Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Selam kizlar bugun pek sakin buralar..
Ben bugun tuylerin bir kismini halletim kalanini pazar yola cikacagimiz icin cumartesi yapicam.
Bugun ayak tirnaklarimla ilgilenmeyi dusunuyorum baska bsiy yapamicam sanirim. ha birde spor tabi aksam yapicam.

dün gece çok geç yatınca sabah geç kalktım ve geç kaldım.apar topar hazırlanıp banyo yapamadan dışarı çıktım.böyle zamanlar için hayat kurtarıcı bir ürün kullanıyorum kızlar "toni § guy dry shampoo".zor zamanlar için tam bir hayat kurtarıcı.ayrıca saçlara iki kat volüm veriyor anında.tavisye ederim.
bütün gün dışardaydım ve hazırlanıp süslenmeye vakit bulamadan çıktıgım için mutsuz mutsuz dolaştım.. hem kitap hem de hobi alışverişi yaptım.yarın da onları paylaşırım..şimdi dün yaptıgım gratis alışverişini paylaşıyorum:
ananaslı vücut süngeri
eyüp sabri bodrum mandalinası kolonyası :missssss gibi mandalina kokusu sevenlere
ipek makyaj düzeltme pamugu:gratisin kendi markası "benri"ninkini alıcaktım ama bunu buldum.ben hep kulak çubuguyla düzeltirdim göz çevresi hataları,bu pamuklarla daha iyi sonuç alıcagımı umuyorum..
Balm eyeliner:geçen akşam için kullandıgım mac eyeliner gözlerimi yaşartıp bütün makyajımı akıtınca çöpe atıp internette çok metnini duydum bu eyelineri aldım.denedim ve memnun kaldım.mac'ten hem daha ince uçlu,hem daha kalıcı hem daha daha ucuz..
Image-140.jpg
Image-141.jpg

Ben bugün kendime sadece Perfect Prutiy Baby Lotion aldım :KK68:
Ve çok sevdimm...Eşim gratis ten almış fiyatı da dediğiniz gibi çok uygun : 4.5 tl :KK71:
Hayatta bırakmam artık bunu ben :KK55:

selam kızlar.
ben de bugün uzun bir süre ev temizliği yaptım, sonra duş alıp kızımla dışarı çıktım.
önceki gün internetten yaptığım alışverişin kargosu malesef ben duştayken geldi, kapıyı açamadım.:KK31:

bugün 5 tane oje aldım kendime, şu an beşi de tırnaklarımda:KK49:

biraz da kızım ve kendim için iç çamaşırı:cool:

böyle yazınca fena, ne çok alışveriş yapıyorum:KK17:

selam kızlar.
ben de bugün uzun bir süre ev temizliği yaptım, sonra duş alıp kızımla dışarı çıktım.
önceki gün internetten yaptığım alışverişin kargosu malesef ben duştayken geldi, kapıyı açamadım.:KK31:

bugün 5 tane oje aldım kendime, şu an beşi de tırnaklarımda:KK49:

biraz da kızım ve kendim için iç çamaşırı:cool:

böyle yazınca fena, ne çok alışveriş yapıyorum:KK17:
yarın da benim günüm ev temizligi ile geçicek off daha fazla erteyemicemm..bu arada bugün ben de hayatımın ilk internet alışverişini yaptım, kapıda ödemeyle.bekledigimden de güzel çıktı,iyiymiş netten alışveriş :KK68: ben de bu ara fazla alışveriş yapıyorum ve bu kendimi tutmuş halim:oops: canım güle güle kullanın cicilerinizi.. bak Jesica ablamız ne demiş:
ab36b5337bdfe14f40e8186de071a812.jpg

Son düzenleme:
yarın bende el ve ayaklarımla ılgılenıcem birde yuzume maske yapıcam maske gunum cnku carsamba gunu :KK49:

