıyodum ama lazer yapan kız yağlı nemlendirici kullanmamamı söyledi.

bide saçlarıma badem yağı, hint yağı, susam yağı, çam terebentin yağını karıştırıp sürüyorum.
bide günlük en az 2lt su içme olayına başladım ki 10 kilo fazlam var umarım agustosa kadar verebilrim. ( gelinlik içinde kuğu gibi olmam lazım diimi ama :KK36: )
hoşgeldiinnn :KK28:
lazer epilasyon sanırım bi kadının kendine yapacağı en büyük iyilik azıcık maddiyatı toparlayalım ilk işim epilasyona gitmek, hele evlendikten sonra ağda falan zor olmaya başladı :KK43:
10 kilo fazla ve önünde kocaaaaaa bi 8 ay fazlasını bile verebilirsin merak etme dünyalar güzeli de bi gelin olursun
Allah tamamına erdirsin bu arada :KK36:

Uzun süredir okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum. Zaten yazacakta bişey yok çünkü bir diş ağrısı sardı ki beni bırak bakım yapmayı yüzümü yıkamaya üşenir olmuştum. Neyse gittim dişçiye zar zor çekine çekine,çünkü en korktuğum şey diş yapılırken boğulmak :KK43: Neyse ben çeksede kurtulsam derdindeyken dişçi arkadaş yok kanal lazım,yok diş erimesi var, şu bu derken bağladı beni. Bugün kanal yapacak bakalım. İnşallah bir an önce olur biterde ben hem korkumdan hemde şu bakımsız günlerimden kurtulurum :KK43:
çok çok geçmiş olsun canım
korkma tatlım dişçiden ben de çok korkuyorum ama her seferinde korktuğum kadar kötü hisetmiyorum şükür ki :)
bikaç gün sonra mis gibi tertemiz dişlerin olunca bakımına devam edersin :KK66:

çok çok geçmiş olsun canım
korkma tatlım dişçiden ben de çok korkuyorum ama her seferinde korktuğum kadar kötü hisetmiyorum şükür ki :)
bikaç gün sonra mis gibi tertemiz dişlerin olunca bakımına devam edersin :KK66:
Çok teşekkürler :)
Zaten sonunu düşünüp kendimi rahatlatıyorum bende :)

hoşgeldiinnn :KK28:
lazer epilasyon sanırım bi kadının kendine yapacağı en büyük iyilik azıcık maddiyatı toparlayalım ilk işim epilasyona gitmek, hele evlendikten sonra ağda falan zor olmaya başladı :KK43:
10 kilo fazla ve önünde kocaaaaaa bi 8 ay fazlasını bile verebilirsin merak etme dünyalar güzeli de bi gelin olursun
Allah tamamına erdirsin bu arada :KK36:

ayy cok teşekkür ederim. sporla da destekliyorum inş. kilolu olunca eşime haksızlık edermişim gibi geliyo. misal şimdi bi atlet giydiğimde hemen göbeğim cıkıyo cirkin bi görüntü oluyo. yani ben evli olduğumda eşimin yanında atlet giymem bu sebeple cünkü kendimi kötü hissederim kendime güvenim olmaz. o yüzden de kat kat giyinirim :KK43:

dedim en iyisi şimdiden kalıcı olarak zayıflıyayım hem eşimin güzel görmesi icin hemde kendi mutluluğum icin :KK66:

Dün hiç bişey yapamadım yengem çağırdı. iş çıkışı oraya gittim ve dolma sardık ve gece orda kaldım :KK43:

bişey sorcam; bacaklarımda tüy yokken dahi bacaklarım pürüzlü oluyo ellediğimde. o neden öyle oluyo acaba ? çözümü nedir?

Kızlar Merhaba;
Bu konunun bütün sayfalarını tek tek okudum ve üyeliğe karar verdim.Çok samimi ve içten geldiniz bana :) Bakımlı olmanın bir kadın için çok önemli oldugunu düşünüyorum.Zaten özsaygısı olan bir insan bakımlıdır diye düşünüyorum..
Merhaba, hoşgeldin.
Topiğimizin kurucusu simsims simsims bu aralar sırra kadem bastı, ama bizler buradayız ve yeni bir arkadaşımızı görmek çok güzel.
Gerçekten de dediğin gibi. Kendini, çevreni, hayatını bakımlı, özenli ve temiz tutmak bir insanın kendine yapacağı en iyi şey.

Göz altı morluklarımdan kurtulmak istesemde henüz onlar için bir şey yapmıyorum. Önerilere açığım.
Öncelikle merhaba.
Ben gözaltı morlukları için ısıtılmış temiz bir havlu, taze soyulmuş salatalık kabuğu ve siyah çaya batırılmış pamuk üçlüsünden birini kullanıyorum. Bir de özellikle göz altlarınıza gül suyuyla tampon yapabilirsiniz.

Öncelikle merhaba.
Ben gözaltı morlukları için ısıtılmış temiz bir havlu, taze soyulmuş salatalık kabuğu ve siyah çaya batırılmış pamuk üçlüsünden birini kullanıyorum. Bir de özellikle göz altlarınıza gül suyuyla tampon yapabilirsiniz.

ay bende yakın zamanda ıspartadan geldim :) kocaman bi sepet güllü şeyler getirdim :) nası tampon yapılabilir mesela.

ay bende yakın zamanda ıspartadan geldim :) kocaman bi sepet güllü şeyler getirdim :) nası tampon yapılabilir mesela.
Oooo çok iyidir, hakiki güldür onlar. Şu makyaj temizleme pamuğuna bir miktar gül suyu döküp ben pat pat hafifçe vuruyorum göz altlarıma. Gerçekten işe yarıyor. Hem rahatlatıyor, ben aynı zamanda tonik olarak da gül suyu kullanıyorum. Rosense'in fısfıslı şişeleri var, tavsiye ederim.

