Gerçekten bir belaya bulastim sanırım hemde hiç bişey yapmadan. Sabahtan beri gel diye yalvaran kadın baktı ki gitmemekte kararlıyım bana attığı msj " Allah'ın pis cingenesi kocan seni bosamakta haklı napsin senin gibi karaktersiz, yardımcıya ihtiyacım var diye bütün yaptıklarına göz yumdum altinlarimi çaldın ses çıkarmadım, seni heryere yayicam burda sana iş verdiymiycem, herkesi tanıyorum ben, pis dilenci herşeyin kötüsünü hak ediyorsun sen." Evet arkadaşlar en son aldığım msj bu. Çok evde çalıştım başıma ilk kez böyle bişey geliyo. Burda sigortasız çalıştırıyor diye şikayet et diyenler olmuştu. Haklılar elbette. Şimdiye kadar sessiz sedasız ayrılırım kötülük olmasın istedim ama artık çizmeyi aştı. Avukatı aradım ve yardım istedim(bisaa davasından dolayı bana barodan atanan avukat) sağolsun bı dilekçe yazıp savcılığa veririz dedi. İsmimin lekelenmesini istemiyorum. Ama bu belayida başıma sarmak istemiyorum. Benmi çok korkak biriyim anlamadım. Çok da çevreli insanlar gözüm korkmuyo da değil ama bu iftiraya da göz yummak istemiyorum. Korktuğum başıma geldi. Allah kuru iftiradan saklasin