- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.639
- 723
Canım 6 senelik evliyim eşimle tanışalı 10 yıl oldu.o işten gelmeden iki elim kanda olsa mutlaka evim toplu kendim süslü olurum.hergün öyle elbiseler filan giymem o arada olur ama saçımı yaparım hafif makyaj ve güzel kokarım daha çok yeni evlisin dikkat et benceHayatim boyunca (daha 21 yasindayim haha ) yani lise de falan da hic hergun bakimli olamadim hep ozel bi gunde canim istedginde makyaj bakim yapiyorum. 6aylik evliyim esime paspal görunmekten biktim. Bi gun yapsam bi gun illa bi is cikiyo yapamaiyorum bakimimiustelik disarda pek acik kisa falan giyinmem evde giymek icin de o tarz seylerim yok mesela bi yemek hazirlayim romantik bi yemek yiyelim diyorum ama giycek elbisem yok ama bu da yine tek bi gune ozel. Cok tanidigim var surekli sacini basini yapar hep ama hep bakimlidir bakimsiz hallerini hic gormedim bende oyle olmak istiyorum yardim edin onerilerini,i orneklerinizi bekliyorum
O konuda şanslıyım biraz 1.5 ayda bi epilasyon yapıyorum yetip artıyo.. yoksa bende çok sıkılıyorumKıl kılçık işlerini Nasıl hallediyorsun ? Ben en çok o konudan muzdarip im
Misshanın maskesi işe yarıyor muMisshada bi maske var siyah bi maske onunla biraz tuzlu ama
Valla canım ilk seferde baya Bi temizledi yanlız diikatli olmak gerekiyo yavaş çekmek gerek ama ben memnunum ya bide sonradan tonikle gözenekleri kapatınca ni sure rahat ediyorumMisshanın maskesi işe yarıyor muusagi91 ?
Çok kararsız kalmıştım onu alma konusunda.
Ne kadar zamanda temizledi siyah noktaları?
Bacaklar da selülit göbek sarkmış , gıdık sarkmış , Çenede tüyler falan çok mutsuzum , spor yapacak güç bulamıyorum , vücudu pürüzsüz ve şekilli olanlar ın bakımlı olma işi çok daha kolay , bir de cildiniz pürüzsüzse , yaşım 33 çok salmışım maalesef
sansliyim genetik olarak biraz sanirim.saclarim dumduzdur zaten fone gerek duymam.bu renketen once eger renk actirmamis olsaydim uclari da dumduz dururdu sac kreminw bile gerek duymazdim.
tenim cok yumusak krem losyon surmesem de yumusak.ben hic manikur pedikur yapturdigimi bilmem yillardir cunku turnak dibinde et yok.sadece torpuluyorum.kil tuy derdim yok gercekten cok az tuyum var.bunlarla ugrasmiyorum.
lakin banyom laboratuar gibi.
hyrukuonik asid coenzym q10 alfa lipoic asid c vitaminli yag e vitamini hucre yenileyiciler.tca peeling %15likten.
arti kullandigim bir suru ilaci bu ay biramtim daha.bi ara vereyim dedim.ise yariyo mu derseniz bunlar bilincsiz kullaniyorum cogunu o yuzden zarari oldu.ama surmzsem ya da icmezsem kotu olur gibi bi.psikolojideyim.benim icin bakim bunlari surmek.sacima da keratin suruyorum zeytinyagiyla birlikte.
ojesiz cok nadir cikarim disari.evde makyaj yapmam ama kisa elbiseler dantel coraplar giyerim teksem bile.ev kiyafetim hep susludur benim hayatta dizi cikmis pijamayla goremez kimse hasta degilsem tabi.
makyajimda rimel kalem allik ve ruj.fondoten kullanmam.
Allah seniBazen diyorum ki Allah bilip de vermiş bu nimetleri bana.
Benim gibi tembel başka türlüsünün hakkından gelemezdi.
Vücudum kaymak gibidir.
Kılım, tüyüm az ve geç çıkar.
Bunda hep ağda yapmış olmamın etkisi de çok tabi.
2 ay çok çok rahatım.
Cildim hiç bir şey kullanmadığım halde çok beğenilir.
Duştan duşa tonik ile yıkarım yüzümü.
Türk kahvesi içtikçe ve aklıma geldikçe telvesinden sürerim ama bazen ayda bir bazen 2 ayda bir bu da :)
Saçlarım hiç bakım yapmamama rağmen maşallahı var.
Beyazlarım çok ama yine de 6 ayda bir boyarım.
Alıştım onlarla yaşamaya.
Evde kesinlikle süslü oturamam.
Pijamalarımı seviyorum.
Saçlar tepeden topuz, ensemi rahatsız etmeyecek :)
En bakımlı halim tam olarak buna benziyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?