Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı Nasıl Bulunur, Ücreti Ne Olmalıdır

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Facebookta bakıcı ilan sayfaları var. Oralarda bakıcı sağlayan ajanslar da var. Onlardan yardım alabilirsiniz. Büyükşehirdeyseniz genelde gündüzlü bakıcılar ortalama 2000 lira istiyorlar.

İstanbul da genelde bakıcılar min1500 tl + sigorta istiyorlar. Anadolu yakası için söylüyorum genelde yakın çevremdekiler sigortasını da ödeyerek aylık yaklaşık 2200 tl gibi bakıcı ücreti ödüyorlar. Güvenilir şartlarınızı kabul eden biri olduktan sonra 2000 tl gözden çıkartmanız gerekebilir. Benim kızım da 11 aylık babanesi bakıyor. Kendi annem de yakınımda. Onlar bakmasaydı kameralı bir şekilde kendi evimde şartlarımı kabul eden birine fiyatı yüksek olsa da verirdim.

Ben ultra küçük bir şehirde günlük 4 saatliğine anlaştım bakıcımla.Ev toparlama gibi günlük işleride yapıyor sağolsun.Bin tl veriyorum. 1700 tl sizin için çok.Herkes için çok aslında.Malum şartlar.Eşiniz işten çıkıp çocuklara baksa en iyisi olacak.

Neden verilsin ki?
Ateşi belli bir seviyeye gelmeden,doktor bile önermiyor ağrı kesici/ateş düşürücü,hatta genelde üzerini inceltip takip edin,yükselmezse vermeyin denir. Anneler de böyle yapar.
Yani tek işi çocuğa bakmak olan bir insan,cocuk her ağladığında agrı kesici mi dayasın? O çocuğun gerçekten ağrısı olunca işe yaramayacak o ağrı kesici de zaten sürekli gerekli/gereksiz demeden verilirse.
Bence gayet geçerli bir sebep.
Konu sahibi,size de şunu söyleyebilirim,bulunduğunuz yere göre değişiyor ücretler. Bence de evinizde bakabilecek birini bulun,kış günü her gün çocuğu götürüp getirmek uygun olmaz,ayrıca kamera da şart bence,sırf kamera var diye gelmek istemeyeni zaten siz eleyin ,kabul etmeyin.

Ne olur yabancı bulmayın parkta görüyorum da çok ruhsuzlar çocukla konuşmuyorlar bile bir gram mimik gülümseme görmedim illa ki iyileri vardır ama yaşça büyük pamuk bi teyze gibi birini tercih ederdim ben

75 tl ye garsonluk bile yapılmıyor çocuk hiç emanet edilmez

75 tl ye garsonluk bile yapılmıyor çocuk hiç emanet edilmez
Aylık 1500’e denk geliyor hafta içi 5 gün. Burada asgari ücretle çalışan anneler bakıcıya çalışacak o zaman. Günlük 75 tl az gelebilir ama aylık 1500 hiç de az değil kimse kusura bakmasın küçük şehirdeki kadınlar 800-900’e bakıyor bu rakam bile havada kapılıyor.

valla zaten bu bakış açısı bu fiyatları uçurdu bu kadar
ben sahibindene ilan verdim haftada 2-3 gün 2-3 saat 500 tl şeklinde
geçerken uğrayın temizleyin diye yani derdim. yarım gün bile değil 2-3 saat kalıp çıkcak ev de minnacık
işte bana 10-15 kişi yazdı diyolar ki haftalık 500 mü diye
pardoooooon?
beklentiye bakar mısın ? haftalık 500 aylık asgari ücret eder utanmadan soruyolar bide

Babaanne şu an bizde, durumu görüyor ama sesi çıkmıyor.
Aman hiç babaanne olayına bulaşmayın tabi yine da Allah muhtaç etmesin ama bizim ki 3 ay kışın baktı diğer aylar annem baktı o 3 aydada mırın kırın etti diye izin rapor aldım şimdi durup durup çocuğunuza baktırdınız diyo kafası esince

Çocuklarımız altı yaşına gelene kadar biz bakabilsek keşke.
Erkek yeğenim (5) ilk defa izlediği bir çizgi filmi anlatıyor geçenlerde. Bak bu, çocuğun kardeşi, bu ablası, bu babası falan diye saydı. Kuzum sonra diyor ki, bak bu da annesi. Biliyor musun hala hem de annesi hiç işe gitmiyor

Haftada 3 gün 2 saat uğrasa totalde 6 saat yapıyor. Hangimiz 6 saat çalışma karşılığında 500 alıyoruz
Ankaradayım burada full time bakıcılar aylık 2.000 alıyormuş. Annemlere 1500’e ev kiralasam 500’e faturalarını ödesem kadın gelir en azından bebek annane sevgisiyle büyür
Valla benim annem komik denecek rakama 8-5 çocuk bakıyordu ve severek bakıyordu kitaplardan otobüs taksi uçak bişeyler öğretirdi miniğe artı Kuran harflerini filan öğretiyordu ailesi çok memnundu.

