Bakimli hatunlar bakar misinizz?

Ah simdi kalkip bi dus alsam sacimi basimi duzeltsem ne guzel olur. Esim de pc den kafasini kaldirip bakar belki

ben dışarda kapalı biri olmama rağmen hergün farklı küpemi takarım . saçlarım asla evde dağınık olmaz . yüzüme bb krem sürerim evde . bir göz kalemi 1 dk süren bir şey . vakit almaz ki . sabah uyandığımda kesin duş alırım . bence saçlarını fazla kısalttırmadan kullanışlı yüzüne yakışan bir model kestir . kuruturken hafif fön çeker gibi kurutursun. evdeki kıyafet olayı ben mesela dışarda açık giymediğim için beğendiğim tüm kıyafetleri ev için alıyorum . göbeği açık ,tayt , mini elbise , sırt dekolteli elbise .. giyiyorum da bunları . bir de tek yaşayan biriyim . bence bu işi eşin için değil önce kendin için yap . o zaman bırakmazsın hiç

Haklosin aslinda kendim icin yapmaliyim. Btun gun evde durunca hergun dus almak zor geliyo disarda olsam pis hissedip aliyorum zaten

Ayyy konu sahibi var ya çok yaşaaa...Deminden beri bdv de "bakımlılar bende bakımlı olmak istiyorum" diye konu açmaya niyetleniyordum. Şimdi hazırlanıyordum. Bir baktım tamda ön sırada açılmış.

Sen iyisin çocuk ev işleri filan var galiba, ben bekarım öyle fazla ev işide yapmıyorum. Sadece ders var. Ama biraz üşengeçim.

Ayyy kızlar özellikle çoluk çocuk sahipleri bakımlı kadınlara bayılıyorum. Sanki doğuştan bakımlı insan gibi doğmuş insanlar var yaaa. Bana sanki ne kadarda çabalasam onlar gibi olamam gibime geliyor. Onlar "doğuştan" ya ben napsam olmaz diye düşünüyorum. Çok seviyorum aşırı bakımlı insanları.

Bende seviyorum bakımlı olmayı, hatta biraz takıntılıyım bazı konularda.Ama hepsini birarada düzene oturtamıyorum.

Bebis daha karnimda ev isleri de var tabi biraz ama kopegim var aslinda bahane aramiyorum bakim yapcak olsam boool boool vaktim var :)

5.yılımız bitiyo 2 yıl da öncedi var ve eşim bigün daha saçımı yağlı görmemiştir.. insan hiç terlemez mi mis kokulu karım der.. zaten o geliceği için özel hazırlandığım günler mutlaka oluyo ama onun dışında kendimi bakımlı güzel görmek hoşuma gittiği için saçım üstüm başım hep düzgündür.. rutin cilt bakımımı yaparım eşim geleceği zaman bi ruj bi kalem yetip artıyo zaten.. o da bayılıyo beni böyle görünce.. hiç sıkılmıyon mu kendinle uğraşmaya bayılıyorum sana der tabi ben iyice hırslanırım o öyle deyince..
İçinden gelmesi lazım kocan da takdir etti mi salmazsın bidaha zaten

Bence her zaman ekstradan süslenmek saçma, onu yapmak da çok zahmetli zaten. Ama doğal olmak demek bakımsız, paspal olmak demek değil ki. Duşunu al, üstün başın temiz olsun mesela, saçın da düzgün olsun. Bi sallamasyon toplamak var bi de düzgünce toplamak var saçı. Yani hem doğal gez ama bakımsız olma. Daima temiz ol ve çok güzel kok. Zaten bu saydıklarım insanın aslında kendisi için yapması gereken şeyler. Ben ev hali ile dışarıdaki hal arasında çok fazla fark olmasını doğru bulmuyorum. Kaşlar, bıyıklar vs bunlara değinmiyorum bile yani bunlarda zaten daima sıkıntı olmamalı. Amaaan deyip boşverip de vücut epilasyonu ihmal edilmemeli. Zaten bunlar nasıl ihmal edilebilir ki evlisiniz ve düzenli bir seks hayatınız da vardır.

evde mi makyajlı oluyorsun her gün?

