• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bakııın oğluşumun odası geldiii

meraba arkadaşlar ben yeni üye oldum benim de 5 aylık oğlum var eflatun ben bayıldım bebek odana güle güle kullanırsın umarım..

çok saol canım şimdi odamızın şeklini değiştirdik haftaya da perdesini alacağım malum ancak para ayarlıyoruz:)eşyalarını da yerleştirdiik!!çok değişti en son halini yine koyarım.halı bulamıyoruz ama ya!ne yapam o konuda çok kararsızım.internete de bakıyorum.hep çok ufak kalıyor zeminde boşluk çok kalıyor

oda çok güzel olmuş, mobilyalar bi harika. tüm yazıları okuyamadım ama markası var mı? ilerde bende kızıma böyle tarz bi oda yapmak isterim :16::16::16:

çok güzel harika hatta :) allah sağlıklı mutlu günlerde kullanmayı nasip kısmet etsin size. ama camın önüne koymussun annesi üşüyecek bebiş :)

çok saolun teyzoşlarıı allah herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin gerçekten de kendii düşünmez oluyormuşsun hep evladım en iyisine layık olsun istiyormuşsun.daha doğmadan anladık bunu.markasını soran bbiri vardı canım bebekom un odası.google a yaz çıkar.bu arada oğlumuzun adı belli olddu:Mustafa Seymen nasıl beğendin,z mi minnak olğlumun adını

Back