Bakimli hatunlar bakar misinizz?

Hepinize yorumunuz icin tesekkur ederim kizlar. Dudaklarim cok kuru zaten her banyoya girdigimde nemlendirirm. Bundan sonra her sabah bakimimi yapicam her aksamda dus alip yataga giricemm :) ay yarin pazar soyle yanindan gecince miss gbi kokan kizlardan oluyim :)

genel yazdım yüzüme maske yapıyorum. Saçımda hindistan cevizi yağı kullanıyorm 15 dk kadar bekletip yıkıyorum maske sayılabilir. Vücuduma peeling yapıyorum.

Hey massaallah. Sen beni silkele bence :)

Sonunda siyah nokta problemimi de çözdüm:)
Sevindim benim kil tüy cilt problemim yok pek. Kil tüy problemi hic yok genetikmidir bilmem :) cildim de cok kuru bide hassas oldugu icin kizariyo hep. Renk duzenleyici bi bb krem yetiyo yani :) siyah nokta da burnuma arada bi bant yapiyorum tek tük cikarsa da sıkıyorum

Bence de bakim içten gelir.ben de 22 yaşindayim hayatim boyunca bir gun bile bakimsiz gezmedim veya oturmadim evde. en basta vucudumun hicbiyerinde kil tuy yoktur sirtim kulak arkam parmaklarim dahil butun vucut iste. bu konu benim icin biraz onemli her zaman cok dikkat ederim yillardir yuzum dahil.ki killi tuylu bir insan degilim sadece bakim amacli yaptiriyorum cildim yenileniyo bana gore.ama takintiliyim biraz evet. her gun veya 2 gunde bir duş alirim hep temiz guzel kokarim lisede de bu boyleydi hep giyimime corabima sacima gomlegimdeki suse dahi dikkat ettim ama bu saatler gerektiren bişey olmuyor zevkli olma meselesi.. çadirda kalmaya da gidiyorum bazen tek mesele temiz ve puruzsuz olmak bence.ozellikle yuzdeki tuyler favoriler cikmiş kaşlar cok bakimsiz gosteriyor.bir de ellerim ve ayaklarim yilin her gunu manikurlu pedikurlu ojelidir. bazen kuafore gidiyorum ama cogunlukla kendim yapiyorum. ve yapmasi ugrasmasi zor degil.bir de kizlar size onerim ayaklarinizda kisa tirnak ve beyazi kalin surulmus french kullanin gerçekten hem çok pratik hem de normal ojeden daha guzel gosteriyor ayaklari..bir de cildime aksam makyaj temizleyip badem yagi suruyorum on gundur başladim ve etkisini gozumle gordum bunu onerebilirim yuzum canlandi..onun dişinda gardrops diye bir site var orayi kurcalayin evde giymelik marka guzel sortlar vs var hem de ucuz veya elbiseler alin guzel seyler var. evde mini şortlar giyin selulit varsa her dustan sonra bebe yagi ile birlikte şu kendi etrafinda donen kucuk masaj aletleri oluyo ya onlardan alin ve kullanin en fazla 30 40 liradir ama çok etkili. yatmadan once bir topuklu ayakkabi giyip 20 tane squat yapin uşenmeden.. saclarinizin yapisi nasil bilmiyorum ama renk degisikligi yapabilirsiniz illa dogal sacimiz en guzeli diye birsey yok sac rengi de bir kadini daha guzellestirebilir veya asagi cekebilir.. eger hic boya yoksa ucus ucus sarilar guzel olur uclarda. ben de sari kullandim ama suan siyah ama siyah da herkese gitmiyor. ha bir de unutmadan en onemlisi vucudunuzu ve saclarinizi sevin yani kendi kendinize begendirin kendinizi aynada. ve sonra saclardaki teninizdeki degisimi gorun bir kac ay icinde ben bunu farketmeden deneyimledim boyle dusunmeden yani ve saclarim masallah eskisi gibi cok hizli uzadi ve cok canlandi..iste boyle benim için bakim budur..

Cok tesekkur ederim yorumun icin canim üsenmemis yazmissin onemli olan bunlari aliskanlik haline getirmek insallah bende basaricam

Yok benim cildim normal ne aşırı kuru nede yağlı ama işte bu siyah noktalar inatçı çıktı:) ne bantlar ne maskeler ,sonunda bi urun buldum onu kullanıyorum artık bide tonik siyah nokta tmm

İşimiz zor her maskeler ,peelingler ayrı ayrı kremler Allahtan zevkli iş yoksa gerçekten detaylı ince iş

Az değil mi dudak nemlendirmen günde iki kez kullanırım ben ,ben mi aabartıyorum ya diycem ama benim ki de kuru baya

Az değil mi dudak nemlendirmen günde iki kez kullanırım ben ,ben mi aabartıyorum ya diycem ama benim ki de kuru baya
Banyo wc bir ye wc ye girdgimde demek istedim banyo dedim hamileyim bide biton su iciyorum gunde 10 kez gece 4-5 kere giriyorum yani

Makyajdan pek hazzetmem(özel günler hariç yapmıyorum)
Her gün duş, bakımlı el ve ayaklar,düzgün şekilli kaşlar, derli toplu bir saç , tamamdır.
Tüy problemim yok zaten.
Evde tayt tişört yada şort tişört , kısa elbiseler favorimdir.
Ayda bir cilt bakımı , arada bir vücut bakımı yeterli oluyor.
Ağız ve diş sağlığı da olmazsa olmazımdır.

Çocuk olunca zor oluyor :/
Bakım illa makyaj demek değil. Mesela benim ellerim hep bakımlıdır çocuk olduktan sonra oje süremiyorum ama bakımına imtina ederim. Ayaklarım hep ojelidir.
Her duştan sonra kendimi Bebek yağıyla nemlendiririm sonra üstüne body lotion da sürerim oh mis
Özel günlerim hariç iç çamaşırlarım insanların en as rahat edebileceği türdendir :)))
Yüzümde hep nemlendirici illa bir şey süreceksem eyeliner
Saçımı düzleştirmiyorum artık yakmak istemiyorum nadiren yapıyorum

Dışarda giymesen bile ev için alabilirsin mini etekler straplez yada bodyler. Defacto'da 10tlye mini etek vardı. Stradivarius bershka falan ucuz markalar. Oralarda çok oluyo bakabilirsin.

Makyajda 10 dk.nı alır. Kocan için değer. Kendine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…