- 27 Nisan 2009
- 1.519
- 5
- 37
Akıllı kadın ,bakımlı kadın.Bakımlı kadın ,akıllı kadın.
Akıllıdır her halukarda ,çünkü kendine yatırım yapar.Kendi değerini bilir.Bakımlıdan kastım kokoş kokoş gezmek değil.Maddi durumu ne olurda olsun kendi çapında kendine bakan kadınlara bayılıyorum.zemuszemus
anlamak yada anlatmak meselesini geçiyorumm.benden daha avantajlı değilsiniz.benimde çocuğum yok bakımımada oldukça zaman ayırabiliyorum.meşguliyetim ev hanımlığımdan dolayı değil.benimde bir iş hayatım olduğu içindir.(ama zaman ayırabiliyorum yinede kendime belirteyim )çaydanlığa gelince;hiç denemedim siz denedinizmi işe yarıyomu ?
Yo bunlar ekstra bakım gelmiyor, hemen bu kanıya nasıl vardınız anlamadım, makyaj yapmak , göz altı kremi sürmek, masaj yaptırmak, hatta saçlara her gün fön çekmek bunlar bana göre ekstra bakım olan şeyler, mesela cildini temizlemek+toniklemek sonra nemlendirici sürmek sabah akşam bunların her kadının cildi açısından yapması kanaatindeyim, kendim aksatıyorum o ayrı ama olmazsa olmalı bunlar ama bunlarda cilt bakımı sonuçta değil mi, yani bakımdan sayılır, ama bunları da yapmayan yüzlerce kadın vardır
fakat diş fırçalama , deodarant sıkma , duş alma, saç taramada v.s ninde bazılarına extra bakım olarak gelmesi de çok şaşırtıcı bence :umursamaz:
Yo bunlar ekstra bakım gelmiyor, hemen bu kanıya nasıl vardınız anlamadım, makyaj yapmak , göz altı kremi sürmek, masaj yaptırmak, hatta saçlara her gün fön çekmek bunlar bana göre ekstra bakım olan şeyler, mesela cildini temizlemek+toniklemek sonra nemlendirici sürmek sabah akşam bunların her kadının cildi açısından yapması kanaatindeyim, kendim aksatıyorum o ayrı ama olmazsa olmalı bunlar ama bunlarda cilt bakımı sonuçta değil mi, yani bakımdan sayılır, ama bunları da yapmayan yüzlerce kadın vardır
kadın çalışıyor eve geliyor evde çalışıyor yemek bulaşık ütü temizlik çocuk varsa çocuk,koşturma koşturma koşturma,
erkek çalışıyor eve geliyor geçiyor tv nin başına.
kadın çalışıyor .markete uğruyor alışveriş yapıyor eller dolu.eve geliyor. çocuğu kreşten yada büyüklerden almış .üstünü değiştirip,çocuğunda.
doğru, mutfağa.
erkek uzanıyor. dinleniyor. kadın yemek pişiriyor yada işten dönüp bir gece uykusundan fedakarlık edip yaptığı yemeği ısıtıyor salata yapıyor . ızgara yada... sofrayı hazırlıyor. erkek haberlere bakıyor.
kadın sofraya çağırıyor. erkek yemek yiyor kalkıyor. kadın sofrayı topluyor bulaşıkları yıkıyor. evi toparlıyor. balkonda asılmış çamaşırları topluyor. ütüye girişiyor. diğer yandan çocuklada ilgilenmesi gerek. o ara onuda yapıyor.oara erkek koltukta kestirmekte.
bu böyle devam eder bu örnekler de böyle,çoğalır gider.
vede kadından bakım makyaj giyinmek istenir. o kadın 2 işte çalışıyor ev ve iş.birde çocuk bakımı. ettimi 3 .
erkek öyle değil.
dışardaki kadınların çoğu evli değil. böyle bir temposu yok. sadece baksın kendine giyinsin süslensin. evli erkekleri ayarlasın.
o kadın evli olan üstüne bir şey alacağna yada bir krem ,çocuğuna süt yada mama neyse kıyafet alıyor. kendinden kısıyor.
hep özveri hep özveri.
madalyonun bir yönünü de göstermek istedim konu sahibine...