• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakimli hatunlar bakar misinizz?

Bakım yaparım sac,cilt,el,ayak ....bunları da kendim aldığım dermokozmetik ürünlerle yaparım,baya para gider ama etkisini fazlasıyla görürüm.cilt bakimimi klinikte yaptiriyorum sadece ayda bir,dislerimi temizletirim...bakım bu benim için ...ama çoğu insan bakimi ton ton makyaj yapmakta sanıyor.sadece haftasonı bi rimel,allık bazen de ruj surerim o kadar...

ben evde cok rahatım bekar oldugum ıcın olabılır. makyaj yapmam ve salaş gıyınırım. ama dısarı cıkmaya hazırlanmaya baslayım 1 saat anca suruor :) makyaj kıyafet sac hepsı ıcınde .. makyaj dersen eksık yapmam rujuna kadar surerım.. kıyafet dersen de yakısanı gıyıorum.. sac ımı da alımlı bı sekılde yaparım.. her banyo sonrası maske yaparım yuzume. sacıma yag surerım(boyalı oldugu ıcın tıftık olmasın dıye :) ) ama evde cok rahatım.. :)

Ben makyaji bakımla pek bağdaştrmiyirum. Aksine makyaj yapınca günün bitmesini ve bi an önce yüzümü yıkamayi istiyorum.
Bi boğa kadını olarak koku benim için çok önemli. Duş, deodorant, parfüm hayatımın vazgeçilmezleri. Gün aşırı yatmadan önce muhakkak evde kendi hazırladığım maskemi sürerim. 7 aylık kızım var hiç bahane ettiğim bi durum değil. Maskeyi hazırlamak sürmek 5 dk almaz. (limon,bal vs)
Saçlarıma her banyodan sonra argan yağı sürerim. Netten değişik örgü modelleri denerim
Manikürümü evde kendim yaparım.
Duşa girmeden iki dk mutfakta doğal peelingimi de hazırlarm. (limon, şeker, bal, adaçayı) pamuk gibi oluyor cildim. Ben herşeyi doğadan sağlamaya çalışıyorum. Kimyasal içerikli bakım ürünlerine güvenmiyorum. Türk kahvesi içince bile telvesini dökmem yüzüme surerim. Beyaz pirinci beklettiğim suyu tonik olarak kullanırım. Bi güzellik uzmanı yiyemediginiz hiç birşeyi yüzünüze sürmeyin demişti. Sanırım benim felsefem bu. Ne sivilce ne akne hiç bi şikayetim yok.

Ama galiba en önemlisi bunları alışkanlık haline getirmek.

Hayatim boyunca (daha 21 yasindayim haha ) yani lise de falan da hic hergun bakimli olamadim hep ozel bi gunde canim istedginde makyaj bakim yapiyorum. 6aylik evliyim esime paspal görunmekten biktim. Bi gun yapsam bi gun illa bi is cikiyo yapamaiyorum bakimimi :KK43: ustelik disarda pek acik kisa falan giyinmem evde giymek icin de o tarz seylerim yok mesela bi yemek hazirlayim romantik bi yemek yiyelim diyorum ama giycek elbisem yok ama bu da yine tek bi gune ozel. Cok tanidigim var surekli sacini basini yapar hep ama hep bakimlidir bakimsiz hallerini hic gormedim bende oyle olmak istiyorum :KK43: yardim edin onerilerini,i orneklerinizi bekliyorum
Canım 6 senelik evliyim eşimle tanışalı 10 yıl oldu.o işten gelmeden iki elim kanda olsa mutlaka evim toplu kendim süslü olurum.hergün öyle elbiseler filan giymem o arada olur ama saçımı yaparım hafif makyaj ve güzel kokarım daha çok yeni evlisin dikkat et bence

etrafımdaki herkeste beni asla makyajsız görmemiştir.
hiçbir şey yapmasam bile eyeliner çekip rimelimi sürer çıkarım evden.
ama eşim o hallerime alıştığı için beni makyajsız ister mesela.
Aslnda bir süre hergün yapsan senin eşin de normal halini özleyebilir.
Ha ben bu arada kapalı bir kadınım.
benim de mini mini elbiselerim yoktur.
ama özel yemekten sonra ben odadayım diyip güzel gecelikler de giymesini biliyorum.
aslında çok vakit alan birşey değil.

merhaba N nerdeyim nasılsınız? Sizin konularınızı takip ediyordum daha iyisinizdir umarım (biliyorum konu ile alakalı değil ama görünce yazmak istedim )

Ne eşim ne de başka biri için... Kendim için süslenirim. (eşim de beğenir hamdolsun. :KK68:)
Çalışmıyorum şimdilik. Her sabah 15-20 dk. Kendime ayırırım (güne iyi başlamak, kendini aynada beklemek önemli!) diyet, spor yaparım....
2 adımlık yere gidecek olsam süslenirim.
Düzenli gittiğim merkez var. Bakımlarımı aksatmam.
Bir çok bakımımı da evde kendi kendime yaparım (becerikliyimdir)
Marka takıntım yoktur ama ürün takıntım had safhadadır. Krem delisiyimdir özellikle..... Daha neler neler.....
Vesselâm Hayat kendini sevmekle başlar!

