kadın çalışıyor eve geliyor evde çalışıyor yemek bulaşık ütü temizlik çocuk varsa çocuk,koşturma koşturma koşturma,
erkek çalışıyor eve geliyor geçiyor tv nin başına.
kadın çalışıyor .markete uğruyor alışveriş yapıyor eller dolu.eve geliyor. çocuğu kreşten yada büyüklerden almış .üstünü değiştirip,çocuğunda.
doğru, mutfağa.
erkek uzanıyor. dinleniyor. kadın yemek pişiriyor yada işten dönüp bir gece uykusundan fedakarlık edip yaptığı yemeği ısıtıyor salata yapıyor . ızgara yada... sofrayı hazırlıyor. erkek haberlere bakıyor.
kadın sofraya çağırıyor. erkek yemek yiyor kalkıyor. kadın sofrayı topluyor bulaşıkları yıkıyor. evi toparlıyor. balkonda asılmış çamaşırları topluyor. ütüye girişiyor. diğer yandan çocuklada ilgilenmesi gerek. o ara onuda yapıyor.oara erkek koltukta kestirmekte.
bu böyle devam eder bu örnekler de böyle,çoğalır gider.
vede kadından bakım makyaj giyinmek istenir. o kadın 2 işte çalışıyor ev ve iş.birde çocuk bakımı. ettimi 3 .
erkek öyle değil.
dışardaki kadınların çoğu evli değil. böyle bir temposu yok. sadece baksın kendine giyinsin süslensin. evli erkekleri ayarlasın.
o kadın evli olan üstüne bir şey alacağna yada bir krem ,çocuğuna süt yada mama neyse kıyafet alıyor. kendinden kısıyor.
hep özveri hep özveri.
madalyonun bir yönünü de göstermek istedim konu sahibine...
Çoğu kadın evlenince birden süsü püsü bırakıp şöyle bi salıveriyo kendini..
kaptın kocayı ya nasıl olsa iş garanti evlisin hemen bırak bakımı falan
sonra 3-5 geçince erkeğin gözü güzel hanımcıklara kayıveriyo.. birde bu durumda kadınlar hayıflanıyor kocam başka kadınlara bakıyor napiyimm..
nap bacım biliyon mu
geç aynanın karşısına sen erkek olsan sana bakarmısın düşün taşın
eskiden böylemiydin bi bak
şimdi hanımlar diyeceksiniz ki benim ruhum güzel oda beni böyle sevsin
tabiki ruhunuz güzel
içinizle beraber dışınızda güzel oluverse nolur ki
fazla mal göz çıkarır mı??
hadi kendisini salan ev (çalışanlar işe gittiği için genellikle bakıyor kendisine) hanımlar kampanya başlatıp bugun kendimiz için neler yaptıklarımızı yazalım..
yapmayanlar!! ellerinde kumanda dizi başından kalkamayanlar hayde bakım zamanı
içimizdeki güzeli dışımızdaki ile birleştirip kocalarınızın başını dönderin
şaşırsın bakalım :))
ben de paspaldım bugun fazladan yüzüme bakım yaptım şöle kaş bıyık sivilce akne siyah nokta herşeyciği temizledim valla yüzüm parlayıverdi inanırmısınız (
kaydirigubbakcemile
:)) canım, anlıyorum çalışan bayan olmak çok zor, ama işin iyi yanı çalıştığın için zaten işe giderken kendine özen gösteriyorsundur. giyimin olsun, bakımın saçın başın olsun. yani zaten çok abartmaya da gerek yok değil mi :)
insan eşinden sevgilisinden önce kendi için yapmalı bazı şeyleri. iyi hissetmek için.
