• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bakııın oğluşumun odası geldiii

eflatunben

MUSTAFA SEYMEN'in annesi
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
242
4
96
Gaziantep
Kızlaaar bakın bugün odasına başladı oğlumun kağıtları bitti takımı geldi daha var tabii baya eksiğimiz bitince tam halini de koyarıım:)))

$1.jpg $2.jpg $3.jpg $4.jpg $5.jpg

oo ne kadar güzelmiş..cokk begendim..Allahh mutlu mesut günler geçirmenizi nasip etsin inşallahh. bebeginizi de size bagışlasın

herşey çok güzel maşallah güle güle kullanın yanlız bişey dikkatimi çekti beşiği tam camın önüne koymuşsunuz bebek üşümiycek mi orda? benim de oğlum olacak allah nasip ederse geçenlerde bizim de odamız geldi yerleştirirken çok zorlandık neyi nereye koyalım diye, beşiğin camın önüne gelmemesine özellikle dikkat ettik...

aaaa ne kadar güzelll yaaa sağlıklı büyüsün inşallah içinde...

ben de oğlum olursa böyle bir odası olsun isterdim, babası gibi denizci olsun o da daha küçücükken denizi sevsin çok isterimmm ama müstakbel eşim ve sevgili nişanlım oğlunun denizci olmasını istemiyor, deniz temalı seylerden de nefret ediyor :31: böyle bir oda almamı istemez kesinlikle ama çok güzelmişş yaa benim yerimede doya doya bakın :31:

Son düzenleme:
çok sağolun teyzelerii allah isteyen herkese hayırla evlatlarını nasip etsin..

canım camın dibinde değil arada baya mesafe var soğuk gelemeyecek kadar hatta:) ama ben yerini değiştireceğim çünkü böyle odası biraz kullanışsız gibi oldu.bir de yatağı düz uzatmayı düşünüyorum.ama onda da yatağın asansörlü tarafı duvar tarfafına geliyor.eğer bu sorunu çözebilirsek düz uzatmayı düşünüyorz bakalım:)

cook guzel olmuşş canım saglıkla kullansın odasını ne kadara ve nerden aldınız acaba???

güle güle kullansın annesı saglıkla mutlulukla ama ...üzücü bır sey soleyımmı azcık buyusun yurusun gözu acılsın o duvar kagıtlarını bır guzel karalayıp bır de yırtacak hazırlıkı ol:)

Back