evet sizinde dediğniz gibi arkadaşlar bazen insanın içinden gelmiyor.ama bu konularda asla taviz vermemek gerek.insan tembelleştikçe tembelleşir,saldıkça salar kendini.
ben buna da bir çözüm buldum,bakım deyince insanın aklına sadece cilt bakımı ve saç bakımı gelmemeli,mesela ben her sabah, sabah ezanından 15-20 dakika sonra kalkarım kondisyon aletim var bisiklet yarım saat onu yaparım,5 dakikada karın bölgesini çalıştıran hareketler yaparım,sonrada duş alır ve güne dinç başlarım.bunları yapınca insanın uçası geliyor valla.daha sağlıklı ve daha dinç hissediyor insan kendini.ama asla taviz vermemek gerek az ama sürekli yapmak gerek.
bir de bıyıkları aldırmak konusunda çok hassasım.bu zamana kadar hiç aldırmadığım için yok gibi.
bıyık aldıran arkadaşlarla öpüştüğüm zaman erkek gibi batıyor yüzüme.bu hiç hoş değil.bence bir kadının buna dikkat etmesi gerekir.
bir kadın asla kocası ya da başka birileri için değil,kendisi için yapmalı bakımı.bakımsız kadın aldatılır diye bir kaide de yok.aldatan her şartlarda aldatır zaten. bir erkek kadına bakltığı zaman içi açılmalı demişsiniz.yok canım erkek milletinin içi, ancak kadının dekoltesine baktığı zaman açılır.
sizin aynaya baktığınız zaman içinizin açılması ve mutlu olmanız gerekmez mi?