• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcının patik örmesi tv izleyeceğim diye diretmesi normal mi?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

benil

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
1.718
466
648
41
Ankara
kendi evinde bakıcı çalıştıran hanımlar bakıcının yapacağı işler tam olrak nedir mesela günlük temizlik yemek vs yaparlar mı? bebeğin çorbasıydı meyvesiydi hazırlar mı?

Birde 10 aylık bebek uyanıkken bebekle ilgilenmeyip patik örmesi tv izlemesi vs. normal mi? bebek içerde uyanmış mızırdanırken ay şu şişi de örüp öyle bakayım demesi normal mi?? birde bebeği kendi gidiş geliş saatlerine göre uyutup kötü bi uyku düzeni oluşturması gündüz sürekli uyutması gibi davranışlar normal mi? Bu karakterde kişiye bebek emanet edilir mi??

birde bebekle konuşmayı bebekle oynamayı falan bilmeyen birine bebek bakıcılığı yaptırılır mı??

tabikide hiç normal bi durum değilm siz çalıştığınız yerde patik örüp tv izliyormusunuz kaldıki çocuk bakmak daha hassas ilgi alaka gerektiren bir iş bu ne sorumsuzlukk..

böyle birsey olamaz bende çocuk bakıcısıyım böyle bir sey olamaz çocuğu kendine göre değil onun tam enerji toplayabileceği saatlerde uyutması gerekiyor çocuk uyanıkken tv açıp örgü örmesi çok yanlıs bi kere tv telefon vs kesinlikle çoçuk uyanıkken olmamalı radyasyon sacıyor ben çalısıyorken bunları çocuk ortamından uzak tutuyordum çocuk uyurken bir isin yoksa evde ufak tefek islerin yoksa bebek uyanana kadar tmm ama diğer türlü çok yanlıs size tavsiyem bunu bakıcınızla konusmanız . bütün ilginin bebekde olması gerekiyor onunla oynası ilgilenmesi sart

kendi evinde bakıcı çalıştıran hanımlar bakıcının yapacağı işler tam olrak nedir mesela günlük temizlik yemek vs yaparlar mı? bebeğin çorbasıydı meyvesiydi hazırlar mı?

Birde 10 aylık bebek uyanıkken bebekle ilgilenmeyip patik örmesi tv izlemesi vs. normal mi? bebek içerde uyanmış mızırdanırken ay şu şişi de örüp öyle bakayım demesi normal mi?? birde bebeği kendi gidiş geliş saatlerine göre uyutup kötü bi uyku düzeni oluşturması gündüz sürekli uyutması gibi davranışlar normal mi? Bu karakterde kişiye bebek emanet edilir mi??

Kesinlikle normal bir durum değil ben olsam emanet etmezdim:45:

Bir bakıcınin tv.si de örgusude bebek olmalı...ben asla böyle bi kadına emanet etmem bebeğimi. Bence hiç kolay değil bebek bakmak çok özen ve sabır istiyen iş...bakıcı bulmakta zor offf... Şuan bebeğim var 11 aylık oldu kendim bakıyorum çalışmis olsaydım da işi bırakırdir hiç düşünmeden.sadece annem yakın olmuş olsa ona bırakırdim...

böyle birine asla çocuk teslim edilmez.:20:örgü örsün,tv izlesin diye mi para veriliyor kendisine.:47:en kısa zamanda bakıcınızı değiştirmeniizi tavsiye ederim.

Bu ne saçmalık,o nun görevi sadece bebekle ilgilenmek,patik örmeğe meraklıysa evinde otursun,tv nin karşısına geçerek..Ahhhhhh,bende bebe bakmak istiyorum da,bulamadım bi türlü ,anne olduğum için çalışan annelere gerçekten üzülüyorum,gücüm yetsede hepinizinkilere ben baksam:16:

ben parçalarım o kadını bebek bakmaya mı geliyo arkadaşlarına güne mi

bence böyle saçmalık olmaz şişler çacuğa zarar verebilir ayrıca çocuga televizyon seyretmeside doğru deyil bence .

Back