açıkcası konuyu beğendim konu sahibhi arkadaşım :hulya:
bakım konusunda maalesef çok yanlışlar var biline
bence bakım ruj,far allık,fondoten,pudra değildir..
bence bakım ilk başta temiz olmakla başlar..evinde eşofmanınıda giyersin ,şık bir elbisede..
temiz olsun yeter..üstünde delikli lekeli,çamaşur sulu damalamış bir şey istediğin kadar makyaj yap üzerinde durmaz..
saçlarınız bakımlı olsun.. kaşlarınız alınmış olsun,üstünüz temiz olsun,ağdanız yapılmış olsun
hafif birde makyaj tamamdır...
çok görüyorum kızlar ya etrafta ellerinde kırmızı oje yarısı çıkmış yarısı kalmışşş
çok ağır bir parfümmm sokağı kokutana kadar...
makyaj tonlaa suratlarında ıyykkk diyosun resmenn
makyaj yapıcam diye servisi birkaç kere kaçırmışlığm vardır benimde :roflol:insanın canı her zaman bakım yapmak istemiyor....
çalışan kadınlar belki bu konuda daha dikketli ama vakit açısından bizde zorlanabiliyoruz.....
ama canım isteyincede vakit makit görmüyor gözüm...:lepi:
oooooooooo oyle salan kadın yok artık kendını bence...
millet süs püs peşinde kocasını kaptırmama derdinde
akıılıı olmak lazım kolay değil bu işler...
makyaj yapıcam diye servisi birkaç kere kaçırmışlığm vardır benimde :roflol:
evlendiğin zaman seni de göreceğiz cnm
ben süslü püslü olurum her daim şekerım
tabiki bu birazda insanın içinden gelmelı zorla olmuyor yapısal bişey...
erkeklerede desek bunları. neden hep kadınlar bu kadar özverili olacak. oda kendine dikkat edecek. saç sakal karışmayacak. temiz olacak. kilo almayacak. göbek yapmayacak. dışardada çok yakışıklı baylar var. alimallah ,eşleri kendini salan erkekleri gözden çıkarıverirler birden. her 2 cinste kendine bakmalı. erkek kendini bırakıp ,illa kadından bakım beklemeyecek.parfümünü sürecek,giyimine dikkat edecek.
hep kadın hep kadın . yok öyle dava...
kadın çalışıyor eve geliyor evde çalışıyor yemek bulaşık ütü temizlik çocuk varsa çocuk,koşturma koşturma koşturma,
erkek çalışıyor eve geliyor geçiyor tv nin başına.
kadın çalışıyor .markete uğruyor alışveriş yapıyor eller dolu.eve geliyor. çocuğu kreşten yada büyüklerden almış .üstünü değiştirip,çocuğunda.
doğru, mutfağa.
erkek uzanıyor. dinleniyor. kadın yemek pişiriyor yada işten dönüp bir gece uykusundan fedakarlık edip yaptığı yemeği ısıtıyor salata yapıyor . ızgara yada... sofrayı hazırlıyor. erkek haberlere bakıyor.
kadın sofraya çağırıyor. erkek yemek yiyor kalkıyor. kadın sofrayı topluyor bulaşıkları yıkıyor. evi toparlıyor. balkonda asılmış çamaşırları topluyor. ütüye girişiyor. diğer yandan çocuklada ilgilenmesi gerek. o ara onuda yapıyor.oara erkek koltukta kestirmekte.
bu böyle devam eder bu örnekler de böyle,çoğalır gider.
vede kadından bakım makyaj giyinmek istenir. o kadın 2 işte çalışıyor ev ve iş.birde çocuk bakımı. ettimi 3 .
erkek öyle değil.
dışardaki kadınların çoğu evli değil. böyle bir temposu yok. sadece baksın kendine giyinsin süslensin. evli erkekleri ayarlasın.
o kadın evli olan üstüne bir şey alacağna yada bir krem ,çocuğuna süt yada mama neyse kıyafet alıyor. kendinden kısıyor.
hep özveri hep özveri.
madalyonun bir yönünü de göstermek istedim konu sahibine...
allah iyi etsin kız seni....
