ay bu topiği cok sevdim :) bende 25 yaşında nişanlı bi kızım. açıkçası öyle makyajla kremlerle filan çok işim olmazdı son 1 seneye kadar. kızsal mevzulara cok sonradan daldım ben
örn; çanta bile takmaya ünideyken başladım oda çapraz takılan çantalardı en fazla
neyse tabi şimdi daha hanım hanımcık olmaya başladım. gectigimiz ay lazer epilasyona başladım tüm vücut için. muhteşem bişi bu lazer ya
şu sıralar yaptığım şey özellikle bacaklarımı düzenli olarak nemlendirmek. doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama şöyle söyliim bacaklarımın pürüzsüz olması icin düzenli nemlendirici kullanmam gerektigini söylediler bende dove nemlendirici krem aldım. aslında niveanın duştayken durulanabilen badem yağlı nemlendirici kremini kullanıyodum ama lazer yapan kız yağlı nemlendirici kullanmamamı söyledi.
bide saçlarıma badem yağı, hint yağı, susam yağı, çam terebentin yağını karıştırıp sürüyorum.
bide günlük en az 2lt su içme olayına başladım ki 10 kilo fazlam var umarım agustosa kadar verebilrim. ( gelinlik içinde kuğu gibi olmam lazım diimi ama
)