- 4 Mart 2012
- 2.711
- 2.379
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kullan canım,fiyatı da kalitesine göre gayet uygun gerçekten..Ben bugün kendime sadece Perfect Prutiy Baby Lotion aldım
Ve çok sevdimm...Eşim gratis ten almış fiyatı da dediğiniz gibi çok uygun : 4.5 tl
Hayatta bırakmam artık bunu ben
yarın da benim günüm ev temizligi ile geçicek off daha fazla erteyemicemm..bu arada bugün ben de hayatımın ilk internet alışverişini yaptım, kapıda ödemeyle.bekledigimden de güzel çıktı,iyiymiş netten alışveriş ben de bu ara fazla alışveriş yapıyorum ve bu kendimi tutmuş halim canım güle güle kullanın cicilerinizi.. bak Jesica ablamız ne demiş:selam kızlar.
ben de bugün uzun bir süre ev temizliği yaptım, sonra duş alıp kızımla dışarı çıktım.
önceki gün internetten yaptığım alışverişin kargosu malesef ben duştayken geldi, kapıyı açamadım.
bugün 5 tane oje aldım kendime, şu an beşi de tırnaklarımda
biraz da kızım ve kendim için iç çamaşırı
böyle yazınca fena, ne çok alışveriş yapıyorum
güle güle kullan canım,fiyatı da kalitesine göre gayet uygun gerçekten..
ne ıcın kullanıyosunuz canım bu losyonu
Cilt bakımı , vücut losyonu bebekler gibi kokuyo zaten aynı zamanda bebek losyonu da
Ben daha ilk kez kullaniyorum benim cildim kuru hatta bazen pulpul dokulur cok su icmeme ragmen duzelmedi. Dun aldim ilk kez surdum yumusacik oldu e kokusu zaten harika diyecek laf yokhmm peki ne ise yariyor canim.. bebekler icin oldugundan icinde zararli kimyasallar yoktur cilde iyi gelebilir :) nemlendirme amacli mi kullaniyosunuz cilt tipiniz nedir :)
bende yuzumu bebek sampuaniyla temizlemek istedim bir ara ama tuylenme yapar diye korktum
alışveriş bitiriyor insanı bende de azıcık para olsa neler yaparım neler iyi ki yokyarın da benim günüm ev temizligi ile geçicek off daha fazla erteyemicemm..bu arada bugün ben de hayatımın ilk internet alışverişini yaptım, kapıda ödemeyle.bekledigimden de güzel çıktı,iyiymiş netten alışveriş ben de bu ara fazla alışveriş yapıyorum ve bu kendimi tutmuş halim canım güle güle kullanın cicilerinizi.. bak Jesica ablamız ne demiş:
Eki Görüntüle 1221831
Ben daha ilk kez kullaniyorum benim cildim kuru hatta bazen pulpul dokulur cok su icmeme ragmen duzelmedi. Dun aldim ilk kez surdum yumusacik oldu e kokusu zaten harika diyecek laf yok
Yaglarda tuylenme artisina sebep olma gibi bi.durum bende duymustum ama vucut losyonlarinda sanmiyorum yeterince var zaten artiracak yer yok bende
bende tembelliğe boyun eğiyorum sankim hep yatasım var :)Bugün baş ağrım var maalesef.
Sabah yüzümü yıkayıp sivilce kremimi sürmekten başka yaptığım bir şey de yok.