Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Cok harika bi moodum vardi bugun kalktim kahvaltimi yaptim sagliklica. Sporumu yaptim dusumu aldim kiii o fena telefon caldi kahretmesin ki kaynanam aradi. Aksama cagriyomus ben arayip cevap vercem ne dicem bilemedim. tuy uzatiyodum tatil oncesi almak icin. butun planim bozuldu suanda.. arayip ne dicem bilmiyorum hic istemiyorum ben yok diyince kotu ben oluyorum :KK61:

Şeffaf da çıkar herhalde hepten mi çıkmıyor parıltı mı hissediyorsun :KK8:
aynen canım bazen zar zor o anda çıkarıyorum ertesi gün bir bakıyorum parlıyor orada göz kırpıyor resmen.. bazen tamamen çıkarmam gerekiyor
Cok harika bi moodum vardi bugun kalktim kahvaltimi yaptim sagliklica. Sporumu yaptim dusumu aldim kiii o fena telefon caldi kahretmesin ki kaynanam aradi. Aksama cagriyomus ben arayip cevap vercem ne dicem bilemedim. tuy uzatiyodum tatil oncesi almak icin. butun planim bozuldu suanda.. arayip ne dicem bilmiyorum hic istemiyorum ben yok diyince kotu ben oluyorum :KK61:
ne desem bilemedim hem zaten akşam oldu hem de bu konularda yorum yapamam ben

bugün uzun bir aradan sonra bakım yaptım kendime :KK48: 15 gün olmuştu kendime bakmayalı :KK53:
kahve telvesi maske yaptım
oje sürdüm
manikür pedikür yaptım
duş aldım
saçlarımı yaptım
ohhh bee çirkin kadın yoook bakımsız kadın varr:KK36: :KK70:

bugün uzun bir aradan sonra bakım yaptım kendime :KK48: 15 gün olmuştu kendime bakmayalı :KK53:
oje sürdüm
manikür pedikür yaptım
duş aldım
saçlarımı yaptım

Ohh sefan olsuun canim sihatler olsuun :)

Kızlar şeffaf maskarayı biliyor musunuz kullandınız mı sizce nasıldır nedir :) :)
Bi deee oje konusuna gelelim aslında ojeyi çok severim ama çıkarmam gerektiğinde çıkmadığından süremiyorum yaa acil durumlar için nasıl çıkarabilirim :/
canım şeffaf maskara hani banyodan çıkınca kirpiklerin ıslak ve uzun olur ya,öyle bir etki veriyor.. oje ise ben ojemi sürmeden önce baz şeffaf oje kullanıyorum,sonra oje ,sonra da kurutucu ve parlaklık veren şeffaf bir oje sürüyorum.artık her markada var base ve top ojeler : )eger koyu renkler zor dersen, pembe renkleri denersen çok rahat kullanırsın canım :KK15:

Bugün kil tüy ne varsa halledicem insallah :) yuzumle baslayip aksama dogru agda yapicam heryere kizlarr pofff :110:
size once x10 aynamla cimbizimdan bahsedeyim. Bu ayna sayesinde yuzumun heryerini cok iyi goruyorum carpi 10 dusunun cok yakin gosteriyor bulabilirseniz mutlaka alin.
merhaba canım, hoşgeldin :KK24:

uzunca bir zamandır (7 ay kadar)saçlarımı dahi taramıyordum.. ctesi günü saçlarımı taradım hatta bir adım öne gidip saçlarımı düzlestirdim.. sonra gözlerime far sürdüm dudağıma parlatıcı..
aynada ki beni görünce içim ısındı biraz. pazar günü bişşe yapmadım salı bişşe yapmadım ( duş haricinde)
bugün kitap okumak istiyorum ama anneme gitmeliyim. kaçta evime geçerim biilmiyorum :KK43:
tad 'ım yok.. kayınvalidemi kaybettik kötü bir kaza sonucu:KK43: kendisi bana çok iyiydi..
eşim çok kötü bir dönem geçirdi.. hala iyi değil. görümcem öyle çünkü annemin yanındaydı kaza sonucu
o nu toparlamaya çalış bunu toparla o na güçlü görün buna güçlü ol derken.. bi baktım ki ben benden çıkmışım.
mutsuz tadsız gülmeyen bir insan olmuşum
başınız sagolsun canım.. zor zamanlar geçirmişsiniz ve geçiriyorsunuz.. Allah sabır versin.. burası sana moral olsun,gel burda beraber güzelleşelim,bakımlar yapalım, paylaşalım:KK19:

oje sürdüm
manikür pedikür yaptım
duş aldım
saçlarımı yaptım
hoşgeldin canım :KK25:harikasın , kesinlikle öyle biz bakımlı ve güzel kadınlarız:KK70:

