Ah simdi kalkip bi dus alsam sacimi basimi duzeltsem ne guzel olur. Esim de pc den kafasini kaldirip bakar belkiNeden cnm? Zor değilki amaevlisin dikkat et kendine,duş almanın nesi zor ? Duştan sonra saçlarını taramıyormusun ? Deodorant parfüm kullanmak bi dakikanı alır ve de allık yada parlatıcı sürmek 2 dk hepsi yarım saat bile sürmez inan
Yapmalısın .. Senin kendine verdiğin değeri gösterir bu tür şeylerle kendini şımart
Ah simdi kalkip bi dus alsam sacimi basimi duzeltsem ne guzel olur. Esim de pc den kafasini kaldirip bakar belki
Haklosin aslinda kendim icin yapmaliyim. Btun gun evde durunca hergun dus almak zor geliyo disarda olsam pis hissedip aliyorum zatenben dışarda kapalı biri olmama rağmen hergün farklı küpemi takarım . saçlarım asla evde dağınık olmaz . yüzüme bb krem sürerim evde . bir göz kalemi 1 dk süren bir şey . vakit almaz ki . sabah uyandığımda kesin duş alırım . bence saçlarını fazla kısalttırmadan kullanışlı yüzüne yakışan bir model kestir . kuruturken hafif fön çeker gibi kurutursun. evdeki kıyafet olayı ben mesela dışarda açık giymediğim için beğendiğim tüm kıyafetleri ev için alıyorum . göbeği açık ,tayt , mini elbise , sırt dekolteli elbise .. giyiyorum da bunları . bir de tek yaşayan biriyim . bence bu işi eşin için değil önce kendin için yap . o zaman bırakmazsın hiç
Ay yapsam mi simdiBakar bakar emin ol
Hatta günlük kullanacağın şeyleri banyo dolabında tut elinin altında olsun banyo çıkışı sür sürüştür olsun bitsin işte
Bebis daha karnimda ev isleri de var tabi birazAyyy konu sahibi var ya çok yaşaaa...Deminden beri bdv de "bakımlılar bende bakımlı olmak istiyorum" diye konu açmaya niyetleniyordum. Şimdi hazırlanıyordum. Bir baktım tamda ön sırada açılmış.
Sen iyisin çocuk ev işleri filan var galiba, ben bekarım öyle fazla ev işide yapmıyorum. Sadece ders var. Ama biraz üşengeçim.
Ayyy kızlar özellikle çoluk çocuk sahipleri bakımlı kadınlara bayılıyorum. Sanki doğuştan bakımlı insan gibi doğmuş insanlar var yaaa. Bana sanki ne kadarda çabalasam onlar gibi olamam gibime geliyor. Onlar "doğuştan" ya ben napsam olmaz diye düşünüyorum. Çok seviyorum aşırı bakımlı insanları.
Bende seviyorum bakımlı olmayı, hatta biraz takıntılıyım bazı konularda.Ama hepsini birarada düzene oturtamıyorum.
5.yılımız bitiyo 2 yıl da öncedi var ve eşim bigün daha saçımı yağlı görmemiştir.. insan hiç terlemez mi mis kokulu karım der.. zaten o geliceği için özel hazırlandığım günler mutlaka oluyo ama onun dışında kendimi bakımlı güzel görmek hoşuma gittiği için saçım üstüm başım hep düzgündür.. rutin cilt bakımımı yaparım eşim geleceği zaman bi ruj bi kalem yetip artıyo zaten.. o da bayılıyo beni böyle görünce.. hiç sıkılmıyon mu kendinle uğraşmaya bayılıyorum sana der tabi ben iyice hırslanırım o öyle deyince..Hayatim boyunca (daha 21 yasindayim haha ) yani lise de falan da hic hergun bakimli olamadim hep ozel bi gunde canim istedginde makyaj bakim yapiyorum. 6aylik evliyim esime paspal görunmekten biktim. Bi gun yapsam bi gun illa bi is cikiyo yapamaiyorum bakimimiustelik disarda pek acik kisa falan giyinmem evde giymek icin de o tarz seylerim yok mesela bi yemek hazirlayim romantik bi yemek yiyelim diyorum ama giycek elbisem yok ama bu da yine tek bi gune ozel. Cok tanidigim var surekli sacini basini yapar hep ama hep bakimlidir bakimsiz hallerini hic gormedim bende oyle olmak istiyorum yardim edin onerilerini,i orneklerinizi bekliyorum
Yok ya ben aynaya baktığımda güzel ve bakımlı olduğumu görmek isterim tmm güzel olmakla bakımlı olmak farklı şeyler ama biri olmasa oteki yarım yamalak kalır misal regl olunca göz altlarım morarır biraz öyle dolaşamam ben regl donemim de zor geçer bu arada yine elimden geleni yaparım bu konuda :)
evet zamanla alışkanlığa dönüşüyor adetaGece uyuduğum pijamayla bütün gün evde takılmam. Sabah uyanır uyanmaz mutlaka değiştiririm. Havalar ısındı. Bi kot şort bi askılı bluz fix kombinim şu sıra. Sende küçük bi bütçe ayırsan yavaş yavaş dolabını güzelleştirebilirsin. Bu beni hemen etkiliyor. Yeni bir gün yeni bi enerji geliyor.
* Sonra elimi yüzümü yıkarım, nemlendiririm. Saçıma genelde ısıl işlemler yapmam. Bir saç şekillendirici kremle bile 5 dk da şahane saçların olabilir. Veya güzelce topuz yap. At kuyruğu yap. Arada fön çek. Ama mutlaka o saçlara bi elin değsin. Öyle onları kendi haline bırakma.
* Eğer o gün yüzüm solgunsa, dışarı çıkmayacak da olsam allık, birazcık maskara, bir de hafifçe kirpik diplerine kalem sürerim (nomakeupmakeup). Hop birden havan değişti. Dudaklarını da hep nemli tut. Ruj sürmesen bile güzel görünür.
* kıl tüy meselesi çok gıcık evet ama en önemlisi de o.. Jilet, ağda, lazer epilasyon. Hangisi sana kolaysa. Sürekli elinin altında bulundur.
* akşam duş, güzel kokulu kremler. Sonra hop mis gibi yatağa.. Çok zor değil. Yarım saat bile değil toplasan.
Yeter ki iste. Şartlan. Sonra bi bakacaksın akışkanlığın olmuş..
Evet niye ki makyaj diyince boya -badana gelmesin aklına :)evde mi makyajlı oluyorsun her gün?
evet zamanla alışkanlığa dönüşüyor adeta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?