özgüveni yüksek olan bir bayan zaten yeterince çekicidir her zaman (bence)
yerimseniben
insanın ruh hali ile alakalı bazen olmuyor işte
anlamadım ne diyorsunuz siz. ben dışarda evli erkeklere bakan onla ilişkiye giren kadınlardan bahsettim. çoğu evli değil. çoğunun amacı süslenip püslenerek evli erkekleri ayartmak. çünkü boş vakitleri çok. amaçlarına odaklanmışlar.
eee. ne var. bunda.
arkadaşım ben dışardaki o tarz kadınlardan bahsettim. olurmu öyle şey. bak bende bekarım. makyaj yaparım. bakarım giyimime dikkat ederim.arkadaşım ben birşey demedim farkındaysan senin dediğin yazdığın kısmı işaretledim...
dışardaki kadınların çoğu evli değil...yani evliler hariç diğerleri süslenip süslenip adamları ayartıyor demişsiniz..
'çoğu ' kelimesi orda evli olmayanlar için kullanılmış...
şimdiki alınrında diyorsun çoğunun amaıc bu diye..
vallahi diğer yazdıklarına seninle hem fikirim arkadaşım doğru söylediklerinde var
ama çalışan bayan evde değil işdedir dışarda derken hoş olmamış dışardaki kadın
sokak kadını gibi olmuş...
evli olmayıpp geçim derdine düşmüşde çok insan var amaçları öle olmayan
kadınlara bukadar yüklenmeyin ayartmak ne kelime koca olacak adamlar adam gibi adam olsunlarda ayarttırmasınlar kendilerini..
arkadaşım ben dışardaki o tarz kadınlardan bahsettim. olurmu öyle şey. bak bende bekarım. makyaj yaparım. bakarım giyimime dikkat ederim.
o zaman kendimede laf etmiş olmaz mıyım. dışardaki o kadınlardan bahsettim ben.
ama çalışan bayan evde değil işdedir dışarda derken hoş olmamış dışardaki kadın
şunu anlayamadım. biraz daha açarmısın...
tamam cnm anladım ben ama cümlede genelleme yapılmış gibi yazılmış
kaç gündür topicler çaılıyor ve çalışan kadına oralarda çok yüklenildi
işte çalışmayan kadın eviin kadınıyım diyor eee ozaman çalışan kadın nerenin kadını
dışardaki kadına da o yüzden takıldım
dışarda derken işteki kadındır dedim
dışardaki kadın tabiri caizse sokak kadını gibi olmuş Şeniz
kadın çalışıyor eve geliyor evde çalışıyor yemek bulaşık ütü temizlik çocuk varsa çocuk,koşturma koşturma koşturma,
erkek çalışıyor eve geliyor geçiyor tv nin başına.
kadın çalışıyor .markete uğruyor alışveriş yapıyor eller dolu.eve geliyor. çocuğu kreşten yada büyüklerden almış .üstünü değiştirip,çocuğunda.
doğru, mutfağa.
erkek uzanıyor. dinleniyor. kadın yemek pişiriyor yada işten dönüp bir gece uykusundan fedakarlık edip yaptığı yemeği ısıtıyor salata yapıyor . ızgara yada... sofrayı hazırlıyor. erkek haberlere bakıyor.
kadın sofraya çağırıyor. erkek yemek yiyor kalkıyor. kadın sofrayı topluyor bulaşıkları yıkıyor. evi toparlıyor. balkonda asılmış çamaşırları topluyor. ütüye girişiyor. diğer yandan çocuklada ilgilenmesi gerek. o ara onuda yapıyor.oara erkek koltukta kestirmekte.
bu böyle devam eder bu örnekler de böyle,çoğalır gider.
vede kadından bakım makyaj giyinmek istenir. o kadın 2 işte çalışıyor ev ve iş.birde çocuk bakımı. ettimi 3 .
erkek öyle değil.
dışardaki kadınların çoğu evli değil. böyle bir temposu yok. sadece baksın kendine giyinsin süslensin. evli erkekleri ayarlasın.
o kadın evli olan üstüne bir şey alacağna yada bir krem ,çocuğuna süt yada mama neyse kıyafet alıyor. kendinden kısıyor.
hep özveri hep özveri.
madalyonun bir yönünü de göstermek istedim konu sahibine...