Neden verilsin ki?Ücret yaşadığınız şehirdeki piyasaya endekslidir. Yani atıyorum rizedeki bakıcı fiyatı ile istanbul beşiktaştaki bakıcı fiyatları farklılık gösterebilir.
Ben anne değilim. Ama annem ve yengem bakıcılık yapmıştı.
Benim bu konudaki tecrübem şudur: olgun kadınlar Cok daha sevgili ve merhametli olabiliyorlar. Mesela annem sırf baktığı çocuk için özel alışveriş yapıyordu. Ve bununla ilgili kimseden bir talebi yoktu. Tamamen hobi amaclı baktığı için seve seve yapıyordu.
Hakeza yengem de bulunduğu yerde bir marka adıdır. Çünkü cokcok sevgili bir kadındır. Yaşı 50dir. Ama sağlıklı güçlü bir kadındır.
Tecrübe de çok önemli. Ama mesela ağrı kesici vermiş olması bence bu kadar sorun olmamalıydı. Yani bu kadar hassasiyet gösteren bir insanın çocuğuna ben bakmak istemezdim şahsen.
Susmadan ağlayan bir çocuğa ağrı kesici vermesi neden rahatsiz edici olsun ki?
75 tl ye garsonluk bile yapılmıyor çocuk hiç emanet edilmezbebeğim yok henüz hamileyim, ancak bir gün bakıcı istersem günlük fiyat üzerinden çalışmak isterim. Çünkü karı koca fazlaca boş günümüz oluyor haftada kaç gün baktı ise günlük 75 tl iyi bence. Aylık full bakarsa 1500 ediyor.
Aylık 1500’e denk geliyor hafta içi 5 gün. Burada asgari ücretle çalışan anneler bakıcıya çalışacak o zaman. Günlük 75 tl az gelebilir ama aylık 1500 hiç de az değil kimse kusura bakmasın küçük şehirdeki kadınlar 800-900’e bakıyor bu rakam bile havada kapılıyor.75 tl ye garsonluk bile yapılmıyor çocuk hiç emanet edilmez
Aylık 1500’e denk geliyor hafta içi 5 gün. Burada asgari ücretle çalışan anneler bakıcıya çalışacak o zaman. Günlük 75 tl az gelebilir ama aylık 1500 hiç de az değil kimse kusura bakmasın küçük şehirdeki kadınlar 800-900’e bakıyor bu rakam bile havada kapılıyor.
Aman hiç babaanne olayına bulaşmayın tabi yine da Allah muhtaç etmesin ama bizim ki 3 ay kışın baktı diğer aylar annem baktı o 3 aydada mırın kırın etti diye izin rapor aldım şimdi durup durup çocuğunuza baktırdınız diyo kafası esinceBabaanne şu an bizde, durumu görüyor ama sesi çıkmıyor.
Bakıcı evde iş yapmamalı sadece çocukla ilgilenmeliEvde başka işler yapacak mı ve şehir neresi?
Haftada 3 gün 2 saat uğrasa totalde 6 saat yapıyor. Hangimiz 6 saat çalışma karşılığında 500 alıyoruzvalla zaten bu bakış açısı bu fiyatları uçurdu bu kadar
ben sahibindene ilan verdim haftada 2-3 gün 2-3 saat 500 tl şeklinde
geçerken uğrayın temizleyin diye yani derdim. yarım gün bile değil 2-3 saat kalıp çıkcak ev de minnacık
işte bana 10-15 kişi yazdı diyolar ki haftalık 500 mü diye
pardoooooon?
beklentiye bakar mısın ? haftalık 500 aylık asgari ücret eder utanmadan soruyolar bide
Kızlar selam, bir kaç bakıcı değiştirdik bu zamana kadar.
Bu seneki ilk bakıcımız kendi evinde bakıyordu ancak benden izinsiz ve habersiz, hasta olmayan çocuğuma çok ağlıyor diye ağrı kesici verince derhal değiştirdim. O ara eşimin iş saatleri esnekti, bakıcının saatini de ona göre konuştuk onun da çocuğu var. Şu ara iş durumları çok karışık artık evden erken çıkması gerekiyor ancak bu bakıcıya uymuyor. Kadın da bizim için çok da memnun olmadığı işinden ayrıldı, bu sebeple sen çıkarken evime bırak evde bakayım diyor ancak ben özellikle artık kış geliyorken evden çıkarmak istemiyorum. Velhasıl yarın netleştireceğiz ancak yüksek ihtimal durum ikimize de uymayacağı için yolları ayıracağız.
Bu zamana kadar çok bakıcı aradım ancak hiç kendi evimizde bakmak isteyen çıkmadı. Bir iki kişi de kamera sisteminden dolayı vazgeçti. Bulanlar bakıcıyı nasıl buluyor, 08.00-15.00 arası bir bakıcı için ücret ne olmalı?
Oğlum 11 aylık.
Merhaba KoalinaŞrketler zaten benim maaşımı istiyor
Biz şanslı kesimdeydik. Tanıdık referansı ile başladı ablamız. Gerçi çocuklar açısından teyze ama :) Bizim evimizde bakıyor, en başta buna göre konuştuk. Oğlum 4 aylıktı bakmaya başladığı zaman, şimdi oğlum yuvaya gidiyor. Ablamız da evde 18 aylık kızıma bakıyor. Sabah 8de gelir, akşam 5-5buçuk gibi çıkar. Ev işlerine kızım izin verdiği ölçüde yardımcı olur ki bu tamamen kendi insiyatifi. Ben sadece çocuklara yemek istedim ondan. Ama ütüyü de yapar, yemeğe de el atar. Arada bir süpürge tutar vs.. Ben kendisine 2500TL+sigorta veriyorum.Kızlar selam, bir kaç bakıcı değiştirdik bu zamana kadar.
Bu seneki ilk bakıcımız kendi evinde bakıyordu ancak benden izinsiz ve habersiz, hasta olmayan çocuğuma çok ağlıyor diye ağrı kesici verince derhal değiştirdim. O ara eşimin iş saatleri esnekti, bakıcının saatini de ona göre konuştuk onun da çocuğu var. Şu ara iş durumları çok karışık artık evden erken çıkması gerekiyor ancak bu bakıcıya uymuyor. Kadın da bizim için çok da memnun olmadığı işinden ayrıldı, bu sebeple sen çıkarken evime bırak evde bakayım diyor ancak ben özellikle artık kış geliyorken evden çıkarmak istemiyorum. Velhasıl yarın netleştireceğiz ancak yüksek ihtimal durum ikimize de uymayacağı için yolları ayıracağız.
Bu zamana kadar çok bakıcı aradım ancak hiç kendi evimizde bakmak isteyen çıkmadı. Bir iki kişi de kamera sisteminden dolayı vazgeçti. Bulanlar bakıcıyı nasıl buluyor, 08.00-15.00 arası bir bakıcı için ücret ne olmalı?
Oğlum 11 aylık.
sizi üzmek istemem ama günlük tutacağım geleceğin zamanları ödeyeceğim bakıcısı bulmak oldukça zor olurAylık 1500’e denk geliyor hafta içi 5 gün. Burada asgari ücretle çalışan anneler bakıcıya çalışacak o zaman. Günlük 75 tl az gelebilir ama aylık 1500 hiç de az değil kimse kusura bakmasın küçük şehirdeki kadınlar 800-900’e bakıyor bu rakam bile havada kapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?