Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı ücretleri

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Ozkerem2016

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
15
5
47
Merhaba. Yakında çalışmaya başlayacağım için 1 yaşındaki bebeğime bakıcı arıyorum. Ne kadar ucret ödemem gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz? Siz kaç saat için ne kadar ücret ödüyorsunuz?

Tam bilgim yok ama yengem bakicilik yapiyor fiyati bana az geliyor +yemek ütü ssksiz çalisiyor saat 8 de baslayip 5gibi bitiyor görevi 900 falan a bakiyor 2çoçuk okul çağinda ayriyetten .Asgari ücret bile degil bence az bile eminim baska bakicilar daha fazla alir.Kreş daha iyi gibi 1yaşa göre kres varsa tabi.

Yengenizin aldığı para az gelmedi bana nedense.çocuklarda okul cagindaymis zaten.cok bi bakicilik sayılmıyor. Ufak.tefek işler olabilir 900 lira hatri sayilacak bi para

Ütüsü yemeği buna dahil genel temizliğide ayrica bana az ama baskasina normal gelebilir.
Genel temizliği bilmiyorum.sadece ütü +yemek dediğiniz için bana fazla gelmedi.zaten küçük çocuklarda değil altını değiştirmiyor mama vermiyor uyutmuyor vs.aldığı paraninda bi karşılığı olmalı. Tabi bu fiyat kisiye ve yasam standartlarına göre degisir

Genel olarak ayrintiya girmedim evet haklisiniz park a götürme + uyutma + okul çağinda ki olani servisten alip teslim etmesi bunlarin içinde yol parasi da dahil hani 250tl zaten yola gidiyor ev il disinda 2otobüs zorunlu yoksa normal şartlarda bencede gayet normal ama bu sartlarda daha fazla alacaklarina eminim.Bakiciya göre değisen durumlar bunlar sadece kimine az kimine olağandir. :)

Şehire göre göre değişebileceğini düşünmemiştim. Ben İstanbul'da yaşıyorum herhalde en pahalı buradadır ortaokul mezunu bir bayanla görüştüm; iki kızını büyütmüş, ilk defa çalışacak ama çocuğumla iletişimi çok güzeldi. Bir saat kadar görüştük Kerem hemen alıştı, oyun oynadı vs. 1500 tl + sgk istedi. Saat olarak ben 8 den 4 buçuk veya 5e kadar dedim. Çok gibi geldi bana.

Tek bebekle mi ilgilenecek is artisi var mi ? istanbula göre normal caninizi emanet edeceksiniz sonuçta iyi arastirin içinize siniyorsa bayan deger o paraya gözünüz arkada kalmasin yeter ki...

Tek bebekle mi ilgilenecek is artisi var mi ? istanbula göre normal caninizi emanet edeceksiniz sonuçta iyi arastirin içinize siniyorsa bayan deger o paraya gözünüz arkada kalmasin yeter ki...
Sgk ile 2000 tl gibi olacak ama. İçime sindi insan olarak ama eğitim durumunda dolayı fazla istediğini düşündüm. ..

Pazarlık yapın mutlaka. 1200+ SGK olsa bari. SGK demek yarım günlük yaparsanız 400 tl demek. 1500 verirseniz +SGK 1900 tl ye gelecek size. Fazla bence. Nihayetinde ilk öğretim mezunu bir bayan. Çocuk gelişimi okuyan öğretmenler tam gün kreşlerde asgari ücret alıyorlar.

Biz gecen yıl 1500 ve SGK verdik ancak cmtrasi dahil ve 08:00 18:00 idi

Sadece bebek bakacak birde ben çocuğumla ilgilenirken bebeğin ütülerini yaptı

Sizinki çok geldi bana ayrıca yemek yaptırmayın derim

Bazıları yemek yapacağım diye mutfakta tutuyor uyutuyor çocuğu

Mutfak en tehlikeli oda

Çocuk birşey tutabilir yada kadın ayağı takılır birşey döker çocuğun üzerine

Yarın Birgün rahatsız olduğunuz durum olunca ne yapayım siz yemek istediniz der

Çocuk her işten önemli

Haklısınız da o çocuk uyurken yapılacak bir kap yemek annenin çocuğa ayıracağı ekstra bir saati yaratıyor

Çocuk uyurken yapacak bir de mutfağa biz yemek yaparken de giriyor çocuk evin dizaynını ona göre yapmak gerekiyor

Oğlum okula gidiyor hala bıçaklar bebekken kaldırdığım gibi tezgah üstünde

Haklısınız bu durumu düşmemiştim

Ben yıllarca yemeğimi gece Yaptım

Hem çocuklarıma vakit ayırayım onların yanında mutfakta oyalanmıyayım diye

Hemde işten gelince vaktim yoktu

Bakıcılarımın Çocuklarım uyurken bile Yanlarında olmalarını istedim hem onlar da dinlensin hem ne olur ne olmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…