Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

selam arkadaşlar,
bugün monoton bir gün olacak sanırım,
kızım biraz keyifsiz, o rahatsız olunca benim de bir şey yapacak gücüm olmuyor.
dün sipariş ettiğim ürünlerim geldi, peeling de tonik de hoşuma gitti ilk kullanımda,
bir de dayanamayıp bir elbise sipariş ettim, boydan elbise pek giymem umarım bedenim tutar çok hoşuma gitti çünkü ürün.
dün kış için biraz hazırlık yapıp buzluğa koydum.bugün de pazara gidip bir şeyler almayı planlıyordum ama çocuktan ötürü çıkamayacağım, sıcak iyice etkilemesin.
spor yapmayı ban da sevdirin yaa, ne olur.
çok istiyorum ama sevemiyorum, sıkılıyorum.
eylülde ben de yüzme kursu düşünüyorum bakalım nasıl olur.
fiziksel olarak bir şikayetim yok ama sıkılaşmaya ihtiyacım var.
bir de bu hafta neredeyse hiç kitap okumadığımı fark ettim ben de.
okumayı seven insanlarla karşılaşmak hoşuma gitti burda.

alıntı yapmadım ama sevgili aşkımınaşkıyım,
başınız sağolsun. inşallah tez zamanda toparlanırsınız ailecek.

Kizlar acil durum sinirden oturdum agliyorum
kasimi alayim derken tam kavis kisminda baya bi girdim eski cizik modasi vardi ya.onun gibi oldu. napicam ben goz kalemi gunluk idare eder ama deniz de napicam ne surebilirm oraya yardim edin lutfen :KK61:

kasimi alayim derken tam kavis kisminda baya bi girdim eski cizik modasi vardi ya.onun gibi oldu. napicam ben goz kalemi gunluk idare eder ama deniz de napicam ne surebilirm oraya yardim edin lutfen :KK61:

sarımsak sürebilirsiniz ya da badem yağı. zaten çok geçmeden toparlar kendini. :KK66:

selamlar hanımlar ben de katılmak isterim aranıza. bir süredir ben de kendini salanlardanım fakat şu sıcaklarda canım hiçbir şey yapmak istemiyor :KK42:

Sabırdan başka yolu yok maalesef. Uygun zamanlarda sarımsak, geceleri de badem yağı sürebilirsin.

sarımsak sürebilirsiniz ya da badem yağı. zaten çok geçmeden toparlar kendini. :KK66:

selamlar hanımlar ben de katılmak isterim aranıza. bir süredir ben de kendini salanlardanım fakat şu sıcaklarda canım hiçbir şey yapmak istemiyor :KK42:

Hoşgeldin sos,nasılsın?

Bakım işleri benden de o kadar.

Sabırdan başka yolu yok maalesef. Uygun zamanlarda sarımsak, geceleri de badem yağı sürebilirsin.

Hoşgeldin sos,nasılsın?

selam laviş :KK25:

iyiyim sen nasılsın? biz zaten pek çok noktada birleşiyoruz seninle :KK53:

Arkadaşlar bugün la senzadan iç çamaşırı aldım fuşya pembe taşlı acayip sexi ay nasıl hoşuma gitti bide lacivertini beğendim yarın alıcam.renkli olunca bayıldım hep ten rengi alıyordum.bady shopa gitti o dediğiniz ayak kremine baktım 29liraymış param az kaldığı için yarına erteledim ayak kremini hergün sürmekmi gerekiyor ?biraz pahalı geldi.sonra pazara gittim bişeyler alıp geldim, epilasyonu yarına erteledim Aslan burcu böyle tembel oluyo işte

Tesekkur ederim badem.yagi.yok ama sarimsak deneyecegim.. :-(
Bu arada hosgeldin burada.motive olup yaparsin umarim faydali olur.

Hoşgeldin sos,nasılsın?

Sarimsak sureyim ikinizde sarimsak demissiniz. sinirle is yapinca boyle oluyo demekki..tesekkur ederim canim.

Tesekkur ederim badem.yagi.yok ama sarimsak deneyecegim.. :-(
Bu arada hosgeldin burada.motive olup yaparsin umarim faydali olur.