Hosbulduk canim :KK52:

Canim su kucuk onizlemeli resimleri nasil yapiyosun ya ben yapamadim bi turlu?
canım ben fotoları cepten mailime yolluyorum o sırada soruyor büyüklügünü ben de en küçük boyutunu seçiyorum,mailden indirip paylaşıyorum..

hoşgeldin canım :KK25:harikasın , kesinlikle öyle biz bakımlı ve güzel kadınlarız:KK70:

canım ben fotoları cepten mailime yolluyorum o sırada soruyor büyüklügünü ben de en küçük boyutunu seçiyorum,mailden indirip paylaşıyorum..

hadi yaa bende bi deniyim canim olur umarim

Ben bugün neler yaptım :
Aslında pek bişey yapamadım.
Sporumu yaptım duşumu aldım..
Oje çıkartcak enerjim yok o derece enerjimi sömürdüler :KK11:

aynen canım bazen zar zor o anda çıkarıyorum ertesi gün bir bakıyorum parlıyor orada göz kırpıyor resmen.. bazen tamamen çıkarmam gerekiyor

ne desem bilemedim hem zaten akşam oldu hem de bu konularda yorum yapamam ben
Zaten atlattık şimdilik..Sağol canım. Gitmek istemedim gitmedim.

canım şeffaf maskara hani banyodan çıkınca kirpiklerin ıslak ve uzun olur ya,öyle bir etki veriyor.. oje ise ben ojemi sürmeden önce baz şeffaf oje kullanıyorum,sonra oje ,sonra da kurutucu ve parlaklık veren şeffaf bir oje sürüyorum.artık her markada var base ve top ojeler : )eger koyu renkler zor dersen, pembe renkleri denersen çok rahat kullanırsın canım :KK15:
ben kaş içinde kullanıcam canım o maskarayı fiyatı da internette uygun gibi geldi mağazalara bakiciğim şimdi.. oje önerisi içinde sağol :)
Zaten atlattık şimdilik..Sağol canım. Gitmek istemedim gitmedim.
iyi bari :)

Bugün bişey yapmadım ama yapıcam birazdan yarın doktor kontrolüm var onun için acil bakım yapiciğim :) tüylerle ilgilenilecek, yeni bir kıyafet kombini düşünülecek farklı bir tarz deneyeyim yahuu bir de duş keyfi ardından içime sinerse oje düşünüyorum sonra da yatıcam :)

bugün külkedisi gibiydim resmen.. tatil dönüşü evde her taraf dagılmıştı,yıkanıcak çamaşırlar birikmişti..
bugün neler yaptım:
salonu toparladım
mutfagın fayanslarını sildim,buzdolabını temizledim,bulaşık makinesini çalıştırıp topladım
yatak odasındaki kıyafetlerimi ıvır zıvırı topladım,günlük kullandıgım çantaları boşalttım(fiş vs),nevresimi degiştirdim
banyolar:lavobaları,küvetleri,tuvaletleri temizledim,makyaj malzemelerimi düzenledim
3 kez çamaşır makinesi çalıştırıp topladım
bunları yapmam tüm gün sürdü resmen,yarın süpürüp silme kaldı

sonra el ve ayak ojelerimi çıkartıp duş aldım ve kremlendim..ıslak saçlarıma "Down Under natural's" in argan yagı saç bakım serumunu sürdüm.daha önce elime döküp saçlarımın her tarafına yayıyordum ve yapış yapış oluyordu.meger yanlış yapıyormuşum..geçen gün Ayşenur Yazıcının (argan yagı nasıl uygulanır) videosunu izledim...tavsiye ederim..şu an saçlarım yumuşacık ve parlıyor.. böyle bir gün de geçti işte : )

Merhaba bende size katılmak isterim dün 2gün önce eşimle şiddetli tartışmadan sonra bu hayata sanki eşime ve çocuğuma bakmaya gelmişim gibi hissettim.dün moral bozukluğundan dolayı sadece temizlik yaptım ve bugün kendine gel dedim özgüvenim bitmişti temizlik bitince oğlumla gittim kuaföre zaten bakımlıyım normalde ama 2 aydır salmıştım.bu benim için çok büyük bi sorun.evlenmeden önce şıkır şıkır olan kadın herşeyi erteliyordu.neyse dip boyası ve keratin bakımı yaptırdım yarın epilasyon yaptırıp pazara ve alışverişmerkezine gidicem.iç çamaşırı alıcam.kendim için yaşamaya karar verdim sonrada oğlumla yemek yeriz gezeriz

