Bakıcı problemi

Rahatlık diz boyu, siz varken böyleyse sonra ne olur bilemem. Bence 1-2 günlük hakkı neyse verin ve ilişiği kesin. İçinize sinmeyen biriyle devam edip aklınız kalacağına, başka birine bakın derim.
Teşekkür ederim yorumunuz için.Toplasam 2 gün ancak çalıştı ama ben yinede bir haftalık ücretini verdm gönderdim.

Kesinlikle yol verin , benimki de ilk ayın sonunda yol parası diye tutturmaya başladı. Yaptığı işi beğenmedim işi bırakacağım dedi vs ama çocuğuma çok iyi baktığı için şimdilik blöfünü yer gibi yapıp 50 tl zam yaptım. Ben de bütçemi ayarladım da maaş veriyorum zaten ki verdiğim maaşta yol parası dahildi, neyse6 ay boyunca zam yapamam dedim. Bir daha aynı şeyi yaparsa bu kadar kolay olmayacak onun için.. Çocuğa bakış şeklini sevmesem çoktan göndermiştim.

Aman ücreti yazmasaydınız haftanın 6 günü günde 12 saat çalışıp asgari ücret alanlar sizi taşlamaya gelecekler sanki bu düzeni biz kurmuşuz gibi
Ücrete değil bu ücrete karşılık çalışma saatlerine takıldım. yarım gün çalışıyormuşsunuz o halde o da 7 saat falan çalışsa daha adil olurdu zannımca. Ya da temizlik dahil olmayıp sadece çocuk baksa. Asgari ücretli değil, kendi işimin patronuyum ama yinede belirtmek istedim

Su ev temizletme işini anlamıyorum o zaman çocuğumla yeterince ilgilenmez kiiii..... Biz anne olduğumuz halde bebek ev isi imkansiz

Sanki hayrına bakıyor gibi kendini iş veren sanıyor. Ve daha 1 haftada böyleyseniz daha sonrası çok zor olır sizin için güzelce konuşun yerine başka birini bulun. Bu kadınla olmaz.

Su ev temizletme işini anlamıyorum o zaman çocuğumla yeterince ilgilenmez kiiii..... Biz anne olduğumuz halde bebek ev isi imkansiz
Lütfen konumu iyi okuyun bebeğe sadece 1.5 saat bakacak diğer saatlerde evdeyim evde olduğum saatler benimlemi otursun ?

Lütfen konumu iyi okuyun bebeğe sadece 1.5 saat bakacak diğer saatlerde evdeyim evde olduğum saatler benimlemi otursun ?
Ya bir de benim anlamadığım şey şu;temizlik yapmasın deniliyor ya ;şimdi cocuk yere bişey döktü diyelim süpürmeyecek mi yada yemek yediler diyelim makinaya koymayacak mı ?

Ya bir de benim anlamadığım şey şu;temizlik yapmasın deniliyor ya ;şimdi cocuk yere bişey döktü diyelim süpürmeyecek mi yada yemek yediler diyelim makinaya koymayacak mı ?
Yok koymick hiç birşeye ellemicek evde piremses perilik yapsın diyede üstüne para vericez

Ya zaten biraz hoşumuza gittiğini anladılarmı kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar

Arkadas aramıyorum ben,cocuguma bakıcı arıyorum diyip isine son verilmeli
Keyfi temizliğe gitmek nası bi fantaziymis

Ee oldu canım kahveni içerimmiş, sanki üst komşun da misafirliğe geliyor. Bir ciddiyet olmalı bence uygun biri değil, kapıyı gösterin gitsin...

Ne guzel memleketmis la o. Benim gorustugum bakicilar asgari ucretin ustunu isted hep. Gozum tuttu bununla olur dedigim 3500 lira arti sigorta istedi.
3500 + sigorta vereceksem evde kendim bakar, sigortamı elden öderim 3 yaşından sonradaki çocuklar içinde kreş istemediğin kadar. Sizde mi istanbuldasınız?

İş ciddiyeti yok kadında

3500 + sigorta vereceksem evde kendim bakar, sigortamı elden öderim 3 yaşından sonradaki çocuklar içinde kreş istemediğin kadar. Sizde mi istanbuldasınız?
Hayir ben eskisehirdeyim. Ve kizim 18 aylik :) yinede guzel bir butik kres buldum. Kucaginda gezdire gezdire ninni soyleye soyleye uyutan bir ogretmeni var. Simdilik iyi gidiyor surecimiz. Kres korktugum gibi olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…