Doğal Saç Bakım Kürleri Bakım Yagı Sürüp Uyusam Birşey Olur mu?

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
evettttt kızlar bu gece denicem . yagımı hazırladım neler var derseniz ,
hint yagı, sarımsak aromalı zeytin yagı ,badem yagı ,hindistan cevizi yagı, çamterebentin ve bepanten ampul bide elidor bakım yagım kalmıştı biraz onu ekledim. sürücem birazdan sarıcam bi güzel uyucamm :) hadi hayırlısı :))

aaa bide elma sirkesi koymuştum karışımıma kızlar unutmuşum söylemeyi.
saçlarım yumuşacık oldu yıkadıktan sonra :) tavsiye ederim yani çok daha iyi oldu bütün yagı emdi saçım

ben sabaha kadar durması taraftarı değilim..bitlenilmesine bitlenilmez ama bu tip bakımlarda aşırıya kaçılmaması gerektiğini biliyorum arkadaşlar.. normal süresi 1 saattir.bunun fazlasına gerek yok..1 saatte de istenilen sonuç alınmaktadır..düzenli uygulandıktan ve süreklilik olduktan sonra bu süe yeterlidir..kaş yapiim derken göz çıkarmayın..her şeyin aşırısı zararlıdır..

Kızlar bence hiç denemeyin yani yağlı saçlarla uyumayı diyorum çünkü o yağ saçta kaldıkça daha fazla döker tabi bu normal yumuşadıkça saçlar daha çok dökülür kaş yapalım derken göz çıkarmayalım bence,,, hepinizi öpüyom kendinize iyi davranın...muck muck:)))

ya bende denemek istiyorum ama tırsıyorum ya sonuçta yağ elimizden bile zor arınıyoki saç nasıl arındırıyosunuz??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…