8-15 arası 1800 uygun gibi geliyor bana. 7 saat haftada 5 gün olarak kahvaltı öğle yemeği sizdense.

Şrketler zaten benim maaşımı istiyor
Merhaba Koalina
şimdi yazınca çok korkunç gelecek size ama ilan ile bulmuştum
isim vermek ne kadar doğru bilmiyorum da s.....n.com gibi siteler
ve son bakıcımı ordan buldum
onla da yolları ayırdık gerçi

inan bakıcı bulamayan ben her gün kaç telefon alıyordum
hepsi de kamerayı kabul etmişti halbuki sizin bu yazıyı okuyunca şaşırdım
bende İstanbul' dayım
bir deneyin isterseniz şartları da tek tek yazıyorsunuz

benim gibi evhamlı bir insan taaa oralardan bakıcı buluyorsa artık diye hala şaşırır yakınlarım :)

Bence evde bakıcı varsa kamera da olmalı neticede emanet ettiğiniz şey yavrunuz Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bende çocukları çok severim bakıcılık yapmayı düşünüyorum araştırıyorum ama benim derdim de evine gireceğim insanların düzgün bireyler olmaları, korkuyorum ne ile karşılaşırım ne yaşarım bin bir türlü insan var o yüzden pek cesaret edemiyorum bir de bence bakıcı eğer çalıştığı evde kahvaltı yapabiliyor ve öğle yemeği yiyebiliyorsa çocuk uyuduğunda da çamaşır asmak ya da evi düzenlemek belki bir süpürmek ya da silmek gibi basit eylemleri de yapabilmeli çok bir şey değil sonuçta çocuk uyurken boş boş oturacağına ütü yapmak, cam silmek olmasa da evi toplamak, çamaşır varsa asmak yada katlamak çok da aman aman yük olacak işler değil. Söylediğiniz fiyatta bahsettiğiniz saatlere göre gayet uygun hafta sonu yoksa.

Ben istanbulda sabah 7 öğlen 2 1600 veriyordum. Çocuk bakımı dışında birşey de kesinirle istemedim. Dagitıklatını topluyor ve bulaşık makinesine bulaşık yerlestiriyordu sadece. Bu sene devam etseydik 1800 e çıkardı muhtemelen. İnternetten bulmustum. Kismetime cok iyi biriydi çok sukur. Ama kim bakarsa baksın kamera şart başkasının evine ise asla göndermem. Hadi o iyi niyetli. Sapık psikopat bir akrabası geldi eve nereden bileceğim? Nette mutlaka ilan veren semtinize yakın bir yerde oturan biri vardır. Sitede oturuyorsaniz etrafa haber salabilirsiniz. Kısıtlı çalisma saati olumca daha zor bulunuyor çünkü bakıcılığı tam gün iş ve ona göre maaş istiyorlar.

Biz şanslı kesimdeydik. Tanıdık referansı ile başladı ablamız. Gerçi çocuklar açısından teyze ama :) Bizim evimizde bakıyor, en başta buna göre konuştuk. Oğlum 4 aylıktı bakmaya başladığı zaman, şimdi oğlum yuvaya gidiyor. Ablamız da evde 18 aylık kızıma bakıyor. Sabah 8de gelir, akşam 5-5buçuk gibi çıkar. Ev işlerine kızım izin verdiği ölçüde yardımcı olur ki bu tamamen kendi insiyatifi. Ben sadece çocuklara yemek istedim ondan. Ama ütüyü de yapar, yemeğe de el atar. Arada bir süpürge tutar vs.. Ben kendisine 2500TL+sigorta veriyorum.

Kızımı da Ağustosta abisiyle beraber okula göndereceğim. O zaman haftanın 2 günü eve yardımcı olmak için gelecek bana. 3 günü de yine başka bir yerde bakıcı olarak çalışacak.

sizi üzmek istemem ama günlük tutacağım geleceğin zamanları ödeyeceğim bakıcısı bulmak oldukça zor olur
bilginiz olsun da

bir müddetten sonra yan çizer düzenli maaşım yok der vs

Benim teyzem hafta içi her gün altı aylık bir çocuğa bakıyor sekizden üçe kdr. 700 TL alıyor. Çok da severek ve güzel bakıyor. Fiyatları görünce şaşırdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…