Oooo çok iyidir, hakiki güldür onlar. Şu makyaj temizleme pamuğuna bir miktar gül suyu döküp ben pat pat hafifçe vuruyorum göz altlarıma. Gerçekten işe yarıyor. Hem rahatlatıyor, ben aynı zamanda tonik olarak da gül suyu kullanıyorum. Rosense'in fısfıslı şişeleri var, tavsiye ederim.

cok sağolun. bide benim bacaklarımda pürüzsüzlük var yani elledigimde sanki tüy varmış gibi bi pürüz oluyo buda beni rahatsız ediyo.
bi yerde okumuştum gül suyu vücudu rahatlatır diye. sizcede faydası olur mu?

cok sağolun. bide benim bacaklarımda pürüzsüzlük var yani elledigimde sanki tüy varmış gibi bi pürüz oluyo buda beni rahatsız ediyo.
bi yerde okumuştum gül suyu vücudu rahatlatır diye. sizcede faydası olur mu?
Evet. Bir de bulabilirseniz, parabensiz gül özlü vücut losyonu deneyebilirsiniz, ya da zeytin yağlı. İkisi de iyi gelecektir. O elinize gelenler tüyden ziyade ölü deridir. Ben saf zeytinyağlı sabunla kese yapıyorum, haftada iki kere. Bir kere de yüzümü keseliyorum, siyah noktalarım için.

Evet. Bir de bulabilirseniz, parabensiz gül özlü vücut losyonu deneyebilirsiniz, ya da zeytin yağlı. İkisi de iyi gelecektir. O elinize gelenler tüyden ziyade ölü deridir. Ben saf zeytinyağlı sabunla kese yapıyorum, haftada iki kere. Bir kere de yüzümü keseliyorum, siyah noktalarım için.

direk zeytinyağlı sabunu bacağınıza mı sürüyosunuz ? bide köpüklendikten sonra mı ? ben mesela duş jeli kullanıyorum köpüklüyorum tüm vücudumu . bu durumda en son mu sabunlaniim. yaa kuusra bakmayın böyle şeyleri pek bilmiyorum da biri bişiler diyince hemen sorgu suale tutuyorum :eek:

direk zeytinyağlı sabunu bacağınıza mı sürüyosunuz ? bide köpüklendikten sonra mı ? ben mesela duş jeli kullanıyorum köpüklüyorum tüm vücudumu . bu durumda en son mu sabunlaniim. yaa kuusra bakmayın böyle şeyleri pek bilmiyorum da biri bişiler diyince hemen sorgu suale tutuyorum :eek:
Yok hiç önemli değil. Ben duş jeli kullanmıyorum. Dalan'ın zeytinyağlı banyo sabununu bir de internetten aldığım yine saf zeytinyağlı sabun var onları kullanıyorum. Sabunu hafifçe ıslatıyorum keseye sürüyorum sonra da cildimi zedelemeden keseliyorum. Vücudumu sabunlamak için de yine banyo lifini sabunluyorum, cildimi yıkıyorum. Önemli olan ölü deriyi atmanız, bence önce ya da sonra fark etmez.

Yok hiç önemli değil. Ben duş jeli kullanmıyorum. Dalan'ın zeytinyağlı banyo sabununu bir de internetten aldığım yine saf zeytinyağlı sabun var onları kullanıyorum. Sabunu hafifçe ıslatıyorum keseye sürüyorum sonra da cildimi zedelemeden keseliyorum. Vücudumu sabunlamak için de yine banyo lifini sabunluyorum, cildimi yıkıyorum. Önemli olan ölü deriyi atmanız, bence önce ya da sonra fark etmez.

hmm cok teşekkürler verdiginiz bilgiler için :)

Merhaba Kızlar :) Hayırlı akşamlar öncelikle.. bu alanı çok sevdim yazıları üşenmeden okudum. okudukça okuyasım geldi hepsi benden seyler :) bende 24 yaşındayım 3 senedir çalışıyorum proje sorumlusuyum mezun olup işe başlayanlardanım yani :) bir yerlere gelmek için felaket efor sarf ediyorum kendimce tabi ki bu :) bu da beni yoruyo kimi zaman bi bakıyorum kendimle hiç ilgilenmemişim :/ önceden olsa kendim için hep bişeyler yapardım. bir ara spora yazıldım hafifletmek yerine o da yordu beni nedense :/ şimdi okuyorum da yazılarınızı ne güzel şeyler yapıyorsunuz imrenmedim değil hemen bende yazmalıyım dedim :) konuşmak,kendimle alakalı birşeyler yapmak bana da iyi gelir umarım :/

Diş sıkıntısından ayın 17 sine kadar kurtuldum şükür. Aslında koltuğa oturunca o kadar korkacak bişey olmadığını anlıyorsun ama psikolojik yine de :)
bayangezenti bayangezenti ben ce bacaklarını bol bol kesele. Birde ben normalde epilatörle aldığım halde arada traş ediyorum. Batıkları yok ettiğini düşünüyorum.
marilyn monroe marilyn monroe simsims simsims nerede hakikaten?

Diş sıkıntısından ayın 17 sine kadar kurtuldum şükür. Aslında koltuğa oturunca o kadar korkacak bişey olmadığını anlıyorsun ama psikolojik yine de :)
bayangezenti bayangezenti ben ce bacaklarını bol bol kesele. Birde ben normalde epilatörle aldığım halde arada traş ediyorum. Batıkları yok ettiğini düşünüyorum.
marilyn monroe marilyn monroe simsims simsims nerede hakikaten?
Bir süredir konuşmadık, yakında dönecektir :KK24:

X