Sarimsak sureyim ikinizde sarimsak demissiniz. sinirle is yapinca boyle oluyo demekki..tesekkur ederim canim.

hoşbuldum :KK19: umarım sarımsak işine yarar. benim yaramıştı.benimse fiziğimden çok ruhumu bakıma almaya ihtiyacım var. bunu ise nasıl yapacağımı bilmiyorum:KK17:

Son düzenleme:
selam laviş :KK25:

iyiyim sen nasılsın? biz zaten pek çok noktada birleşiyoruz seninle :KK53:

Tarzımız bir kuzum:KK70:

Arkadaşlar bugün la senzadan iç çamaşırı aldım fuşya pembe taşlı acayip sexi ay nasıl hoşuma gitti bide lacivertini beğendim yarın alıcam.renkli olunca bayıldım hep ten rengi alıyordum.bady shopa gitti o dediğiniz ayak kremine baktım 29liraymış param az kaldığı için yarına erteledim ayak kremini hergün sürmekmi gerekiyor ?biraz pahalı geldi.sonra pazara gittim bişeyler alıp geldim, epilasyonu yarına erteledim Aslan burcu böyle tembel oluyo işte

Ben o kremi bilmiyorum ama new age adlı bir ayak kremi aldım yakınlarda, çok memnun kaldım.
Yine Üresal forte var eczaneden alabilirisin, pamuk gibi yapıyor.
IMG_0261.JPG

Yine shea butter yağ da kullanabilirsin. Tabii Body shop'taki ürünü de deneyebilisin ben alternatif söyledim uygun fiyatlı:KK66:

Keske miiii? derim :) nefret ediyorum burdan canim.. neyse cok sukur az kaldi kurtuluyorum burdan insallah su sevgilim bi gelsin askerden hayirlisiyla insallah evlenip doooogru istanbula canim :)
anaaa gelin geliyo desenize :)
ya canim kendi ulken gibisi var mi.. tamam burasi iyi hos düzen var rahatlik ozgurluk standartlar var falan filan ama hayat yok. soyle cikip da bi sahile gideyim hava alayim diyebilecegimiz bi yer yok. filamanlar turkleri bu zamana kadar hep cahil gordu öcü gibi gördü irkcilik desen almis basini gidiyor..

burdakiler alismis bu rahatliga belcikadan gayet memnunlar.. ama ben sevmiyorum ben turkiyeye geldigimde kendimi rahat hissediyorum..
her yanı cennet bahçesi buranın yaa yani tamam kötü yanlarıda yok değil ama ben hiç hayal edemiyorum yurt dışını, belki 1-2 gün :)
Kayınvalidem bile benden daha bakımlı daha güzel giyiniyo dolabımda hiç etek yok etek alıcam yavaştan sanki erkek çocuğuyum ya

al canım destekliyorum : ) kadına en çok yakışan şeylerin başında etek,elbise ve topuklu ayakkabı var bence ; )
bende şu yeniden aldığım kilolarımı tamamen vermeyi beklemeden alacağım ama hoşuma giden şeyler olmalı diye bekliyorum.. gerçekten bir kadın için gerekli bunlar :)
inan bana yurt disinda yasamak sanildigi kadar guzel birsey degil... orasi cennet degil yani..
yani tabiiki iyi yonleri de var bana kattigi cok seyler var mesela ben 20 yilimi orada gecirdim simdi 21 yasindayim ve tam zamaninda geri dondugumu dusunuyorum. oradan alacagimi aldim farkli farkli insanlarla bir arada yasamak o kulturlerle bir arada buyumek karakterime cok olumlu bir sekilde yansidi.. cok farkli insanlarla tanistim her dinden her irktan ufkum genisledi.. bircok yabanci dil ogrendim amaa gel gor ki her zaman ikinci sinif vatandas oluyorsun.. evini sana satmak istemezler, ise seni almak istemezler, kaliteli okuldan seni gondermek isterler, 2,5 yasinda okula basliyorsun ve daha dilini tam bilmediginden ve de kotu bir ogretmene denk geldiysen psikolojik travma yasiyorsun.. benim kuzenim tuvaletinin geldigini soyleyememis yabanci dilde bunun uzerine ogretmeni onu tuvalete kilitlemis... cocuk 2,5 yasinda oyle bir travma yasadi ki kendini o dile tamamen kapadi yasi 5 olmasina ragmen hala yabanci dil konusamiyor anlasa da konusmuyor.... boyle yani kendini kabul ettirme cabasi icindesin hep.. inan insan ulkesine gelince evinde hissediyor kendini..
her ne kadar olumlu şeyler bulunup çıkarılacak bile olsa ki bu bazen çok uğraştırır, insan gurbette zor şeyler yaşıyor.. yaşamadım ama insan hissediyor işte dinlediklerinden öğrendiklerinden