Evde makyajla duramıyorum sinirimi bozuyor yüzümde bi şeyler olması. Dışarı çıkarken de bazen yapıyorum makyajı. Makyaj bakım değil zaten tek başına. Ama peeling nemlendirme temizleme maske gibi bakımlarımı asla aksatmıyorum. Sadece yüz değil saç ve vücut olarak da. Seviyorum zaten böyle şeyleri peeling maske bayılırım

Ben mesela yazın çok sıcak olduğundan her gün duş alıyordum .Duştan sonra vücut losyonumu ,rool-on deodorantımı,el kremimi,ayak kremimi,papatyalı ve leylaklı saç spreyimi sıkıyorum.
Oje sürüyorum ,yüzümü falan tonikliyorum .
Evde rahat giyiniyorum ama kötü,paspal şeyler değil .
Sonra vücut tüylerinizi alın, kötü gözüküyor gerçekten .
Arada bir hafif makyaj yaparsınız ,evde sibel can makyajıyla oturmaya gerek yok .
Bir gün kalem çekip rimel sürersiniz,bir gün hafif bb krem, renkli dudak balmı .
Yazın sıcakta saçımı açamam valla ,at kuyruğu topluyorum, gerçi şuan kısalar açabilirim .
Kıyafet konusuna gelince en basiti kendinize tayt alın dize kadar gelenler de olabilir ,üstüne güzel bir tişört .Hem çok aşırı rahat,hem de çok güzel duruyor :)

Gece uyuduğum pijamayla bütün gün evde takılmam. Sabah uyanır uyanmaz mutlaka değiştiririm. Havalar ısındı. Bi kot şort bi askılı bluz fix kombinim şu sıra. Sende küçük bi bütçe ayırsan yavaş yavaş dolabını güzelleştirebilirsin. Bu beni hemen etkiliyor. Yeni bir gün yeni bi enerji geliyor.
* Sonra elimi yüzümü yıkarım, nemlendiririm. Saçıma genelde ısıl işlemler yapmam. Bir saç şekillendirici kremle bile 5 dk da şahane saçların olabilir. Veya güzelce topuz yap. At kuyruğu yap. Arada fön çek. Ama mutlaka o saçlara bi elin değsin. Öyle onları kendi haline bırakma.
* Eğer o gün yüzüm solgunsa, dışarı çıkmayacak da olsam allık, birazcık maskara, bir de hafifçe kirpik diplerine kalem sürerim (nomakeupmakeup) . Hop birden havan değişti. Dudaklarını da hep nemli tut. Ruj sürmesen bile güzel görünür.
* kıl tüy meselesi çok gıcık evet ama en önemlisi de o.. Jilet, ağda, lazer epilasyon. Hangisi sana kolaysa. Sürekli elinin altında bulundur.
* akşam duş, güzel kokulu kremler. Sonra hop mis gibi yatağa.. Çok zor değil. Yarım saat bile değil toplasan.
Yeter ki iste. Şartlan. Sonra bi bakacaksın akışkanlığın olmuş..

evet zamanla alışkanlığa dönüşüyor adeta

Her sabah banyoda ellerimi,yüzümü yıkayıp dişlerimi fırçaladıktan sonra deodorant sıkar,göz altıma az kapatıcı ve bir göz kalemi sürerim mutlaka...Saçlarımı da tarar ,bazen toplar öyle başlarım güne ..Elim o kadar alıştı ki toplam 5 dk mı almıyyor ama bana kendimi çok iyi hissettiriryor.

Hergun makyajı yapamayabilirsin ama makyaj da bakım demek değildir. Duşunu al saçını güzelce tara parfüm vs sık kremlerini sür yine bakimlisin... temiz olmak başlı başına bakım demektir.. o da yetmiyorsa aynı şekilde hafif bir allık ve rimel ile de güzel gorunebilirsin.. kıyafete gelince de onu da sen çıkıp zevkine göre alacaksın :)

[QUOTE="heramora, post: 46591409, member: 740bişeyde makyajla duramıyorum sinirimi bozuyor yüzümde bi şeyler olması. Dışarı çıkarken de bazen yapıyorum makyajı. Makyaj bakım değil zaten tek başına. Ama peeling nemlendirme temizleme maske gibi bakımlarımı asla aksatmıyorum. Sadece yüz değil saç ve vücut olarak da. Seviyorum zaten böyle şeyleri peeling maske bayılırım[/QUOTE]
Vucuda maske mi yapiyorsun? Tam olarak nasil bisey yapiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…