tabiki cahillik kadının yaptığını ve benimde yaptığım büyük cahillik oldu ergenlik çağında çocuğu olan birine kızımı baktırmam. bundan dolayı asla kendimi affetmeyeceğim. ama önemli olan bundan sonrası inşallah kızımın psikolojisini düzeltebiriz şuan okadar çıkmazda görüyorum ki kendimi. niye daha önce farketmedim niye engel olamdım niye bıraktım ama çalışan anne olupta insanın çocuğuna bakacak kimsesi olmaması çok zor...:18:
Kendinizi boş yere suçluyorsunuz.. Siz böyle olacağını nereden bilecektiniz ki. İçinde bulunduğunuz durumu anlıyorum ama önce siz güçlü olmalısınız.. Dediğim gibi bunu erken farketmeniz çocuğunuz için çok büyük bir şans. Gerçekten iyi bir destek alırsa halolacaktır siz içinizi ferah tutun. Siz şuan anne yüreğiyle endişeleniyorsunuz ama ben çevremden duyduğum ve edindiğim bilgilerle sizi bilgilendirmeye çalışıyorum.
tabiki cahillik kadının yaptığını ve benimde yaptığım büyük cahillik oldu ergenlik çağında çocuğu olan birine kızımı baktırmam. bundan dolayı asla kendimi affetmeyeceğim. ama önemli olan bundan sonrası inşallah kızımın psikolojisini düzeltebiriz şuan okadar çıkmazda görüyorum ki kendimi. niye daha önce farketmedim niye engel olamdım niye bıraktım ama çalışan anne olupta insanın çocuğuna bakacak kimsesi olmaması çok zor...:18:
güçlü olmaya çalışıyorum kızım için inşallah bunlarıda atlatacağız bana destek olduğunuz içinde çok teşekkür edrim
Bence kızınızın yaşı küçük olduğu için ileride bilinç altında yer etmeyecektir hatırlamayacağını düşünüyorum.Şuan psikolojik destek alıyor olmasınında büyük yararı olacaktır.Şuan kızınızın evde o kişiden öğrendikleri uygulamasından vazgeçirmek için ilgisini farklı şeylere yöneltmeye çalışsanız.Yeni oyuncaklar alsanız mesela yada ilgisini çekecek değişik oyunlar bulun.Onları oynayın evde.Kısa zamnda unutacaktır diye düşünüyrum.İnşallahta öyle olur.Ama kadın bana hiç tekin gelmedi en kısa zmanda oradan taşınmanızı tavsiye ederim.Hatta kızınızıda kreşten alıp kendiniz bakma imkanınız varsa şu an daha güvenli olacaktır.
dr değil ama başhemşire aynı şeyi önerdi çocuğunuzla oyunlar oynayın patates baskısı yapın bebekleri banyoya girip yıkayın bebeklerine külot giydirin çıkarmak isterse "hayır! sen bakamazsın orasını sadece annesi görebilir" deyin külodunu asla başkasının yanında çıkarmaması gerektiğini söyleyin bu babası bile olsa dedi erkeklerin kucağına oturtmayın bu dedesi ve babasıda dahil dedi. uyguluyoruz bakalım inş. unutur
fiziksel bir temas olmuşmu diye dra götürmedim açıkcası. psikiyatrda beni öyle bir şeye yönlendirmedi. kadın çocuğumu onlarla asla yalnız bırakmadığını... vs. söylüyor kendini savunuyor ama tabiki en büyük suç kadında sonuçta biz ona emanet ettik ama o koruyamadı. daha önce kızım kadının evindeyken eşim kadını pazarda görmüş kadın inkar ediyor tabiiki
Off çok kötü yaO çocukları dövmek geldi içimden çocuk falan değil bunlar çekirdekten yetişen pis sapıklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?