Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Arkadaşlar bugün keratin bakımı konuşurken bi üye bana selective amino keratini önerdi 30 lira saçım boyalı uçlar sarı ve çok kötü onun için keratin yaptırdım bugün ama ayrıyettende onu almayı düşünüyorum.araştırdım boyalı ve yanık kuru saçlara çok iyi geliyor http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...tAodhyAAYg&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 burda bulabilirsiniz.ben araştırmadan önce kuaförümden goldwellin şampuanını maskesini ve serumunu aldım oda iyi geliyo ama 137lira verdim geri vericem bu keratin 30lira ve kimse kötü yorum yapmamış bende alıcam sanırım

Ben bugün neler yaptım :
Aslında pek bişey yapamadım.
Sporumu yaptım duşumu aldım..
Oje çıkartcak enerjim yok o derece enerjimi sömürdüler :KK11:
neyseki gitmemişsin canım..
Merhaba bende size katılmak isterim dün 2gün önce eşimle şiddetli tartışmadan sonra bu hayata sanki eşime ve çocuğuma bakmaya gelmişim gibi hissettim.dün moral bozukluğundan dolayı sadece temizlik yaptım ve bugün kendine gel dedim özgüvenim bitmişti temizlik bitince oğlumla gittim kuaföre zaten bakımlıyım normalde ama 2 aydır salmıştım.bu benim için çok büyük bi sorun.evlenmeden önce şıkır şıkır olan kadın herşeyi erteliyordu.neyse dip boyası ve keratin bakımı yaptırdım yarın epilasyon yaptırıp pazara ve alışverişmerkezine gidicem.iç çamaşırı alıcam.kendim için yaşamaya karar verdim sonrada oğlumla yemek yeriz gezeriz
merhaba canım hoşgeldin aramıza : ) aslında bu eşlere teşekkür etmek lazım çünkü bizi kendimize getiriyorlar : ) saçlarınla başlaman harika olmuş ve iç çamaşırı hem yenilenmek hem kendini iyi hissetmek için süper :KK36:

Valla kizlar onizlemeli resimler koyayim dedim ama bi turlu olmadi.. size kullandigim cok memnun kaldigim bazi urunleri paylasayim istiyorum..
harikasın canımmm,güzel paylaşımlar için teşekkürler :KK19:bazı ürünleri ilk kez duydum.. sen yurt dışında mısın?

neyseki gitmemişsin canım..

merhaba canım hoşgeldin aramıza : ) aslında bu eşlere teşekkür etmek lazım çünkü bizi kendimize getiriyorlar : ) saçlarınla başlaman harika olmuş ve iç çamaşırı hem yenilenmek hem kendini iyi hissetmek için süper :KK36:

harikasın canımmm,güzel paylaşımlar için teşekkürler :KK19:bazı ürünleri ilk kez duydum.. sen yurt dışında mısın?

saol canimm :oops:evet canim belçikada yasiyorum malesef :KK42:

maalesef miii? ah keşke desem? : ) yok sen bana bakma gurbet zor özlem, çok oluyor tabi..
Keske miiii? derim :) nefret ediyorum burdan canim.. neyse cok sukur az kaldi kurtuluyorum burdan insallah su sevgilim bi gelsin askerden hayirlisiyla insallah evlenip doooogru istanbula canim :)

Allah kavuştursun canım.. neden nefret ediyorsun?neler yaşıyorsun orda?
ya canim kendi ulken gibisi var mi.. tamam burasi iyi hos düzen var rahatlik ozgurluk standartlar var falan filan ama hayat yok. soyle cikip da bi sahile gideyim hava alayim diyebilecegimiz bi yer yok. filamanlar turkleri bu zamana kadar hep cahil gordu öcü gibi gördü irkcilik desen almis basini gidiyor..

burdakiler alismis bu rahatliga belcikadan gayet memnunlar.. ama ben sevmiyorum ben turkiyeye geldigimde kendimi rahat hissediyorum..

ya canim kendi ulken gibisi var mi.. tamam burasi iyi hos düzen var rahatlik ozgurluk standartlar var falan filan ama hayat yok. soyle cikip da bi sahile gideyim hava alayim diyebilecegimiz bi yer yok. filamanlar turkleri bu zamana kadar hep cahil gordu öcü gibi gördü irkcilik desen almis basini gidiyor..

burdakiler alismis bu rahatliga belcikadan gayet memnunlar.. ama ben sevmiyorum ben turkiyeye geldigimde kendimi rahat hissediyorum..
iki tarafında artıları eksileri var ama haklısn canım hiçbir şey ülkende yaşamaya benzemez..

