- 30 Ekim 2008
- 7.974
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
parfümümü muhakkak sıkarım güzel kokmaya önem veririm dışarda kapalıyım ama evin içinde muhakka saclarımı toparlarım Allah tan bunları yaparım ama nedense evişlerim önce gelir onları muhakkak halletmeliyim sonra ben aslında doğru bişey değil ama yapıyorum maelsef
Benim tamamen keyfime baglidir bu isler....tabikide günlük kisisel temizlik farkli birsey!
Yüzünü yikamak, Krem sürmek, dislerini fircalamak, sacini taramak, deodoranat veya parfüm kullanmak... bunlari bakim olarak görümüyorum ben.....bu bana göre zaten her gün yapilmasi gerekenlerdir...:hulya:
Bazi günler canim ister makyajimida yaparim, süslenir püslenirimde, lakin bazende cekerim esofmanlari bir topuz yaparim oldu bitti....
Bakimli olmak tabikide güzel birsey....fakat evlilik bazende rahat olabilmektir bana göre....sürekli moda dergilerinden cikmis gibide olamam vallaha....zaten normal bir erkekde bunu karisindan beklemez kanimca...
normal bir kadının zaten bunları yapmaya vakti olur(normal şartlarda ama ).çocuğu olan.ütüsüne,yemeğine,çamaşırına,bulaşığına varana kadar hepsini kendi yapması gereken bir kadın bu dediklerinizin sadece % 10 unu yapabilir.evli bir kadın olarak başkasınında benim görüntümden haz duyması beni ayrıca rahatsız eder.neyimki bensabah kalkıyorum
yüzümü yıkayıp dişlerimi fırçalıyorum..
nemlendiricimi sürüp makyaj altına
makyajımı yapıyorum
mutlaka Allık+Rimel+Ruj kullanırım..
saçlarımı ya maşayla dalgalı yaparım
ya düzleştiriciyle kahküllerim dışarı olucak şekilde havalı bir düzleştirme işlemi yaparım zemuszemus
Boynum açık birşey giyeceksem Mutlaka Bronz Terracotamı sürer kolyemi takarım
Kulağımda 3 tane delik olduğu için kulağıma Vazelin sürüp kıyafetimle uygun küpelerimi takarım..
Ve o günkü ruh halime göre fresh,çiçek,baharatlı yada şekerli parfümlerimden biriyle mutlaka banyo yaparım zemuszemus
gün içerisinde mutlaka ellerimi yıkadıktan sonra Ispartadan Aldığım harika gül kremimi sürüp nemlendiririm..
akiam eve gelince makyajımı temizlediktan sonra tonikle bi güzel silerim..
haftanın 3 günü banyo öncesi yüzüme arındırıcı maskemi sürüp peeling yaparım..
çıkıncada yağsız bir kremle nemlendiririm..
ayrıca Kocamla her hafta olmasada sık sık saunaya gider, ter atarız, ordan hamama geçer kese yaptırırız..
ve cilt bakım Maskesi uygulatırız yüzümüze saunadan sonra..
ayda birde masaja gideriz kocamla
ben aromatik masaj yaptırırım tütsülerle otantik yağlarla
kocamsa Allah ne verdiyse girişilen masajlardan yaptırır öyle yani.... kaydirigubbakcemile5
herkes kendine bakmalı bence. kadın erkek evli bekar farketmeden
önce insanın Ruhu haz etmeli aynaya bakınca kendinden
sonra Başkaları haz duymalı sizin görüntünüzden
Çünkü biz buna değeriz kaydirigubbakcemile2
sabah kalkıyorum
yüzümü yıkayıp dişlerimi fırçalıyorum..
nemlendiricimi sürüp makyaj altına
makyajımı yapıyorum
mutlaka Allık+Rimel+Ruj kullanırım..
saçlarımı ya maşayla dalgalı yaparım
ya düzleştiriciyle kahküllerim dışarı olucak şekilde havalı bir düzleştirme işlemi yaparım zemuszemus
Boynum açık birşey giyeceksem Mutlaka Bronz Terracotamı sürer kolyemi takarım
Kulağımda 3 tane delik olduğu için kulağıma Vazelin sürüp kıyafetimle uygun küpelerimi takarım..
Ve o günkü ruh halime göre fresh,çiçek,baharatlı yada şekerli parfümlerimden biriyle mutlaka banyo yaparım zemuszemus
gün içerisinde mutlaka ellerimi yıkadıktan sonra Ispartadan Aldığım harika gül kremimi sürüp nemlendiririm..
akiam eve gelince makyajımı temizlediktan sonra tonikle bi güzel silerim..
haftanın 3 günü banyo öncesi yüzüme arındırıcı maskemi sürüp peeling yaparım..
çıkıncada yağsız bir kremle nemlendiririm..
ayrıca Kocamla her hafta olmasada sık sık saunaya gider, ter atarız, ordan hamama geçer kese yaptırırız..
ve cilt bakım Maskesi uygulatırız yüzümüze saunadan sonra..
ayda birde masaja gideriz kocamla
ben aromatik masaj yaptırırım tütsülerle otantik yağlarla
kocamsa Allah ne verdiyse girişilen masajlardan yaptırır öyle yani.... kaydirigubbakcemile5
herkes kendine bakmalı bence. kadın erkek evli bekar farketmeden
önce insanın Ruhu haz etmeli aynaya bakınca kendinden
sonra Başkaları haz duymalı sizin görüntünüzden
Çünkü biz buna değeriz kaydirigubbakcemile2
Güzel bir konuya değinmişsiniz
Ben kendi adıma herzaman bakımlı olmayı savunan bir kadınım
Bunu kimse için yapmadığımı,sadece kendime saygımdan dolayı kendim için yaptığımıda defalarca yazmışımdır bu forumda.
Bakım çok önemli
Temizlik çok önemli
Fakat bakımlı kadın aldatılmaz diye bir şeyde yok maalesef.
Hani yapmadın kocan dışarı kaçtı,yaptın dizinin dibinde diye birşey söylemek mümkün değil
Ben ne bakımlı kadınlar görmüşümdürki,kocaları bir sümüklü ile aldatmıştır onları
Hani erkeklerin bu konudaki kriterleri çok belli değil
Bakımı o yüzden kendimiz için yaparsak,daha mantıklı diye düşünüyorum
Yoksa ne krem nede ruj gözü dışarda olan adamı eve bağlamaya yetmiyor.
itiraf et loreal adına çalışıyosun dimikaydirigubbakcemile3