Oğlum 8 aylık, ben oğlum 3.5 aylıkken işe döndüm. Evden çalışıyorum ve haftada 4 gün çalışıyorum cumaları süt iznim oldu gitmiyorum. Bakıcı bulmak çok zor oldu. Kapıcımızın eşi ben bakarım ama iki haftada bir perşembeleri gelmem dedi. Yani bir hafta üç gün bir hafta dört gün gelmek istedi. Mesaim 9da başlıyor ama bakıcı 9.30da gelmek istedi. Ve benim mesaiden yarım saat önce çıkıyor. Mecbur kabul ettim çünkü başka şansım yoktu.
O gelmediği perşembeleri ben bir şekilde idare ettim zaten bebek küçüktü filan. Şimdi oğlum büyüdü ve durmuyor artık. Perşembeleri çok zor geçiyor kovulucam böyle giderse. Bakıcıya söyledim gelemem dedi.
Ne yapayım kafam karışık. Sadece bir gün oerşembe gelecek birisi bulunur mu? Yoksa yeni bir bakıcı mı bulmalıyım? Oğlum da bakıcıya alışmıştı merhametli bakıyordu o yüzden yeni birisi de korkutucu geliyor şu an.
Acil karar verip bir şeyler yapmalıyım.
Maaş asgarinin üstünde alıyor. Daha da çıkabilirim üstüne.
O gelmediği perşembeleri ben bir şekilde idare ettim zaten bebek küçüktü filan. Şimdi oğlum büyüdü ve durmuyor artık. Perşembeleri çok zor geçiyor kovulucam böyle giderse. Bakıcıya söyledim gelemem dedi.
Ne yapayım kafam karışık. Sadece bir gün oerşembe gelecek birisi bulunur mu? Yoksa yeni bir bakıcı mı bulmalıyım? Oğlum da bakıcıya alışmıştı merhametli bakıyordu o yüzden yeni birisi de korkutucu geliyor şu an.
Acil karar verip bir şeyler yapmalıyım.
Maaş asgarinin üstünde alıyor. Daha da çıkabilirim üstüne.