Evet özellikle banyo öncesi uğraşıyor insan ve sonrasında çıkmadığını farkedince çok sinir edici Allah kabul etsin diyorum:KK17::KK53:
aynen canım banyo öncesi uğraştırmasına rağmen sonradan mutlaka hayal kırıklığına uğruyorum..
her insanın hobisi olmalı bu hayatta.. yapmaktan keyif duydugu yaparken zamanı unuttugu bir hobisi, hatta bir çok.. herkesin kendi bütçesine göre.. benim de yapmak isteyip erteledigim birçok şey vardı.. mesela dikiş ögrenmek mesela kaneviçe, goblen yapmak ve bunları çantalara, elbiselere,tshirtlere,kazaklara uygulamak gibi.. mesela tango dersleri almak(hala eşimi ikna edemiyorum,sanırım bu hayellerde kalıcak) yüzmeye,yogaya tekrar başlamak ve resim yapmak bunlar benim hayatıma almak istedigim güzel renkler.. ve erteleyerek bugünlere kadar hayal olarak kaldılar.. çok uzun bir süredir monoton bir hayatım var.. sabah kalk işe git gel yemek yap temizlik vs tv izle nete bak uyu hatta şu an izinliyim vaktim bol ama çalıştıgım zamandan çok bi fark yok.. tam bir robot gibiyim yani.. hergün diger günlerin aynı,monoton.. bu aralar çok fazla kadınlar kulübü takılıyorum vakit boş olunca böyle dolduruyorum ve kitap okumak yerine internet okuyormuşum bunu fark ettim :-)internette bu kadar vakit harcamak aynı tvde zaman öldürmeye benzedi..ve karar verdim kendime ve hobilerime daha fazla vakit ayırmaya.. bu arada tabiki geziyorum, tabiki sinemaya ,yemege gidip sevdiklerimle vakit geçiriyorum ama benim dedigim şey daha farklı,bana özel.. sadece benim için.. neyse sonunda karar verip gittim alışverişe 3 kitap, 2 (kaneviçe mi goblen mi bilmiyorum) elişi aldım.daha önce hiç yapmışlıgım yok bu arada..hevesle başladım bakalım.. bu arada kasımda resim ve dikiş kursuna başlıyorum,bir de yüzmeye yazılırsam benden mutlusu yok..vücudumuza saglık besleyinip,spor yaparak iyi bakarken,ruhumuzu da unutmayalım,onu da besleyip, iyi bakalım :KK36:

Eki Görüntüle 1222866
kitap okumaya bayılırım epeydir bu konuda da tembelliğe başlamışken kendimi kaptırmıştım ki annemin bir sözüyle hevesim kırıldı ama yeniden başlayacağım :) sağol canım bu arada son zaman aklımda olsa da üstünde durmadığım hobi konusunu hatırlattın
Bunlara kesinlikle benim de çok ihityacım var. Ben de eşim de öğretmen, yakında bizim stresli hayatımız başlıyor, 10 gün kaldı. Eşim bu yıl 8-17 çalışacak ve 2 gün pansiyon görevi olacak. Yani iki gece evde yalnız olacağım.
Kışın en sevdiğim şeylerden biri puzzle yapmak. Kitap okumadan geçen hayat dilimim yoktur sanırım (Kitap okumak zaten hobi olmadığına göre:KK66: Dizilerim var, tekrar profosyonel film izlemek istiyorum. Kuran-ı Kerim okumayı yeni yeni öğreniyorum, ilerletmek istiyorum.

Spora yazılacağım. Haftada 3 gün spor, 2 gün yüzmeye gitmeyi planlıyorum. Spora Eylül'de başlayacağım, yüzmeye de Kurban bayramı sonrası. Açıktan sınavsız 2. üniversiteye mi başlasam, ne yapsam.
sınavsız ikinci üniversite olabilir bak ama tabii kendini de yıpratmayacaksan.. :)

selam arkadaşlar,
dün sipariş ettiğim ürünlerim geldi, peeling de tonik de hoşuma gitti ilk kullanımda,
bir de dayanamayıp bir elbise sipariş ettim, boydan elbise pek giymem umarım bedenim tutar çok hoşuma gitti çünkü ürün.
dün kış için biraz hazırlık yapıp buzluğa koydum.bugün de pazara gidip bir şeyler almayı planlıyordum ama çocuktan ötürü çıkamayacağım, sıcak iyice etkilemesin.

canım bu spor konusunu da açarız fikirler ediniriz :) bende kendime göre fikirler üretiyorum toparlarız beraber :) yarış yaparız olmadıı

buraya gelmen iyi olmuş canım benimde canım istemiyordu sırf burada sohbet ediyorum konum olsun diye kendimi kandırıp coştuğum oluyor :)
bende taş takıntısı var zatii :) taşlıysa olay bitmiştir :) güle güle giy canım
hoşbuldum :KK19: umarım sarımsak işine yarar. benim yaramıştı.benimse fiziğimden çok ruhumu bakıma almaya ihtiyacım var. bunu ise nasıl yapacağımı bilmiyorum:KK17:
gel gel merak etme burda her türlü bakım var

