Teşekkür ederim yorumunuz için.Toplasam 2 gün ancak çalıştı ama ben yinede bir haftalık ücretini verdm gönderdim.Rahatlık diz boyu, siz varken böyleyse sonra ne olur bilemem. Bence 1-2 günlük hakkı neyse verin ve ilişiği kesin. İçinize sinmeyen biriyle devam edip aklınız kalacağına, başka birine bakın derim.
Teşekkür ederim yorumunuz için.Toplasam 2 gün ancak çalıştı ama ben yinede bir haftalık ücretini verdm gönderdim.
Çok sağolun amin çok naifsiniz.allah razı olsun.buldum yeni birini çok naif ilgili allah ondanda razı olsunAllah iyilerle karşılaştırsın, inşallah tez zamanda gönlünüze göre birini bulursunuz
Ücrete değil bu ücrete karşılık çalışma saatlerine takıldım. yarım gün çalışıyormuşsunuz o halde o da 7 saat falan çalışsa daha adil olurdu zannımca. Ya da temizlik dahil olmayıp sadece çocuk baksa. Asgari ücretli değil, kendi işimin patronuyum ama yinede belirtmek istedimAman ücreti yazmasaydınız haftanın 6 günü günde 12 saat çalışıp asgari ücret alanlar sizi taşlamaya geleceklersanki bu düzeni biz kurmuşuz gibi
Hee valla. Faturalar için yeme içme içinde yola cıkalım artıkAy al bendende o kadar.Devlet veriyor 4bin maaş .sonra diyorki evde çalşrıdığın herhangi birine asgari ücret ve sigorta vereceksin.asgari ücret 2200 +sigorta 1000 civaro kaldı sana 800 onuda yol parana verirsin
Su ev temizletme işini anlamıyorum o zaman çocuğumla yeterince ilgilenmez kiiii..... Biz anne olduğumuz halde bebek ev isi imkansizMerhaba hanımlar.
6 aylık bir oğlum var ve pazartesi işe başlayacağım.Bir hanımefendi ile hem ev işi hem çocuk bakımı konusunda anştık.7.30 da gelecek 17 de gidecek.pazartesi başladı ben evde olduğum içim 9 da gelebilirsn bu hafta diye konuştk.9 da gelip sadece ilk gün 15 te çıkabilirsn dememe rağmen diğer günlerde 15 te çıkmaya kalktı.gerekçesi benim evde olmam ve işinin bitmesi imiş.ben saat daha erken diyince işiö bitti ama istersen senle oturup sohbet ederim dedi şaka gibi.neyse çıktı gitti oda problem değil ancak ben oğluma karşı bir ilgi sevgi göremedim.ve sürekli ağzında benim işe ihtiyacım yok evde sıkıldığm için çalışıyorum falan.allah aşkına kim kimin evini ihtiyacı olmadan temizler ? Her neyse dün doktora gidecem diye aradı ve gelmedi.problem değil hastalıktır olabilir.Ama bugünde gelmedi ve ben araynca doktordaym işim erken biterse gelirim kahveni içerim dedi.ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum.siz değerli hanımlardan görüş öneri istiyorum.lütfen bana akıl verin
Lütfen konumu iyi okuyun bebeğe sadece 1.5 saat bakacak diğer saatlerde evdeyim evde olduğum saatler benimlemi otursun ?Su ev temizletme işini anlamıyorum o zaman çocuğumla yeterince ilgilenmez kiiii..... Biz anne olduğumuz halde bebek ev isi imkansiz
Ya bir de benim anlamadığım şey şu;temizlik yapmasın deniliyor ya ;şimdi cocuk yere bişey döktü diyelim süpürmeyecek mi yada yemek yediler diyelim makinaya koymayacak mı ?Lütfen konumu iyi okuyun bebeğe sadece 1.5 saat bakacak diğer saatlerde evdeyim evde olduğum saatler benimlemi otursun ?
Yok koymick hiç birşeye ellemicek evde piremses perilik yapsın diyede üstüne para vericezYa bir de benim anlamadığım şey şu;temizlik yapmasın deniliyor ya ;şimdi cocuk yere bişey döktü diyelim süpürmeyecek mi yada yemek yediler diyelim makinaya koymayacak mı ?
Ya zaten biraz hoşumuza gittiğini anladılarmı kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlarKesinlikle yol verin , benimki de ilk ayın sonunda yol parası diye tutturmaya başladı. Yaptığı işi beğenmedim işi bırakacağım dedi vs ama çocuğuma çok iyi baktığı için şimdilik blöfünü yer gibi yapıp 50 tl zam yaptım. Ben de bütçemi ayarladım da maaş veriyorum zaten ki verdiğim maaşta yol parası dahildi, neyse6 ay boyunca zam yapamam dedim. Bir daha aynı şeyi yaparsa bu kadar kolay olmayacak onun için.. Çocuğa bakış şeklini sevmesem çoktan göndermiştim.
Bir de bunu destekliyorlar ya ;onu hiç anlamıyorumYok koymick hiç birşeye ellemicek evde piremses perilik yapsın diyede üstüne para vericez
Çok pardon tm haklısın okumamisim ..Lütfen konumu iyi okuyun bebeğe sadece 1.5 saat bakacak diğer saatlerde evdeyim evde olduğum saatler benimlemi otursun ?
3500 + sigorta vereceksem evde kendim bakar, sigortamı elden öderimNe guzel memleketmis la o. Benim gorustugum bakicilar asgari ucretin ustunu isted hep. Gozum tuttu bununla olur dedigim 3500 lira arti sigorta istedi.
Hayir ben eskisehirdeyim. Ve kizim 18 aylik :) yinede guzel bir butik kres buldum. Kucaginda gezdire gezdire ninni soyleye soyleye uyutan bir ogretmeni var. Simdilik iyi gidiyor surecimiz. Kres korktugum gibi olmadi.3500 + sigorta vereceksem evde kendim bakar, sigortamı elden öderim3 yaşından sonradaki çocuklar içinde kreş istemediğin kadar. Sizde mi istanbuldasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?