benim gibi wcde yapcen makkajı....
benimde eşim kıskanıyo sabah süslenemiyom onun yanında....
bende iş yerinde wcde yapıyom ne ediiim...:roflol:
bakımlı olmak için illaki kokoş olmamıza da gerek yok :)
ben de evli değilim ama bi gün evlenirsem annem gibi vs. olmuycam. Mesela annem son 3 yıldır çalışıyor. ama evde otururken de biliyorum hep ev kıyafetleriyle dururdu. evde araç gereç bulunmasına rağmen ne bi krem sürerdi ne makyaj yapardı.....
ben ise evde bile güzel giysiler giyip hazırlanmayı çok severim. hele bi gün evlenirsem o zaman 24 saat bakımlı dolaşırım herhalde.
Mesela ben banyodan sonra yüzüme nemlendirici krem, vücuduma vücut losyonu, saçlarıma saç bakım kremi vs. sürüyorum. tırnaklarımı törpülüyorum düzenli bi şekilde. hafif bi makyaj yapıyorum. bunlar kendimi çok daha iyi hissetmemi sağlıyor. Önce kendimi ben sevmeliyim değil mi ? :)
Gerçi kendini ihmal etmek zorunda kalan bayanları da anlıyorum. Ev işleri, yemek, çocuklar..... ama yine de insan her zaman kendine zaman ayırmalı.
Evlerimizi bile neredeyse her gün temizliyoruz, kendimize aynı özeni neden gösteremeyelim?
kadın çalışıyor eve geliyor evde çalışıyor yemek bulaşık ütü temizlik çocuk varsa çocuk,koşturma koşturma koşturma,
erkek çalışıyor eve geliyor geçiyor tv nin başına.
kadın çalışıyor .markete uğruyor alışveriş yapıyor eller dolu.eve geliyor. çocuğu kreşten yada büyüklerden almış .üstünü değiştirip,çocuğunda.
doğru, mutfağa.
erkek uzanıyor. dinleniyor. kadın yemek pişiriyor yada işten dönüp bir gece uykusundan fedakarlık edip yaptığı yemeği ısıtıyor salata yapıyor . ızgara yada... sofrayı hazırlıyor. erkek haberlere bakıyor.
kadın sofraya çağırıyor. erkek yemek yiyor kalkıyor. kadın sofrayı topluyor bulaşıkları yıkıyor. evi toparlıyor. balkonda asılmış çamaşırları topluyor. ütüye girişiyor. diğer yandan çocuklada ilgilenmesi gerek. o ara onuda yapıyor.oara erkek koltukta kestirmekte.
bu böyle devam eder bu örnekler de böyle,çoğalır gider.
vede kadından bakım makyaj giyinmek istenir. o kadın 2 işte çalışıyor ev ve iş.birde çocuk bakımı. ettimi 3 .
erkek öyle değil.
dışardaki kadınların çoğu evli değil. böyle bir temposu yok. sadece baksın kendine giyinsin süslensin. evli erkekleri ayarlasın.
o kadın evli olan üstüne bir şey alacağna yada bir krem ,çocuğuna süt yada mama neyse kıyafet alıyor. kendinden kısıyor.
hep özveri hep özveri.
madalyonun bir yönünü de göstermek istedim konu sahibine...
valla ben evimi hergün temizlemiyorum kaydirigubbakcemile3 ama sabah 6 da işe gidip akşam 8:30 da eve gelip o hızla mutfağa dalp yemek yapp yiyip, ortalığa toplayınca saat 10 oldumuyduuu bakm falan hak getire tam tersii pas pasa dönüyorum :hulya:
anlamadım ne diyorsunuz siz. ben dışarda evli erkeklere bakan onla ilişkiye giren kadınlardan bahsettim. çoğu evli değil. çoğunun amacı süslenip püslenerek evli erkekleri ayartmak. çünkü boş vakitleri çok. amaçlarına odaklanmışlar.dışardaki kadınların evli olmanyarı süslenip süslenip adamlarımı ayartıyor
barı genellemeseydiniz allah aşkına
birde dışardaki kadın dediğiniz çalışan kadın mı
tabirlere düşünceye barkmısınız yazıkkk