Cilt bakımı , vücut losyonu bebekler gibi kokuyo zaten aynı zamanda bebek losyonu da :KK39:

hmm peki ne ise yariyor canim.. bebekler icin oldugundan icinde zararli kimyasallar yoktur cilde iyi gelebilir :) nemlendirme amacli mi kullaniyosunuz cilt tipiniz nedir :)
bende yuzumu bebek sampuaniyla temizlemek istedim bir ara ama tuylenme yapar diye korktum

hmm peki ne ise yariyor canim.. bebekler icin oldugundan icinde zararli kimyasallar yoktur cilde iyi gelebilir :) nemlendirme amacli mi kullaniyosunuz cilt tipiniz nedir :)
bende yuzumu bebek sampuaniyla temizlemek istedim bir ara ama tuylenme yapar diye korktum
Ben daha ilk kez kullaniyorum benim cildim kuru hatta bazen pulpul dokulur cok su icmeme ragmen duzelmedi. Dun aldim ilk kez surdum yumusacik oldu e kokusu zaten harika diyecek laf yok :-)
Yaglarda tuylenme artisina sebep olma gibi bi.durum bende duymustum ama vucut losyonlarinda sanmiyorum yeterince var zaten artiracak yer yok bende :KK45:

yarın da benim günüm ev temizligi ile geçicek off daha fazla erteyemicemm..bu arada bugün ben de hayatımın ilk internet alışverişini yaptım, kapıda ödemeyle.bekledigimden de güzel çıktı,iyiymiş netten alışveriş :KK68: ben de bu ara fazla alışveriş yapıyorum ve bu kendimi tutmuş halim:oops: canım güle güle kullanın cicilerinizi.. bak Jesica ablamız ne demiş:
Eki Görüntüle 1221831
alışveriş bitiriyor insanı bende de azıcık para olsa neler yaparım neler :KK70: iyi ki yok

kızlar geçmişi atlayarak okudum yine üşengiçlikten ve okurken aklıma gelenler yazarken gelmediğinden çoğunu sildim :KK70: :KK70: Ben de dün şans eseri iyi başladım güne uyandığımda annem aradı bir arkadaşına gitmiş kız evlatlar olarak biz de okul arkadaşıyız oraya gittim ve bunu fırsat bilip, pembe bir pantolon üzerine siyah , kolları ve sırtının üst kısmındaki fiyongu dantel olan bir bluz giydim saçlarımı hazirandan beri ilk kez düzleştirdim siyah kalem ve pembe rujla tamamladım bir de farklı bir parfüm :) ayakkabı sorunu çok yaşarım ben son zaman giydiğim ayakkabılarımla kendimi çok zarif hissederim ancak onlar eskidi sayılır artık aynısını da 2 yıldır bulamıyorum ama beyazı garipsediğim için yine onları giydim çantayı da dirseğe kadar taktım salındım sokaklarda :KK70:
sonra kendime mavi bir göz kalemi aldım.. ikinci gün olarak maden suyu içtim ve yüzümde kullandım.. Aslında düzenli bir küre başladığımdan değil denk geldiğinden öyle oldu.. yüzümdeki yumuşaklıktan ve azalmış deliklerden memnunumm.. Ve çok kısada olsa gidiş gelişlerle yürüyüş de yapmış oldum :)

Ben daha ilk kez kullaniyorum benim cildim kuru hatta bazen pulpul dokulur cok su icmeme ragmen duzelmedi. Dun aldim ilk kez surdum yumusacik oldu e kokusu zaten harika diyecek laf yok :-)
Yaglarda tuylenme artisina sebep olma gibi bi.durum bende duymustum ama vucut losyonlarinda sanmiyorum yeterince var zaten artiracak yer yok bende :KK45:

:KK48::KK48: benim cildim yagli o zaman bana gore birsey degilmis bu losyon..
gule gule kullan canim umarim iyi gelir :KK19:

Bi deee oje konusuna gelelim aslında ojeyi çok severim ama çıkarmam gerektiğinde çıkmadığından süremiyorum yaa acil durumlar için nasıl çıkarabilirim :/

Bugün kil tüy ne varsa halledicem insallah :) yuzumle baslayip aksama dogru agda yapicam heryere kizlarr pofff :110:
size once x10 aynamla cimbizimdan bahsedeyim. Bu ayna sayesinde yuzumun heryerini cok iyi goruyorum carpi 10 dusunun cok yakin gosteriyor bulabilirseniz mutlaka alin.

X