Kayınvalidem bile benden daha bakımlı daha güzel giyiniyo dolabımda hiç etek yok etek alıcam yavaştan sanki erkek çocuğuyum ya
al canım destekliyorum : ) kadına en çok yakışan şeylerin başında etek,elbise ve topuklu ayakkabı var bence ; )

Son düzenleme:
başınız sagolsun canım.. zor zamanlar geçirmişsiniz ve geçiriyorsunuz.. Allah sabır versin.. burası sana moral olsun,gel burda beraber güzelleşelim,bakımlar yapalım, paylaşalım:KK19:[/QUOTE]
Tesekkur ederim canim. Ates dustugu yeri yakiyor. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. herseye ragmen hayat devam ediyor..

Allah kavuştursun canım.. neden nefret ediyorsun?neler yaşıyorsun orda?
inan bana yurt disinda yasamak sanildigi kadar guzel birsey degil... orasi cennet degil yani..
yani tabiiki iyi yonleri de var bana kattigi cok seyler var mesela ben 20 yilimi orada gecirdim simdi 21 yasindayim ve tam zamaninda geri dondugumu dusunuyorum. oradan alacagimi aldim farkli farkli insanlarla bir arada yasamak o kulturlerle bir arada buyumek karakterime cok olumlu bir sekilde yansidi.. cok farkli insanlarla tanistim her dinden her irktan ufkum genisledi.. bircok yabanci dil ogrendim amaa gel gor ki her zaman ikinci sinif vatandas oluyorsun.. evini sana satmak istemezler, ise seni almak istemezler, kaliteli okuldan seni gondermek isterler, 2,5 yasinda okula basliyorsun ve daha dilini tam bilmediginden ve de kotu bir ogretmene denk geldiysen psikolojik travma yasiyorsun.. benim kuzenim tuvaletinin geldigini soyleyememis yabanci dilde bunun uzerine ogretmeni onu tuvalete kilitlemis... cocuk 2,5 yasinda oyle bir travma yasadi ki kendini o dile tamamen kapadi yasi 5 olmasina ragmen hala yabanci dil konusamiyor anlasa da konusmuyor.... boyle yani kendini kabul ettirme cabasi icindesin hep.. inan insan ulkesine gelince evinde hissediyor kendini..

inan bana yurt disinda yasamak sanildigi kadar guzel birsey degil... orasi cennet degil yani..
yani tabiiki iyi yonleri de var bana kattigi cok seyler var mesela ben 20 yilimi orada gecirdim simdi 21 yasindayim ve tam zamaninda geri dondugumu dusunuyorum. oradan alacagimi aldim farkli farkli insanlarla bir arada yasamak o kulturlerle bir arada buyumek karakterime cok olumlu bir sekilde yansidi.. cok farkli insanlarla tanistim her dinden her irktan ufkum genisledi.. bircok yabanci dil ogrendim amaa gel gor ki her zaman ikinci sinif vatandas oluyorsun.. evini sana satmak istemezler, ise seni almak istemezler, kaliteli okuldan seni gondermek isterler, 2,5 yasinda okula basliyorsun ve daha dilini tam bilmediginden ve de kotu bir ogretmene denk geldiysen psikolojik travma yasiyorsun.. benim kuzenim tuvaletinin geldigini soyleyememis yabanci dilde bunun uzerine ogretmeni onu tuvalete kilitlemis... cocuk 2,5 yasinda oyle bir travma yasadi ki kendini o dile tamamen kapadi yasi 5 olmasina ragmen hala yabanci dil konusamiyor anlasa da konusmuyor.... boyle yani kendini kabul ettirme cabasi icindesin hep.. inan insan ulkesine gelince evinde hissediyor kendini..
hiç bir şey gözüktügü gibi degil…haklısın canım..

aynen canım bazen zar zor o anda çıkarıyorum ertesi gün bir bakıyorum parlıyor orada göz kırpıyor resmen.. bazen tamamen çıkarmam gerekiyor

Evet özellikle banyo öncesi uğraşıyor insan ve sonrasında çıkmadığını farkedince çok sinir edici Allah kabul etsin diyorum:KK17::KK53:

Bakim olarak sadece peeling yaptim sabah yuzume.. birazdan dusa giricem sacima maske yapicam sonra makyaj falan derken hazirlanip arkadaslarimla bulusucam