Sabah hastanede yorulmuştum bir de erken kalktım 4 saat uykuyla çoğunlukla da aç dolandım akşam da azıcıkın göbek atınca öldüm bittim şimdi okuyup cevaplarken bile yoruldum :KK70:
dün gece ojemi sürdüm tüylerin gerekli olan kısmını hallettim ve duş keyfinden sonra günü bitirdim..
sabah erkenden uyandm ikinciye uyudum mu uykum ağır olacak diye bi daha tam dalamadım uykuya.. Hastanede kontrolüm vardı
yarasa kol bej rengi üstünde turuncu ve mavi tüy deseni olan bluzumu giydim yeni aldığım mavi kalemimle göz makyajımı yaptım saçımı düzleştirdim dudaklarıma da vişneli nemlendiricimi sürdüm ve çıktım evden :) sahil yolu boyunca güzel hayaller kurdum ve bol bol gülümsedim.. o tarafların lüxlüğünden değil belki denizin ve bazı eski binaların verdiği hissiyattan.. doktorumla iyi bir sohbetim bile oldu :) daha sonra biraz daha farklı bir güzergahla geri geldim mahalleye ve 8-9 gündür görmediğim sevdiğim bir bebişi görmeye gittim orada bir de dedikodu ettik.. ama ben de yorgunluktan bittim :) risk alıp dün gece oje sürdüm bu gece yorgunum ama yarın çıkarıcam bakalım bir dahakine alta şeffaf süreceğim onu aramaya üşendiydim akşam :KK70: :KK70:

Tarzımız bir kuzum:KK70:

Ben o kremi bilmiyorum ama new age adlı bir ayak kremi aldım yakınlarda, çok memnun kaldım.
Yine Üresal forte var eczaneden alabilirisin, pamuk gibi yapıyor.
IMG_0261.JPG

Yine shea butter yağ da kullanabilirsin. Tabii Body shop'taki ürünü de deneyebilisin ben alternatif söyledim uygun fiyatlı:KK66:
Ay canım çok teşekkürler alırım tabi iyi oldu söylediğin sen hergün sürüyormusun

Iyi geceler herkese.. Kasim gitti diye moralim bozuk hala ama bugun yaptiklarimi yazaym.gerci pek.bisey yapmadim.
Spor yaptim , dusumu aldim
Aksam kv ye gitcektik makyajimi yaptim giyindim gittik geldik. Bugun.daha bisey yapamam. insallah su kasim pazara kadar uzar biraz..

Yok her gün gerek kalmıyor. Bunu haftada 2 falan, günlük de neutrigina sürüyorum. Gerçi o da her gün değil ama:KK53:
Ay iyi bari çünkü Vazalinden nefret ediyorum yapış yapış yağlı sürmeyincede pırtık pırtık oluyo uyuz oluyorum yarın eczaneden alıcam tatlım umarım memnun kalırım

Bunlara kesinlikle benim de çok ihityacım var. Ben de eşim de öğretmen, yakında bizim stresli hayatımız başlıyor, 10 gün kaldı. Eşim bu yıl 8-17 çalışacak ve 2 gün pansiyon görevi olacak. Yani iki gece evde yalnız olacağım.
Kışın en sevdiğim şeylerden biri puzzle yapmak. Kitap okumadan geçen hayat dilimim yoktur sanırım (Kitap okumak zaten hobi olmadığına göre:KK66: Dizilerim var, tekrar profosyonel film izlemek istiyorum. Kuran-ı Kerim okumayı yeni yeni öğreniyorum, ilerletmek istiyorum.

Spora yazılacağım. Haftada 3 gün spor, 2 gün yüzmeye gitmeyi planlıyorum. Spora Eylül'de başlayacağım, yüzmeye de Kurban bayramı sonrası. Açıktan sınavsız 2. üniversiteye mi başlasam, ne yapsam.

Sims bu arada senin kedin mi var?
2 üniversite iyi fikir ne okumak istiyorsun? evet canım yavruyken sokaktan aldıgım bir ankara kedim var : )

selam arkadaşlar,
canım geçmiş olsun,umarım şimdi daha iyidir kızın :nazar: ben de yürüyüş ve fitnestan sıkılıyorum.. bana rekabet gerkiyor sporda veya yüzme :KK66:

canım ben de badem ve sarımsak ı biliyorum sadece..

canım ben ayak peelingini aldım 19 tl 2.si %50 indirimdeydi.sanırım bitmiş.. arada takip eder kampanyadan alırsın hem ayak peelingini hem kremini.. ben de şuan sally hansen ayak kremi var.. yatmadan aklıma geldikçe sürüyorum..

aramıza hoşgeldin canım : )

X