Her gün bir 10 dk makyaj vloggerlarının videolarını izle. :) Sonunda senin de içinden gelmeye başlayacaktır.
Makyaj yapmayı hiç bilmezken son 3 yılda makyaj delisi oldum. Evde bir sürü cilt bakım ürünüm kremim vs var. Ancak iyi de oldu çünkü kendimi daha güzel hissediyorum.

öncelikle ilk yanlışınız şu ki bakımlı olmak ve hergün saç makyaj yapılmış bir şekilde gezmek aynı şey değil çok çok farklı şeylerdir.
Sadece saç makyaj yapıp parfüm sıkmakla bakımlı olunmaz.
Öncelikle kadın olmak, bakımlı olmak ruhunuzda olsun.

1. Her sabah kalkın güzel bir duş alın ama duşunuz sadece kirden arınmak olmasın ,duşta kendinize vakit ayırın. Güzel kokulu duş jelleri kullanın ,kişisel temizliğinizi yapın , dişinizi , saçlarınızı özenle temizleyin kremleyin bakim yapın. topuk taşı kullanın ayaklarınızı yumuşatın v.s.
Eğer pamuk gibi bir saç ve teniniz yoksa zaten saç makyaj yapsanız ne yapmasanız ne???

2. Duştan çıkar çıkmaz güzel bir parfüm ya da kokulu vücut losyonu kullanın hiçbir şey yoksa bütün vücudunuza bebek yağı sürüp yumuşak olmasını sağlayın.

3. Eşinizle bir gece geçirin ya da geçirmeyin fark etmez en güzel iç çamaşırlarınızı giyin (mümkünse zaten hepsi özel alınmış olsun günlük bile kullanın alışın)

4. Ev içinde dahi olsanız kıyafetleriniz rahat ama şık olsun

5. saçlarınıza vakit ayıramıyorsanız bile en azından tarayarak kurutun düz olur görüntü güzel olur.

6. illa makyaja gerek yok bir bb krem ya da CC krem edinin cilt tonunuzu eşit tutun yüzünüz sağlıklı görünsün.

7. manikür pedikür yaptırın ya da kendiniz yapın .

8. Gece ve gündüz kremleriniz olsun yatağa dahi bakımlı girin

9. Pijamalarla yatmayın sadece uyurken bile dişi olun.

10. Ellerinizi sürekli nemlendirin,dudak koruyucu kullanın.

11. düz ev terliği yerine şık topuklu terlikler alın biraz kokoş olun.

12. Spor yapın vücudunuza bakın.

13. sağlıklı şeyler tüketin

böyle uzar gider bunlar çok kolay kazanılacak alışkanlıklar.
Bakımlı olmak istiyorsanız, saçınızı yapıp makyaj yapmayın o bakim değil kendinize bakın öncelikle.

Bu konu beni o kadar silkeledi ki hasta yatağımdan koşarak banyoya gittim :110:
Beş aylık bir bebeğim var iki yıllık evliyim
Önceden de makyaj vs çok anlamazdım ama gençliğin verdiği bir güzellik vardı
Şimdi 25 yasındayım ama otuzdan asagi hissetmiyorum :KK17:
Fazla kilolarım var vermem gereken doğumdan sonra gitmişti ama sut olsun diye yeniden aldım
Bana da yardım edin söyle çok pahalı olmayan ama ise yarayan maskeler cilt bakım ürünleri lazım ne yapmam gerek

sansliyim genetik olarak biraz sanirim.saclarim dumduzdur zaten fone gerek duymam.bu renketen once eger renk actirmamis olsaydim uclari da dumduz dururdu sac kreminw bile gerek duymazdim.
tenim cok yumusak krem losyon surmesem de yumusak.ben hic manikur pedikur yapturdigimi bilmem yillardir cunku turnak dibinde et yok.sadece torpuluyorum.kil tuy derdim yok gercekten cok az tuyum var.bunlarla ugrasmiyorum.
lakin banyom laboratuar gibi.
hyrukuonik asid coenzym q10 alfa lipoic asid c vitaminli yag e vitamini hucre yenileyiciler.tca peeling %15likten.
arti kullandigim bir suru ilaci bu ay biramtim daha.bi ara vereyim dedim.ise yariyo mu derseniz bunlar bilincsiz kullaniyorum cogunu o yuzden zarari oldu.ama surmzsem ya da icmezsem kotu olur gibi bi.psikolojideyim.benim icin bakim bunlari surmek.sacima da keratin suruyorum zeytinyagiyla birlikte.
ojesiz cok nadir cikarim disari.evde makyaj yapmam ama kisa elbiseler dantel coraplar giyerim teksem bile.ev kiyafetim hep susludur benim hayatta dizi cikmis pijamayla goremez kimse hasta degilsem tabi.
makyajimda rimel kalem allik ve ruj.fondoten kullanmam.