her insanın hobisi olmalı bu hayatta.. yapmaktan keyif duydugu yaparken zamanı unuttugu bir hobisi, hatta bir çok.. herkesin kendi bütçesine göre.. benim de yapmak isteyip erteledigim birçok şey vardı.. mesela dikiş ögrenmek mesela kaneviçe, goblen yapmak ve bunları çantalara, elbiselere,tshirtlere,kazaklara uygulamak gibi.. mesela tango dersleri almak(hala eşimi ikna edemiyorum,sanırım bu hayellerde kalıcak) yüzmeye,yogaya tekrar başlamak ve resim yapmak bunlar benim hayatıma almak istedigim güzel renkler.. ve erteleyerek bugünlere kadar hayal olarak kaldılar.. çok uzun bir süredir monoton bir hayatım var.. sabah kalk işe git gel yemek yap temizlik vs tv izle nete bak uyu hatta şu an izinliyim vaktim bol ama çalıştıgım zamandan çok bi fark yok.. tam bir robot gibiyim yani.. hergün diger günlerin aynı,monoton.. bu aralar çok fazla kadınlar kulübü takılıyorum vakit boş olunca böyle dolduruyorum ve kitap okumak yerine internet okuyormuşum bunu fark ettim :-)internette bu kadar vakit harcamak aynı tvde zaman öldürmeye benzedi..ve karar verdim kendime ve hobilerime daha fazla vakit ayırmaya.. bu arada tabiki geziyorum, tabiki sinemaya ,yemege gidip sevdiklerimle vakit geçiriyorum ama benim dedigim şey daha farklı,bana özel.. sadece benim için.. neyse sonunda karar verip gittim alışverişe 3 kitap, 2 (kaneviçe mi goblen mi bilmiyorum) elişi aldım.daha önce hiç yapmışlıgım yok bu arada..hevesle başladım bakalım.. bu arada kasımda resim ve dikiş kursuna başlıyorum,bir de yüzmeye yazılırsam benden mutlusu yok..vücudumuza saglık besleyinip,spor yaparak iyi bakarken,ruhumuzu da unutmayalım,onu da besleyip, iyi bakalım :KK36:

Image-147.jpg

her insanın hobisi olmalı bu hayatta.. yapmaktan keyif duydugu yaparken zamanı unuttugu bir hobisi, hatta bir çok.. herkesin kendi bütçesine göre.. benim de yapmak isteyip erteledigim birçok şey vardı.. mesela dikiş ögrenmek mesela kaneviçe, goblen yapmak ve bunları çantalara, elbiselere,tshirtlere,kazaklara uygulamak gibi.. mesela tango dersleri almak(hala eşimi ikna edemiyorum,sanırım bu hayellerde kalıcak) yüzmeye,yogaya tekrar başlamak ve resim yapmak bunlar benim hayatıma almak istedigim güzel renkler.. ve erteleyerek bugünlere kadar hayal olarak kaldılar.. çok uzun bir süredir monoton bir hayatım var.. sabah kalk işe git gel yemek yap temizlik vs tv izle nete bak uyu hatta şu an izinliyim vaktim bol ama çalıştıgım zamandan çok bi fark yok.. tam bir robot gibiyim yani.. hergün diger günlerin aynı,monoton.. bu aralar çok fazla kadınlar kulübü takılıyorum vakit boş olunca böyle dolduruyorum ve kitap okumak yerine internet okuyormuşum bunu fark ettim :-)internette bu kadar vakit harcamak aynı tvde zaman öldürmeye benzedi..ve karar verdim kendime ve hobilerime daha fazla vakit ayırmaya.. bu arada tabiki geziyorum, tabiki sinemaya ,yemege gidip sevdiklerimle vakit geçiriyorum ama benim dedigim şey daha farklı,bana özel.. sadece benim için.. neyse sonunda karar verip gittim alışverişe 3 kitap, 2 (kaneviçe mi goblen mi bilmiyorum) elişi aldım.daha önce hiç yapmışlıgım yok bu arada..hevesle başladım bakalım.. bu arada kasımda resim ve dikiş kursuna başlıyorum,bir de yüzmeye yazılırsam benden mutlusu yok..vücudumuza saglık besleyinip,spor yaparak iyi bakarken,ruhumuzu da unutmayalım,onu da besleyip, iyi bakalım :KK36:

Eki Görüntüle 1222866

Bunlara kesinlikle benim de çok ihityacım var. Ben de eşim de öğretmen, yakında bizim stresli hayatımız başlıyor, 10 gün kaldı. Eşim bu yıl 8-17 çalışacak ve 2 gün pansiyon görevi olacak. Yani iki gece evde yalnız olacağım.
Kışın en sevdiğim şeylerden biri puzzle yapmak. Kitap okumadan geçen hayat dilimim yoktur sanırım (Kitap okumak zaten hobi olmadığına göre:KK66: Dizilerim var, tekrar profosyonel film izlemek istiyorum. Kuran-ı Kerim okumayı yeni yeni öğreniyorum, ilerletmek istiyorum.

Spora yazılacağım. Haftada 3 gün spor, 2 gün yüzmeye gitmeyi planlıyorum. Spora Eylül'de başlayacağım, yüzmeye de Kurban bayramı sonrası. Açıktan sınavsız 2. üniversiteye mi başlasam, ne yapsam.

X