her insanın hobisi olmalı bu hayatta.. yapmaktan keyif duydugu yaparken zamanı unuttugu bir hobisi, hatta bir çok.. herkesin kendi bütçesine göre.. benim de yapmak isteyip erteledigim birçok şey vardı.. mesela dikiş ögrenmek mesela kaneviçe, goblen yapmak ve bunları çantalara, elbiselere,tshirtlere,kazaklara uygulamak gibi.. mesela tango dersleri almak(hala eşimi ikna edemiyorum,sanırım bu hayellerde kalıcak) yüzmeye,yogaya tekrar başlamak ve resim yapmak bunlar benim hayatıma almak istedigim güzel renkler.. ve erteleyerek bugünlere kadar hayal olarak kaldılar.. çok uzun bir süredir monoton bir hayatım var.. sabah kalk işe git gel yemek yap temizlik vs tv izle nete bak uyu hatta şu an izinliyim vaktim bol ama çalıştıgım zamandan çok bi fark yok.. tam bir robot gibiyim yani.. hergün diger günlerin aynı,monoton.. bu aralar çok fazla kadınlar kulübü takılıyorum vakit boş olunca böyle dolduruyorum ve kitap okumak yerine internet okuyormuşum bunu fark ettim
internette bu kadar vakit harcamak aynı tvde zaman öldürmeye benzedi..ve karar verdim kendime ve hobilerime daha fazla vakit ayırmaya.. bu arada tabiki geziyorum, tabiki sinemaya ,yemege gidip sevdiklerimle vakit geçiriyorum ama benim dedigim şey daha farklı,bana özel.. sadece benim için.. neyse sonunda karar verip gittim alışverişe 3 kitap, 2 (kaneviçe mi goblen mi bilmiyorum) elişi aldım.daha önce hiç yapmışlıgım yok bu arada..hevesle başladım bakalım.. bu arada kasımda resim ve dikiş kursuna başlıyorum,bir de yüzmeye yazılırsam benden mutlusu yok..vücudumuza saglık besleyinip,spor yaparak iyi bakarken,ruhumuzu da unutmayalım,onu da besleyip, iyi bakalım
Eki Görüntüle 1222866