Misshanın maskesi işe yarıyor mu usagi91 usagi91 ?
Çok kararsız kalmıştım onu alma konusunda.
Ne kadar zamanda temizledi siyah noktaları?
Valla canım ilk seferde baya Bi temizledi yanlız diikatli olmak gerekiyo yavaş çekmek gerek ama ben memnunum ya bide sonradan tonikle gözenekleri kapatınca ni sure rahat ediyorum

Bacaklar da selülit göbek sarkmış , gıdık sarkmış , Çenede tüyler falan çok mutsuzum , spor yapacak güç bulamıyorum , vücudu pürüzsüz ve şekilli olanlar ın bakımlı olma işi çok daha kolay , bir de cildiniz pürüzsüzse , yaşım 33 çok salmışım maalesef

bence gercekten gencsiniz vucut cabuk toparlanir basligi kendi etrafinda donen kucuk masaj aletleri oluyor onlardan alin siz de bi tane selulite karsi cok etkili bisey faydasini goreceksiniz

Bazen diyorum ki Allah bilip de vermiş bu nimetleri bana.
Benim gibi tembel başka türlüsünün hakkından gelemezdi. :D

Vücudum kaymak gibidir.
Kılım, tüyüm az ve geç çıkar.
Bunda hep ağda yapmış olmamın etkisi de çok tabi.
2 ay çok çok rahatım.

Cildim hiç bir şey kullanmadığım halde çok beğenilir.
Duştan duşa tonik ile yıkarım yüzümü.
Türk kahvesi içtikçe ve aklıma geldikçe telvesinden sürerim ama bazen ayda bir bazen 2 ayda bir bu da :)

Saçlarım hiç bakım yapmamama rağmen maşallahı var.
Beyazlarım çok ama yine de 6 ayda bir boyarım.
Alıştım onlarla yaşamaya.

Evde kesinlikle süslü oturamam.
Pijamalarımı seviyorum.
Saçlar tepeden topuz, ensemi rahatsız etmeyecek :)

En bakımlı halim tam olarak buna benziyor :)

yatmadan-pijamalarini-giyen-kopek_o_14108.jpg

sansliyim genetik olarak biraz sanirim.saclarim dumduzdur zaten fone gerek duymam.bu renketen once eger renk actirmamis olsaydim uclari da dumduz dururdu sac kreminw bile gerek duymazdim.
tenim cok yumusak krem losyon surmesem de yumusak.ben hic manikur pedikur yapturdigimi bilmem yillardir cunku turnak dibinde et yok.sadece torpuluyorum.kil tuy derdim yok gercekten cok az tuyum var.bunlarla ugrasmiyorum.
lakin banyom laboratuar gibi.
hyrukuonik asid coenzym q10 alfa lipoic asid c vitaminli yag e vitamini hucre yenileyiciler.tca peeling %15likten.
arti kullandigim bir suru ilaci bu ay biramtim daha.bi ara vereyim dedim.ise yariyo mu derseniz bunlar bilincsiz kullaniyorum cogunu o yuzden zarari oldu.ama surmzsem ya da icmezsem kotu olur gibi bi.psikolojideyim.benim icin bakim bunlari surmek.sacima da keratin suruyorum zeytinyagiyla birlikte.
ojesiz cok nadir cikarim disari.evde makyaj yapmam ama kisa elbiseler dantel coraplar giyerim teksem bile.ev kiyafetim hep susludur benim hayatta dizi cikmis pijamayla goremez kimse hasta degilsem tabi.
makyajimda rimel kalem allik ve ruj.fondoten kullanmam.

Merhaba, bunları nereden aldığınızı ve markalarımı bana özelden paylaşabilir misiniz rica etsem ? Teşekkürler şimdiden.

Bazen diyorum ki Allah bilip de vermiş bu nimetleri bana.
Benim gibi tembel başka türlüsünün hakkından gelemezdi. :KK70:

Vücudum kaymak gibidir.
Kılım, tüyüm az ve geç çıkar.
Bunda hep ağda yapmış olmamın etkisi de çok tabi.
2 ay çok çok rahatım.

Cildim hiç bir şey kullanmadığım halde çok beğenilir.
Duştan duşa tonik ile yıkarım yüzümü.
Türk kahvesi içtikçe ve aklıma geldikçe telvesinden sürerim ama bazen ayda bir bazen 2 ayda bir bu da :)

Saçlarım hiç bakım yapmamama rağmen maşallahı var.
Beyazlarım çok ama yine de 6 ayda bir boyarım.
Alıştım onlarla yaşamaya.

Evde kesinlikle süslü oturamam.
Pijamalarımı seviyorum.
Saçlar tepeden topuz, ensemi rahatsız etmeyecek :)

En bakımlı halim tam olarak buna benziyor :)

yatmadan-pijamalarini-giyen-kopek_o_14108.jpg
Allah seni:KK70:annem gibi konusmussun :KK70:oda boyle der hatta sen kime cektin der:süslü:

Back
X