bugün külkedisi gibiydim resmen.. tatil dönüşü evde her taraf dagılmıştı,yıkanıcak çamaşırlar birikmişti..
bugün neler yaptım:
salonu toparladım
mutfagın fayanslarını sildim,buzdolabını temizledim,bulaşık makinesini çalıştırıp topladım
yatak odasındaki kıyafetlerimi ıvır zıvırı topladım,günlük kullandıgım çantaları boşalttım(fiş vs),nevresimi degiştirdim
banyolar:lavobaları,küvetleri,tuvaletleri temizledim,makyaj malzemelerimi düzenledim
3 kez çamaşır makinesi çalıştırıp topladım
bunları yapmam tüm gün sürdü resmen,yarın süpürüp silme kaldı

sonra el ve ayak ojelerimi çıkartıp duş aldım ve kremlendim..ıslak saçlarıma "Down Under natural's" in argan yagı saç bakım serumunu sürdüm.daha önce elime döküp saçlarımın her tarafına yayıyordum ve yapış yapış oluyordu.meger yanlış yapıyormuşum..geçen gün Ayşenur Yazıcının (argan yagı nasıl uygulanır) videosunu izledim...tavsiye ederim..şu an saçlarım yumuşacık ve parlıyor.. böyle bir gün de geçti işte : )
oku oku yoruldum valla :) dopdolu geçmiş maşallah

Merhaba bende size katılmak isterim dün 2gün önce eşimle şiddetli tartışmadan sonra bu hayata sanki eşime ve çocuğuma bakmaya gelmişim gibi hissettim.dün moral bozukluğundan dolayı sadece temizlik yaptım ve bugün kendine gel dedim özgüvenim bitmişti temizlik bitince oğlumla gittim kuaföre zaten bakımlıyım normalde ama 2 aydır salmıştım.bu benim için çok büyük bi sorun.evlenmeden önce şıkır şıkır olan kadın herşeyi erteliyordu.neyse dip boyası ve keratin bakımı yaptırdım yarın epilasyon yaptırıp pazara ve alışverişmerkezine gidicem.iç çamaşırı alıcam.kendim için yaşamaya karar verdim sonrada oğlumla yemek yeriz gezeriz
işte buu :) canım ne çok sevindim senin adına :) kadın olmak zaferdir :KK70:

işte buu :) canım ne çok sevindim senin adına :) kadın olmak zaferdir :KK70:
Teşekkürederim ama ben Aslan burcuyum yani iki işi bi arada halledemiyorum dün yemek ve temizlik bugün güzelleşmek yarın alışveriş epilasyonu eminim cumaya ertelerim dış görünüş aslında çok önemli eşim bile fön çektirdiğimde dışarıda gözlerini benden alamıyor

Valla kizlar onizlemeli resimler koyayim dedim ama bi turlu olmadi.. size kullandigim cok memnun kaldigim bazi urunleri paylasayim istiyorum..

Sacim cok yagli ve ince telli oldugu icin hergun yikiyordum ama eczaneden sampuan aliyorum 1 senedir adi DUCRAY saclarim artik 2 gun yaglanmiyor cok sukurr :)
Ayda 1 sacima maske yapiyorum kucuk tuplerde cok iyi oluyor sacim kendine geliyor: KRUIDVAT (bu markayi ben turkiyede Watsons da cok gordum belki bu maskelerden de vardir)
Banyodan sonra L'OREAL serumunu kullaniyorum sac uclari cok kirikti baya iyi geldi bu serum.
Sacimi duzlestirdikten sonra bazen elektrikleniyor onun icin de elime yine L'OREALin volume sprayini kullaniyorum. Aslinda bunu hacim icin almistim ama neye niyet neye kismet elektriklenmeye sonn :)
El kremim (ben yuzume de suruyorum) cok cok iyi bi krem tavsiye ederim kizlar oda NEUTROGENA
Genital bölge için kullandigim islak mendil LACTACYD (size tavsiyem sakin normal islak mendilleri surmeyin cok sakincali)
Genital bölge icin kullandigim agda bantlari KRUIDVAT ve bebek pudrasi :KK45: ZWITSAL

Koltuk alti terlemesine sonnnnn bunun sayesinde :) AXITRANS (eczaneden alin mutlaka)
Makyaj temizleme pedleri HEMA

ay yoruldum :) simdilik bu kadar kizlaar

Eklentiler

• IMG_3546.JPG
    IMG_3546.JPG
    1,7 MB · Görüntüleme: 115
  • IMG_3538.JPG
    IMG_3538.JPG
    1,8 MB · Görüntüleme: 140
  • IMG_3532.JPG
    IMG_3532.JPG
    1,7 MB · Görüntüleme: 142