Hayır maalesef özel sektördeyimÜcretsiz izin hakkınız var mı?
Kadın cumaları da gelmek istemiyor.Süt iznini perşembeye ayarlayamaz mısınız
o zaman başka bakıcı bulunHayır maalesef özel sektördeyim
Kadın cumaları da gelmek istemiyor.
Asgarinin üstünde ödeme yaptığınız için size tamamen uygun zamanlarda gelecek bir bakıcı bulabilirsiniz bu şekilde olmazHayır maalesef özel sektördeyim
O zaman başka bakıcı bulun evden çalışıyorsunuz nasılsa gözünüz üzerinde olur yeni bakıcının daHayır maalesef özel sektördeyim
Fiyat yüksekse ve çocuğunuz çok küçük değilse başka bakıcı da bulabilirsiniz. Benim bulunduğum yerde 3yaş sabah 8 akşam 8 bakıcının evine bırakıp alıyorlar 17000. Asgari ücretin üzeri maaş demişsiniz başka da bulunurOğlum 8 aylık, ben oğlum 3.5 aylıkken işe döndüm. Evden çalışıyorum ve haftada 4 gün çalışıyorum cumaları süt iznim oldu gitmiyorum. Bakıcı bulmak çok zor oldu. Kapıcımızın eşi ben bakarım ama iki haftada bir perşembeleri gelmem dedi. Yani bir hafta üç gün bir hafta dört gün gelmek istedi. Mesaim 9da başlıyor ama bakıcı 9.30da gelmek istedi. Ve benim mesaiden yarım saat önce çıkıyor. Mecbur kabul ettim çünkü başka şansım yoktu.
O gelmediği perşembeleri ben bir şekilde idare ettim zaten bebek küçüktü filan. Şimdi oğlum büyüdü ve durmuyor artık. Perşembeleri çok zor geçiyor kovulucam böyle giderse. Bakıcıya söyledim gelemem dedi.
Ne yapayım kafam karışık. Sadece bir gün oerşembe gelecek birisi bulunur mu? Yoksa yeni bir bakıcı mı bulmalıyım? Oğlum da bakıcıya alışmıştı merhametli bakıyordu o yüzden yeni birisi de korkutucu geliyor şu an.
Acil karar verip bir şeyler yapmalıyım.
Maaş asgarinin üstünde alıyor. Daha da çıkabilirim üstüne.
Kadının keyfine diyecek yok. Hangi şehirdesiniz, gelip ben bakacağımHayır maalesef özel sektördeyim
Yani biran acaba dedim ben deKadının keyfine diyecek yok. Hangi şehirdesiniz, gelip ben bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?