• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dedikoducu mahalleye tasindim:(

Yüz vermezseniz ne evinize gelebilirler ne densiz densiz sorular sorabilirler. Muhatap olma seviyesini minimuma indirirseniz dedikodu yapacak malzeme de vermemiş olursunuz. Ayrıca "cahil kesim"in hakkınızda yaptığı dedikodunun da bir önemi olmamalı. Dedikoducu insanlarsa ister samimi olun ister olmayın lafınızı ederler o yüzden bari malzeme vermeyin, hayatınızı öğrenemesinler.

Annen ayni yerdeyse nasil bilmiyodun nasil bi yer oldugunu?

Tekrar tasinin mumkunse cunku bu kadar dedikodu varken dislanmis hissedeceksin kendini..

Ya da su pantolonluyla takilabirsin :)

Bakımlı olmaktan başka ne gibi özellikleriniz var ki bu kara cahil (!) insancıkların yaşadığı mahalleye FAZLA gelmiş olabilirsiniz? Çok merak ettim bak

bence okadari problemdir bu benim gorusum demekki benim kapasitem makyaji ve kapali dahi olsa elestiren kesimi kaldiramiyor sadece

Demek ki siz de onlardan sadece bir tık üstteniz açık görüşlülük anlamında.
Onlara pantolon giyip makyaj yapan problem geliyor size de mini etek ve göğüs dekoltesi.
Bir de hiçbirini problem görmeyen bir kafa ki var ki ona ulaşmanızı öneririm. Bana siz de çok ufku açık, elit gelmediniz.

Anneniz yasadigi semti bilmiyor muydunuz?
Bilmiyorsaniz bile tasinmadan once hic mi arastirmadiniz?

bence okadari problemdir bu benim gorusum demekki benim kapasitem makyaji ve kapali dahi olsa elestiren kesimi kaldiramiyor sadece
He yani siz de bizim gibi dekolteyi normal bulan ve giyinen kadınlara problem gözüyle bakıyorsunuz. Sizin gibilerin yaşadığı mahallelerde de biz rahatça giyinip gezemeyeceğiz. İkiyüzlüsünüz

Himm her bir cumlenizde "onlar bakimsiz, ben bakimliyim" onlar cahil ben elitim" demissiniz. Bence onlardan tek farkiniz makyajli olmaniz. Yazdiginiz icerige bakin o zaman anlarsiniz ne demek istedigimi

aaa canim kesinlikle atni muahebet bana kapiyi acmadi falan diyolar...hatta bana da dedi acmadin kapiyi caldim da dedi...bende acmadin degil duymadin diyelim ona dedim.bozdum onu
Bende bi gün davet ettiler gittim pat pat yüzlerine vurdum ayıp dedim şimdi çekiniyorlar sonra 1-2 daha çağırdılar gittim şimdi çağırmıyorlar

Back
X